anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Just for fun :

Thor are un ciocan, isus a fost batut in cuie pe cruce. Intrebari?

Isus a zis ca nu va mai fi rautate in lume, Odin a zis ca nu vor mai giganti de gheata. A mai vazut cineva giganti de gheata in ultima vreme?

8 răspunsuri:
| SmexyBoy a răspuns:

Auzi, cum adica Isus a zis ca va nu mai fi?

Vrei sa spui nu va ma fi?
Ai si tu grija la gramatica ta...

Si unde ai vazut tu scris ca Isus a spus:
Nu va mai fi rautate in lume?

| anonim_4396 explică (pentru SmexyBoy):

Si daca scriu corect o sa primesc un premiu nobel, o sa fiu considerat cetatean model, o sa fiu mai patriot si va incepe sa-mi pese de specia asta? Parca in volumul 2, "Return of the Jesus" nu o sa mai fie pacat, rautate, si alte chestii de genu asta nu?

| SmexyBoy a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu nu am spus-o cu rautate, a fost o mica mustrare, doarece poate altcineva mai rautacios ti-ar zice: analfabet-o, si totusi eu nu am facut-o. a fost o mica observatie ca pe viitor sa nu mai gresesti, pentru ca altii s-ar putea sa iti vrea capul pentru greseala ta, sa nu te ierte asa cum am facut-o eu, si totusi nu mi-ai gresit cu nimic si nici lor, dar care e diferenta intre mine si ei... eu te-am iertat, poate alti nu, si care e diferenta intre mine si ei?

| iamy a răspuns (pentru SmexyBoy):

Draga mic credincios 1-sunt curioasa unde si ce greseala de ortografie a facut Gaia? Asta asa pentru cultura mea.2-analfabet-o se scrie de fapt:analfabeto, alti se scrie de fapt- altii.

| anonim_4396 explică (pentru iamy):

Am facut o greseala dar am corectat-o.

| LittleMønster a răspuns:

Daa...asta iarna era ceva gigantic de gheata la usa, dar s-a dovedit a fi tatastraight face

| anonim_4396 explică (pentru LittleMønster):

Vezi ca el de fapt e un gigant de gheata sub acoperire straight face... e spion pentru Loki.