anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

L-am intrebat pe profu de religie daca poti face pact cu DIAVOLUL in schimb a ceva ce iti dorest, si cum se face! si nu m-a raspuns a schimbat subiectul si dupa ce am insistat a zis ca-mi pune absenta asa ca am incetat sa intreb. si vreau raspunsul la intrebari de la cineva care se pricepe si nu de la toti idioti care sustin ca stiu doar ca au citit undeva sau au vazut nu stiu ce film!

funda celui mai convingator raspuns! +argumentati

58 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Nimic de pe acest pamant nu este mai scump decat sufletul. Sunt multi care si-au vandut sufletul doar ca sa ajunga cunoscuti. Dar pretul pe care il platesc este mult prea mare. Sa te chinui o vesnicie in iad. Si cand te gandesti ca si aici pe pamant esti lipsit de pace, de dragoste. Sufletul lor este tot timpul intristat, lipsiti de adevarata bucurie. Simt povara pacatelor. Stii ce inseamna sa ai un sef rau la serviciu? Te duci cu groaza, nu de placere. Dar sa ai un stapan rau, plin de ura si de viclenie? Brrr! Nici nu vreau sa ma gandesc.

| Urzi23 a răspuns:

Eu zic sa va potoliti ca dati de necaz, mai bine la culcare sa ziceti Tatal Nostru si sa va faceti oameni de treaba.

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Lingeti cotul pentru un pact cu diavolulbatting eyelashes

| Allrc24 a răspuns:

Da se poate.dar sa nu faci in ruptul capului tampenia asta, nici daca ar depinde viata ta de asta.mai bine mori si ajungi la Domnul decat asa. Este cel mai mare pacat pe care il poti face,se numeste hula impotriva Sfantului Duh. Sufletul e cel mai pretios dar al omului dat de Dumnezeu. daca iti vinzi sufletul fii sigura ca dupa moarte vei merge in iad la chinul vesnic.e o inselatorie dea diavolului, te face sa crezi ca poti obtine cv foarte usor fara prea mare efort, poti dar cu ce pret. daca chiar iti doresti intr-adevar ceva roaga-te lui Dumnezeu cu credinta si El iti va indeplini credinta, asta daca considera bineinteles ca este in folosul tau.Domnul sa te lumineze

| shadovv a răspuns:

Nu exista pact! Diavolul nu sta sa faca pacturi cu toate fiintele ca tine.

| slyde a răspuns (pentru shadovv):

Ce nu ar face diavolul sa aiba mai multi slujitori decat Dumnezeu?

| Mk01 a răspuns (pentru shadovv):

Te contrazic. Diavolul e atât de josnic şi de mârşav încât caută orice suflet pentru al trage în iad şi a-l chinui, deşi ştiu de ce caută astfel de suflete, mare parte care ajung în iad probabil sunt masochişti care simt o oarecare plăcere la tortură, deci caută suflete care nu au gustat suferinţa şi îi duce acolo unde îi chinuie extrem de rău.Pactul cu diavolul din câte ştiu se face la răscruce cu sânge şi incantaţii.

| Rapplex a răspuns:

1. te`ai uitat prea mult la tv
2. profii nu au citit nici macar Biblia(foarte rar gasesti unul)
3. si mie imi evita profa intrebarile, dar ale mele sunt sustinute de argumente puternice, si se face de ras(majoritatea colegilor rad de ea)
4. nu exista D-zeu,Satan,ingeri, Iad, Rai etc.

| slyde a răspuns (pentru Rapplex):

Rapplex. uni nu cred in Dumnezeu dar gandeste-te / ganditi-va daca crezi in Dumnezeu si el nu exista nu ai pierdut nimic dar daca nu crezi in Dumnezeu si el exista ai pierdut tot ok ce vreau sa zic e nu murim noi daca ne zicem rugaciunile 1 pe noapte mergem 1 la 2 sapt la biserica si ne rugam nu murim,. dar ne va parea rau la toti ca n-am crezut in Dumnezeu

| Inferno a răspuns:

Nu poti decat daca ti se arata el. Sau mai poti sa il invoci.
Incearca si invoci niste spirite demonice sau ceva de genu.Iti trebuie carti speciale care nu se gasesc oriunde.
Sa presupunem ca ai cartea respectiva. Noaptea la ora 3 rostesti ce scrie acolo sa rostesti. Trebuie sa fie perfecta liniste si nimic sa nu te deranjeze sau sa iti distraga atentia.
Dupa ce ai spus ''cuvintele magice'' se ''deschide o poarta'' si cica pe acolo poate sa vina orice in lumea reala. Poate sa vina fiinte bune(suflete ) fiinte rele ( nu stiu cred ca demoni, si alte chestii)
Nu e asa simplu pe cat crezi.
P.S.: Ai grija sa nu dezlantui fortele tenebrelor!
P.S.2: Nu cred nimic dint toate lucrurile astea.

| Teufel a răspuns:

Citeste Faust de Johann Wolfgang von Goethe.

Pe scurt, pactul cu Diavolul îşi are originea în folclorul german, aparând mai apoi în mitologia creştină.

Legenda nu trebuie luată ad literam! Ce vrea ea să spună este ca de foarte multe ori pentru a avea succes trebuie să faci sacrificii, să îţi trădezi prietenii, să minţi etc. Pactul cu diavolul este doar o metaforă, exprimând pervertirea omului pentru anumite interese.

Degeaba întrebi profesorul de religie, nu acolo trebuie căutat răspunsul. Nu exista diavoli, fantome, zei moş crăciuni. Ele sunt doar figuri mitologice creeate de om după chipul şi asemănarea omului.

| slyde a răspuns (pentru Teufel):

EXsita diavoli dar fantome nu. DIAVOLI Exista fiecare e liber sa creada ce vrea CITESTE BIBLIA Vei afla raspunsul

| Catalin_Abner_1996 a răspuns (pentru Teufel):

Cineva care stie ce scrie.

| Andrada666 a răspuns:

Sincer nu stiu ce sa iti raspund,pare imposibil, dar unii sustin ca da.O sa imi intreb unchiul care este preot, daca se poate si iti spun mai tarziuwinking

| DarkFromGrave a răspuns:

Nu ar trebui sa-ti invinovatesti proful, am intrebat si eu ceva asemanator si mai sa ma ia la bataie. Oricum, sa faci pactul cu diavolul nu e ca si cum ai putea sa mai dezlegi ceva. Adica nu e un schimb atat de usor, e contra sufletului tau. Nu e o joaca si nici nu mai poti da inapoi. La cea mai mica ezitare poti sa pierzi enorm de multe.
Te sfatuiesc sa te documentezi din carti explicite, dar nu romane si povesti fantasmagorice, ci din carti reale despre satanism. Eventual citeste biblia satanista, daca nu ai citit-o deja.
Iti spun din nou, si sper sa nu ma vezi prea cicalitoare, doar ca daca o iei ca pe o gluma cu prieteni sau mai stiu eu ce, nu sti ce poti pati.
Cel mai bine ar fi daca ai vorbi cu cineva cu multa experienta in Diavol. Daca nu-ti doresti cu un preot atunci cu un satanist, insa cineva de incredere nu vreun nebun.

Stiu ca nu ti-am fost de prea mare folos, insa sper ca intr-un fel te-am ajutat. ^-^

| DidiR19 a răspuns:

Buna!

Da se poate face un pact cu Diavolul, nu am facut eu asa ceva dar stiu pe cineva care mi-a povestit, e nevoie de un ritual pe care il poti gasi intr-un manuscris. nu stiu ce contine acel ritual, nu am citit niciodata, dar stiu ca dupa ce il faci, apar niste simptome, ca de ex: puterea din tine, devine mai mare, ai insomnii, vezi anumite lucruri... iar daca chiar faci acel ritual asa cum scrie acolo, prin acel pact cu Diavolul poti dobandii nemurirea. Poate ai sa crezi ca vorbesc aiurea, dar crede-ma nu sunt genul sa spun ceva daca nu stiu... acea persoana care mi-a spus, nu a facut ritualul, doar l-a citit, l-a gasit intr-un manuscris, intr-o biblioteca si nu in Romania. Sfatul meu ar fi sa nu incerci sa faci asa ceva. nu e o joaca, eu nu am crezut la inceput, dar acum o vad pe acea persoana total schimbata. si nu in bine. Nu se stie cu adevarat ce este acest lucru, oricum este ceva nefiresc. Sper ca m-ai inteles cat de cat si sper ca nu crezi ca am vorbit aiurea, sau din filmewinking.

Răspuns utilizator avertizat
| IoanBoesan a răspuns (pentru DidiR19):

Daca am făcut ritualul de vânzare suflet la diavol și am semnat contractul cu sângele meu mai fac ceva sau aștept întâlnirea cu diavolul

| ghitza a răspuns:

Bai nu ai ce il invinovati pe prof. Nu sti cand a terminat facultatea sau daca e gata cu ea. Nu are atat de multa experienta. Nu zic nici ca nu poti nici ca poti. Doar sa nu te joci cu chesti de genul asta ca pot avea consecinte negative sad

| aurasauras a răspuns:

Sa te prind ca nu imi dai funda. Diavol etimologic vine de la diabulos ceea ce inseamna a separa.Si ca sa intelegi cand esti homosexual, cand te droghezi te separi de o mare parte din oameni.Ce domeniu de activitate era in pact?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Astea is povesti copilaresti isi vinzi sufletu pentru un milion de euro tu crezi ca asa simpla e viata daca ar fi asa toti neam vine sufletele si am fi plini de banii

| MeShadowMaster a răspuns (pentru anonim_4396):

Idiotule o astfel de tranzactie la nivel spirituo-planetar nu se face decat atunci cand dorinta fata de materialul respectiv (generalizare) este atat de inflacarata incat psihicul tau domina ideea in sine. Esti prost si si-ar bate oricine joc de tine, anyway cine ar vrea un pact cu un bou? Cei din industria muzicala sunt exemplele cele mai bune idiotule illuminati stau la baza invocarii acestor pacte in schimbul sufletelor. Studiaza evolutia lui Eminem handicapatule si mesajele sale subliminale sau chiar directe daca ai pic de cunostinte in limbile straine in actual Engleza si vei intelege. Desi esti atat de prost ar trebui sa ai o mica idee fata de asta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Un ritual satanic noaptea la ora 12 te duci singur undeva aprinzi o lumanare iei un pahar cu tine iei un cutit te tai cu el bagi o rugaciune Tatăl nostru care eşti în infern, mărească-se numele tău, precum în infern aşa şi pe pământ. Păcatul cel de toate zilele dă-ni-l nouă azi şi du-ne pe noi în ispită şi învaţă-ne de rău. Ave Satan sangele tau varsat il bei apoi daca ai noroc apare diavolu si inchei un targ de vanzare/cumpare suflet uita un sit http://www.goarna.go.ro/articole%20nr%205/satanism.htm http://www.adeptiisatanei.com/church-of-satan-si-satanismul-modern/ sau prinde un animal si sai bei sangele suna satanic doar esti satanist nu vad problema / daca nu merge incearca cu cimitirul / du-te la biserica aprinde o lumanare neagra cica e vrajitoarele fac asta

| IoanBoesan a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai daca am făcut ritualul de vânzare suflet la diavol pe bani și am semnat contractul de vânzare suflet la diavol cu sângele meu și am ars contract de vânzare suflet ce mai trebuie să fac

| Userrr a răspuns:

Man chestia asta nu e prea bine e tine dar hai sa zicem ca iti zic raspunsul.Prima data ar trebui sa citest cartea Jurnalul Diavolului mi se pare ca o gasesti si pe net(Continutul). Apoi cauta niste incantatii speciale pe net.Scrie asa:
Incantatii pentru a chema diavolul.Trebuie sa faci un cerc de lumanari aprinse de acelasi fel in jurul tau si sa stai in fata unei oglinzi.La ora 12:00 sau 00:00 adica 12 noaptea(dar fix)faci ce ti-am zis cu lumanarile si spui incantatiile gasite.Nu trebuie sa te opresti din vorba.Se zice ca apoi trebuie sa iti spui de ce vrei sa faci acel pact.Iar apoi vei adormi bursc si te vei trezi dimineata cu ce ai vrut u sa ti se intample.Dar nu vei mai avea sufletul in tine(va fi al diavolului). Sper ca te-am ajutatwinking bafta si ai grija.

| Allrc24 a răspuns (pentru Userrr):

Esti sanatos la cap o indemni sa cheme diavolul...e pacat ceea ce faci, faptul ca aduci oamenii la necredinta si satanism.asta e satanism,chestii oculte.
P.S.: nu e al diavolului, persoana daca se pocaieste si iL roaga sincer pe Dumnezeu s-o ajute, isi recapata sufletul. Dumnezeu e infinit mai puternic decat diavolul

| Userrr a răspuns (pentru Allrc24):

Doar i-am raspuns la intrebare.Ce dracu vr sa fac? Daca stii stii daca nu taci dracu!

| slyde a răspuns (pentru Allrc24):

laughing daca faci un pact cu diavolul Dumnezeu nu te mai iarta nu mai ai cale de scapare!

| Catalin_Abner_1996 a răspuns (pentru Userrr):

Fals... am incercat de multe ori. rezultat 0 te uiti prea mult la filme sunt sigur ca tu nu ai incercat asa ceva inainte sa scrii asa ceva doar din auzite

| InuIo a răspuns:

Nu stiu dar te rog anunta-ma si pe mine daca afli. As mai avea o intrebare pentru tine. Te-ai uitat cumva la kuroshitsuji?

| slyde a răspuns:

Bai sunteti prosti? taceti nu ii mai spuneti prostii copiluli niciodata dar niciodata sa nu faci aceasta prostie daca invoci un demon sau pact cu diavolul esti pierdut arzi in cele mai rele chinuri esti praf cauta sa faci pact cu Dumnezeu sper ca nu ai facut deja aceste prostii te rog eu UITA TOT

Răspuns utilizator avertizat
| Bogdy4Boss a răspuns:

Poti sa faci pact cu diavol-ul tu ii dai sufletul el iti da putere( iti da o functie inalta in lume) de ex: Barack Obama si-a dat sufletul lui satana, Eminem si-a dat sufletul lui satana si cand a incercat sa desfaca pactul cu satana printr-o melodie satana ia omorat cel mai bun prieten sad

| Doesntmatterbro a răspuns:

Ba rata de hipno vezi-ti de treaba si du-te baga un counter strike si fi normal

| Helix a răspuns:

NU SE POATE! 1! Nu se poate am incercat azi si nu merge

| Piciu_8167 a răspuns:

Parerea mea este sa nu faci prostii de genul, Dumnezeu te-a creat si te-a lasat liber sa faci ce vrei ca apoi sa cantareasca tot ce ai facut, daca faci acel pact cu Diavolul o vei duce bine pe pamant dar dincolo nu va mai fi asa bine. FA CE VREI!

| Bogdy_Smecheru_1976 a răspuns:

Este adevararul acesta: exista toate fiintele astea demoni vampiri fantome dumnezeu diavoli exista dar cum ar venichiar daca e dumnezeu el cum ar veni nu exista in univers pentru ca exista doua lumi universul si lumea spiritelor
si dumneeu e praacti spirit si diavloul sifantomele etc la fel

| DevashaDemonGirl666 a răspuns:

Pai iei o lumanare si ii spui tot ce creit tu, ce necazuri ai, ce vrei ca El sa faca pentru tine etc.
(Ma pricep, sunt satanista si cred ca mai am cateva chestii de invatat dar in fine)

| MeShadowMaster a răspuns:

Preotii sunt numai mincinosi ce ascund adevarul, adevarata putere ce consta nu in acest dumnezeu ce sforaie violent prin nori ci in "cel rau" care de fapt se implica si are toate trasaturile pe care le poarta si o fiinta umana. Un pact consta in "vinderea sufletului" in schimbul unui material de obicei, sau orice altceva ce te impinge in cumpana ca sa nu mai invoc ideea de blestem care iti poate fi aruncat daca ai facut impresie proasta, mai satiric mai nu cam asta este un per total succint la intrebarea ta.

| CsGoXeN a răspuns:

Mie mi-a pus 3 in catalog din cauza ca insistam si tot îi povesteam de satana. L-am enervat

| Corchie_Adrian_1993 a răspuns:

Deci uite cum stiu ca se face din mitologii! Te duci noaptea la o intersectie de drumuri aflata in aproprierea unei ape curgatoare acolo ingropi in pamant actul tau de identitate si un lucru personal la care tii foarte mult. Astfel ai reusit sa invoci Crossroad Demon

| CamyTssuu a răspuns:

Da,se poate face pact cu Diavolul, eu una recunosc sunt o fricoasa dar am sa fac asta pentru ceea ce iubesc. Exista un ritual, o anume "rugaciune", un contract care trebuie scris de mana si semnat de tine cu sange

| ProjectDarkSide a răspuns (pentru CamyTssuu):

Vreau sa stiu si eu ....help me

| IoanBoesan a răspuns (pentru CamyTssuu):

Eu am făcut asta ce mai trebuie să fac

| Catalin_Abner_1996 a răspuns:

Dea. rahaturi dintr-o prostie am ajuns aici. ati vazut vreodata pe dumnezeu satana ingeri sau ceva de genu? dc sa crezi fara dovezi. am vazut toate comentariile de mai jos si toate sunt ceva gen legea atractiei. daca o stiti la inceput nu am crezut ca merge dar dupa mi`m dat seama ca e adevarat si tot cu religia voastra. daca va uitati la documentare si toate alea alea aflati ca in perioada aia au fost vreo 13 de iisus hristos la fel cu 12 apostoli... la fel si cu apocalipa si cu toate alea oh go on devii cea ce gandesti

| Culea_Claudiu_1998 a răspuns:

Da are dreptate cel cu ultimul raspuns trebuie doar sa crezi si trebuie sa fii hotarat cand iti vinzi sufletul