| IntrebariIntrebatoare a întrebat:

L-a descoperit cineva pe Dumnezeu pana la urma, de cand n-am mai intrat?

Răspuns Câştigător
| ateuNEGATIV a răspuns:

Da multi lau descoperit la wc dar am tras eu apa fi fara griji s-a dus totul in canalu basmelor sper asta

| 傻瓜的毫不相干 a răspuns (pentru ateuNEGATIV):

Ai si aparut? Ba, tu esti ca raia...

| ateuNEGATIV a răspuns (pentru 傻瓜的毫不相干):

De raie mai scapi de specimene ca tine doar prin crima

Sa stii ca nu-i trebuie nimanui credinta, mie cu atat mai putin, ca sa-si dea seama ca nu-ti face pielea o cafea.Esti lipsit de educatie si asta e motivul pentru care-ti raspund pe limba ta, alta nu intelegi.Cat despre ruda ta apropiata, asta care pune intrebarintrebatoare, iti seamana leit, zici ca ati jucat amandoi in filmul"Aventurile unui k---t pe fundul marii"

Si de ce nu o faci desteptule, asa intri si tu in istoria umanitatii, ca altfel stii cum vei fi amintit...

Esti un specimen unicat

Thank you!

De ce esti asa turbat?

18 răspunsuri:
| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Da, eu!
Dupa niste "iarba" descoperi multe...

| temugin a răspuns:

Si...totusi, l-a descoperit sau nu? ca din discutiile voastre....ma indoiesc rolling on the floor

| schajuman1344 a răspuns:

Nu inteleg nimic. Scz...

| 傻瓜的毫不相干 a răspuns:

Da, de ce esti, vr-un pictor ceva, ai nevoie de bani, sau esti doar un milog si-ti trebuie mila cuiva sa-ti iei un suc?!?

Răspuns utilizator avertizat
| 傻瓜的毫不相干 a răspuns (pentru IntrebariIntrebatoare):

Pai eu sunt inteligent ba prapaditule, daca tu vrei sa fii cum scrii, adica intelijent, ramai acolo unde esti, in porumb.Mana o tin la gura pentru ca nu ma mai pot abtine de ras cand intalnesc personaje atat de impunatoare ca tine, atat de intelepte si atat de educate.Va dati mari atei si sunteti o adunatura de lepadaturi, nu sunteti in stare decat sa repetati la nesfarsit ineptii despre supe cosmice si teorii de care rad si copiii.
P. S. -Cand o sa-mi scot cealalta mana din c-r o sa ti-o bag in gura, esti de acord?!?

| 傻瓜的毫不相干 a răspuns (pentru IntrebariIntrebatoare):

Nu, tu esti doar mai prost ca multi, nu poti fi altfel, daca n-ar fi internetul cine te-ar baga in seama? Cred ca ar trebui sa-mi multumesti ca ti-am acordat un minut din viata ca sa-ti scriu cat esti de dobitoc! Hai, pa ca m-am plictisit de tine, ia-l pe ray si faceti o tranta...

| DAVID_6313 a răspuns:

De cand nu ai mai intrat unde?
Pe unde ai iesit?

Întrebări similare