| EmaS a întrebat:

Iubeste Dumnezeu pe toti oamenii sau numai pe crestini?

60 răspunsuri:
| Serenade a răspuns:

Daca vorbesti de Dumnezeu iudeo-crestin nu. Ala nu isi iubeste nici fiul, dar ce sa ma spunem de noi...

| i86e2 a răspuns:

Îl doare-n dos de toată lumea, mai ales că nu există. happy

| EmaS explică (pentru Serenade):

De unde ai tras aceasta concluzie?

| Serenade a răspuns (pentru EmaS):

Pai din moment ce l-a trimis la moarte. Desi nu stiu cum e de fapt, Dumnezeu s-a trimis pe el l-a moarte...
Sacrificiu nu era necesar, putea sa ma ierte daca dorea, nu era nevoie sa recurga la crime odioase avand in vedere ca este atotputernic.

| i86e2 a răspuns:

Mhm, ai perfectă dreptate, deștept mai ești. Ptiu, să nu te deochi. happy

| Serenade a răspuns:

Dar de ce trebuie ca cineva sa plateasca? Nu ne poate ierta neconditionat dupa cum ne cere el sa ne iertam aproapele?

| EmaS explică:

Asa este, aici este intelepciunea de la Dumnezeu.Un caracter frumos se vede din cuvintele, faptele si atitudinea fiecaruia.

| Polaris a răspuns:

Numa' Dumnezeu știe.

| DyNo a răspuns:

Numai comentez. Apropo, EmaS cand imi vei citi mesajul cu privire la greselile din Biblie?

| EmaS explică (pentru DyNo):

In primul rand vezi ca a fost intuneric si a facut lumina.
,, Pământul era pustiu şi gol; peste faţa adâncului de ape era întuneric, şi Duhul lui Dumnezeu Se mişca pe deasupra apelor.
Ps 33.6; Isa 40.13-14;
3 Dumnezeu a zis: „Să fie lumină!" Şi a fost lumină.,,

Eva a fost facuta din coasta lui Adam dar nu este obligatoriu ca sa aiba aceeasi grupa de sange.

Tu ai auzit de Turnul Babel?

| CristinaElena96 a răspuns:

Da,cu siguranta ca pe toti.Suntem oameni indiferent de culoarea pielii, religie sau de sex.Bineinteles ca cei care incearca sa-l caute au un bonus.Totusi as avea o intrebare sa va adreseze, daca nu va deranjati, pretinde-ti ca aveti o credinta neumritoare, atunci de ce ar fi aparut dubii?

| DyNo a răspuns (pentru EmaS):

Daca zici tu... ma rog, si de celelalte? Ce pare ai? Teoria creationista, cea din Biblie a fost facuta de omul antic in speranta deslusiri misterului: ''Cum a aparut viata pe Terra?'' Doar ca teoria este nebazata si gresita si pe deasupra irationala. Noi am invatat-o de mici, daca imi spunea mie aceasta teoria la varsta asta ii ziceam sa se duca in... si sa nu-si mai bata joc de mine.

| danay72 a răspuns:

Pe toti oamenii, el nu e partinitor, vrea ca toti oamenii sa-l cunoasca. 2Petru3:9.

Si inca ceva... daca este intuneric, nu insemna ca era doar noapte? De unde sa fie zii?

| CoquineNoire a răspuns:

Nu-ti mai pune atatea intrebari, dzeu iti interzice sa gusti din "pomul cunoasterii". vrei sa te dea afara din rai?

Am cercetat toate teoriile si cerede-ma ca teoria creatiei mi se pare cea mai plauzibila. De fapt, toate incercarile de a crea viata din neviata, incepand cu Pasteur, au esuat. Microbiologul Michael Denton, desi el insusi ateu, adauga:,, Complexitatea chiar si a celei mai simple celule cunoscute este atat de mare incat este imposibil sa accepti ca ea ar fi putut fi ansamblata brusc printr-un eveniment ciudat si extrem de improbabil.O asemenea aparitie nu s-ar distinstinge prin nimic de un miracol,,.

| DyNo a răspuns:

Nu am citit-o pe toata, doar anumite parti in care am vazut greseli.
PS: Daca nu stii despre ce este vorba, taci, ca nu era vorba daca eu am citit sau nu Biblia.

| EmaS explică (pentru CoquineNoire):

Nu ma da, pentru ca ma iubeste.Si pe tine la fel de mult!

E clar ca nu intelegi sau nu vrei sa intelegi? Ma rog este problema ta in ce crezi. Tu ai parerea ta eu o am pe a mea.

| EmaS explică:

Este un argument solid ca noi suntem creati din tarana.Si ne luam vitaminele si mineralele tot din legumele si fructele care se cultiva tot in pamant.

| DyNo a răspuns:

Normal, omul este facut din 75% apa si Terra tot din 75% apa este facuta, daca nu ma insel.

| DyNo a răspuns:

Nu am de ce sa o citesc pe toata...

| DyNo a răspuns:

PS: Nici macar nu stii la ce greseli ma refer.

| 1Mihai1 a răspuns:

Pe toţi!

| CoquineNoire a răspuns (pentru EmaS):

Esti deja data afara din rai...nu-l slujesti cum trebuie pe dzeu.
stii de ce? pentru ca internetul este taramul cunoasterii.
tu acum trebuia sa fii la biserica. ai pupat toate icoanele si ai facut 100 de matanii?

| CoquineNoire a răspuns:

Ema, sa nu-mi dai ignore, ca nu te-am inchis inca, mai am o intrebare!

Dar eu vestesc dragostea lui Dumnezeu, deci fac voia Lui.Sa stii ca mersul la biserica nu te face crestin.Este bine sa folosim internetul ca sa vestim Cuvantul lui Dumnezeu intr-un mod placut si armonios.Este important sa frecventezi biserica dar noi trebuie sa fim implinitori ai Cuvantului Sau, nu numai ascultatori.De exemplu eu acum trec printr-o perioada cand trebuie sa slujesc in alt fel. Ceea ce invat nu are nici o putere daca nu pun in practica de fiecare zi.

Ba,da ca sa purtam discutii.

De ce sa iti dau ignore? Nu am decat doua persoane rauvoitoare la ignore.

| CoquineNoire a răspuns (pentru EmaS):

Ee, ce sa zici si dumneata ca sa te scoti laughing
internetul e de vina, nu-ti mai arde de pupat icoane si rugaciuni...stai toata ziua pe siteul asta slujindu-l de satana, care te ademeneste in acest taram de care ai devenit dependenta!
internetul este un viciu, iar viciile sunt pacate.
mai am o intrebare, (nu-mi da ignore, te rog)...la care sunt curioasa sa vad ce-mi raspunzi: daca satana ii pedepseste pe cei rai luandu-i in iad, asta nu-l face baiat bun?

Întrebări similare