Yes! imi place foarte mult ora de religie de la scoala si imi plac mult sa aflu desepre viata sfintilor! nadejdea mea este in credinta
Absolut niciunul. Ma intereseaza religia STRICT din punct de vedere al artei mai mult sau mai putin legata de o religie sau alta. Ma lasa muta de admiratie Catedrala Notre Dame, Madona cu pruncul a lui Rafael, Cina cea de taina a lui Michelangelo. Restul...e doar educatie si moralitate.
Ba da...ma refeream ca nimeni nu a mai zis nimic si acum ai venit tu!
Sunt ateu negativ un fel de agnostic cam 10 la suta cred in existenta unui zeu tocmai de aia sunt curios in plus sunt botezat ortodox
Stati sa vedeti ce muta o sa va lase Catedrala Mantuirii Neamului Roman, cand o fi gata.Monument arhitectural, nu alta!
Da,e o suma de ideatici care imi produce necontenit amuzamentul, alaturi de cei ce isi lasa viata condusa de voma asta culturala si mentala numita pompos si nemeritat religie.
Pentru credinta traiesc,credinta este scopul meu in viata, credinta imi da tarie, putere si intelepciune. religia are o importanta de 120 % in viata mea
Esti rus observ, numai in Rusia voteaza 140% de oameni...Ma rog, serios vorbind, daca parintii tai ar fi fost atei, iti spun 120% ca tu numai aveai nicio legatura cu religia.
Hmm nu cred ca intelegi.parintii mei nu au calcat in viata lor la biserica.mi-au confirmat-o chiar ei. nu stiau nici macar Crezul. dar eu am simtit chemarea catre credinta.mi-a inmuiat Dumnezeu inima. uite ca aici te contrazic
Biblia joaca un rol foarte mare in viata mea, si automat modul in care ma inchin este foarte important, pentru ca de aceasta depinde atat viata prezenta cat si viitorul.
Sicer...Nu! ii doar o forta de manipulare,bazata pe credinta in ceva ce pur si simplu, nu exista as da mai multe explicatii, dar sincer m-am saturat sa zic peste tot acelasi lucru
Intrucat sunt crestin.crestinismul este temelia pe care imi construiesc modul de viata, nereusind intocmai fiindca nu pot atat de perfect dar cat mie cu putinta incerc sa ridic aceasta viata, punand toate caramizile la locul lor.mai raman si gauri,dar cum l-am luat ca ajutor pe Dumnezeu,unde nu stiu eu, ma ajuta el, ca unul care stie mult mai multe decat mine.deci da joaca un rol mare in viata mea.
Alex întreabă:
DeProfundis99 întreabă: