Satan are grijă de ai lui. Satan ne dă o tărie interioară aparte astfel încât devenim foarte puternici în spirit. Spre deosebire de religiile de dreapta, unde adepții sunt nevoiți să se roage și să își caute dumnezeul în mod continuu, Satan vine la noi de unul singur. Îl putem simți adesea cum apare și ne îndrumă când suntem la pământ, îngrijorați sau atunci când întâmpinăm probleme.
Fundamentul Satanismului Spiritual stă în terminarea planului lui Satan cu omenirea, care este atingerea dumnezeirii, dumnezeire care este atinsă prin Meditația de Împuternicire. Omenirea, în momentul de față, se afla la un nivel foarte scăzut în ceea ce privește spiritualitatea. Atunci când începem să medităm, asistăm la profunde schimbări pozitive în viețile noastre. Satan și Demonii Săi (adevărații Zei) ne protejează și ne poartă de grijă în timp ce noi evoluăm și ajungem la stadiul în care suntem capabili să ne folosim de puterile noastre spirituale. Cu Satan beneficiem de protecție, ceea ce nu se întâmplă în cazul celor din afară. Noi putem avansa în puterile minții și ale sufletului pe atât de mult pe cât dorim; pentru outsideri aceasta se poate dovedi extrem de periculos.
De asemenea, Satan ne dă cunoștința: ''Conduc pe o cale dreaptă fără nicio carte relevată.'' În timp ce noi ne transformăm și creștem, viața ni se schimbă în bine și suntem mult mai fericiți. Prin Satan învățăm cum să preluăm controlul asupra propriei vieți și a destinului, încetând a mai trăi la mila destinului. Învățăm cum să ne vindecam atât pe noi înșine, cât și pe ceilalți și cum să ne împlinim dorințele folosindu-ne de puterile minții și sufletului.
Prin încheierea legământului, ne angajăm direct, în fața lui Satan, printr-un ritual. Aceasta se face exclusiv prin alegere liberă. Noi luăm o decizie, în opoziție cu botezurile creștine, în care copii fără vreun ajutor sunt duși în bisericile creștine, unde le sunt recitate rugăciuni canonice (care în adevăr au fost furate și corupte din mantrele religiilor estice) în fața unei adunături de idioți.
Datorită cercetărilor, acum putem dovedi peste orice îndoială că nazarineanul, ''Iehova'' și multe alte personaje biblice sunt caractere fictive care au fost furate și corupte din conceptele spirituale păgâne/sataniste. Odată ce acestea au fost corupte în rândul populației, o mana de ''aleși'' au avut libertatea de a abuza de acestea, ajungând să conducă lumea folosindu-se de puterile minții și a sufletului. Pentru mai multe informații, te rugam să vizitezi secțiunea ''Creștinismul Expus''.
Deoarece prea mulți au fost în mod forțat îndoctrinați cu aceste caractere, precum și cu poziția pe care acestea o au (ca inamici ai lui Satan), noi renunțăm permanent la ele în Ritualul de Dedicare/Legământ/Inițiere. Aceasta se dovedește a fi o acțiune sănătoasă și eliberatoare din punct de vedere psihic.
Ritualul de Inițiere este foarte personal, afară de cazul în care dorești ca prietenii tăi să participe, sau dacă îl faci în cadrul unui grup.
Vei avea nevoie de:
* una sau mai multe lumânări de culoare neagră, albastră sau roșie (pe atât de multe pe cât dorești),
* un ac sau un lamă sterilizată,
* o foaie de hârtie curată și îndeajuns de mare pentru a încăpea rugăciunea de mai jos,
* un obiect de scris cu care îți vei semna numele în sânge (scufunzi vârful obiectului în sângele tău).
Scrie următoarea rugăciune:
Înaintea atotputernicului și inefabilului Dumnezeu Satan/Lucifer și în prezența tuturor Demonilor Lui, care sunt Zeii Adevărați și Originali, eu, (trece-ți numele complet), renunț la toate credințele mele de până acum. Renunț la falsul zeu iudeo/creștin, renunț la josnicul și netrebnicul său fiu Isus Hristos, renunț la spurcatul, odiosul și infectul său duh sfânt.
Îl proclam pe Satan/Lucifer unicul și singurul meu Dumnezeu. Promit să Îl recunosc și să Îl onorez în toate lucrurile fără reținere, dorind în schimb felurita Sa asistență, pentru a termina cu succes strădaniile mele.
Este important să faci baie înaintea oricărui ritual pe care îl faci, deoarece asta denotă respect. Când ești pregătit aprinde lumânările. Ia acul și înțeapă-ți degetul arătător de la mâna stângă și stoarce puțin sânge.
Semnează-ți numele în sânge.
Recită rugăciunea cu voce tare sau în minte.
Îndoaie hârtia și las-o să ardă în flacăra unei lumânări. Mulți dintre noi au rămas și au meditat până când lumânarea a ars de tot.
Încheie ritualul cu cuvintele ''Și așa să fie'', și un ''HAIL SATAN!''
Vrei Neaparat sa faci pact cu diavolul te ajut eu intra pe acest site vei stii totul despre demoni lui satan vei stii totul despre iad uite aici siteu http://bucurialuisatan.com/ intrati la sectiunea Ritualul de Inițiere vei face un legamnt cu el dar dupa ce faci nu mai e cale de intorcere va avertizez este periculos sa va jucati cu diavolul
MEDIU DE LUMINĂ MARE
Contactaţi-mă pentru a găsi sau de a găsi fericirea lor pierdut
Pactul cu diavolul sau un demon
Putere şi bogăţie, cu diavolul asupra riscului
probleme de specialitate cupluri de armonie conjugala,
Emoţională iubirea, înapoi probleme, fidelitate iubit divorţ, previne separarea, probleme de familie, sau chiar disperare, criza conjugala, vraja, protecţie împotriva pericolelor, ghinion, atragerea de clienti, talisman pentru comerţ.
E-mail: brunobrulain@yahoo.fr
Mai de sus a lumii mediu Arată maestru puternic HRISOSTOM marabout
Eu sunt un profesor marabout HRISOSTOM, a început cu maeştri Venerabilul Hrisostom, maestru de lucru ocultă, un grad mare de lumina, mare de parapsiholog-văzând asistent în oculte înaltă magie practicant, mare Voodoo gata de acţiune în viitorul apropiat. Am mii de puteri şi tehnici magice pentru vă ajuta în toate domeniile vieţii, aducându-vă o soluţie la toate problemele tale: bani, dragoste, noroc, bogăţie, justiţie, minge, glorie, cumpara, vinde, schimb, afectiune, promovarea socială, ortografia, îmi place să călătoresc, hex, Comentarii, studii, etc...
Eu sunt, de asemenea, un expert în medicina tradiţională şi vindecarea de multe şi toate tipurile de boli. Eu sunt, de asemenea, Pactul cu diavolul, care va permite sa aveti tot ce vrei în această viaţă pe pământ la toate nivelurile. De fapt, nimeni nu poate într-adevăr reuşi în viaţă fără ajutorul forţelor divine mare - forţele magice, care sunt acum la indemana.
vă mulţumesc
Uite frt zii toate astea noapte la ora 12 fix intr-un cerc facut cu creta, cu 6 lumanari care sa fie inconturul cercului, dar in distante egale...IV. Invocarea duhurilor care aduc
nimicirea / distrugerea
lata! Puterea vocii razbunarii mele sparge lini§tea
aerului §i sta, ca o furie monolita, deasupra campiei, unde se
zvarcolesc §erpii. Am devenit o ma§ina monstruoasa de
anihilare a madularelor trupului lui / ei, pe care am sa le de^in.
Nu imi pare rau, ca am cheamt deasupra mea vanturile
distrugerii, care maresc rana amaraciunii mele. Caci un mare
noroi negru va ie§i din abisuri gre^oase §i vor vomita departe
ba§icile lor [their pustulence] in micu^ul lui / ei creier.
Chem pe vestitorii osandei [the messengers of doom],
ca sa taie, cu nemiloasa incantare, pe victima pe care am ales-
o. Tacuta este aceasta pasare, care nu mai ciripe§te, a carei
mancare cade pe capul ei / lui, ca sa simta suferin^a mea §i
agonia aceasta sa ii faca vii ^ipetele de durere. Acestea vor fi
semne de avertizare pentru cei care ma jignesc.
O, vino in numele Iadului §i distruge-1 pe el / ea, pe al
caror nume eu il pomenesc, ca pe un semn! O, mari fra^i ai
nop^ii! Tu, eel care ma mangai pe mine, care stapane§ti peste
aprinsele vanturi ale Iadului, care locuie§ti in templul
demonilor.Vino §i arata^i-va! Face^i-va sim^rfi lui / ei, cei care
sus^ineti putreziciunea min^ii, care se mi§ca spre flecareli §i
care sustine^i gura, care rade de cei drep^i §i puternici!
Sfa§ie aceasta limba, a lui / ei care gagaie 108 §i infunda-
i-o in gat, o, Kali! Strapunge-i lui / ei plamanii cu in^epaturi
de scorpioni, o, Sekhmet! Arunca fiin^a lui / ei in golul
infrico§ator, o, puternice Dagon!
Eu cred in inaltele in^epaturi ale Iadului §i in
pecinginile stralucitoare, pe care le fac prin sacrificiul meu,
prin odihna razbunarii mele.
Shemhamforash! Traiasca Satana! sper ca te-am ajutat
Nu stiu daca se poate dar un pr de al meu boris va incerca acest pact si eu l-am sfatuit sa no faca ca isi va vinde sufletul pentru o prostie dar degeaba tot vrea sa-l faca
Man
Nu sunt eu cine stie ce geniu dar am auzit de la sotia vecinului meu care este satanist ca da, poti sa faci pact cu Diavolul, trebuie sa faci un ritual cu niste lumanari de acelasi fel, si sa faci un cerc de creta inconjurul tau, si trebuie sa zici niste incantatii in fata oglinzii la ora 12:00 noaptea fix sa stai nemiscat si sa nu te opresti din vorbea iar cand termini sa-ti pui o dorinta dar sa te gandesti bine si o sa adormi brusc iar cand te vei trezi o sa ti se indeplineasca, dar o nu vei mai avea sufletu...crede-ma este chiar adevarat vecina mea plangea cand mi-a zis si a mai zis ca, chiar ea l-a vazut cand facea asta si a doua zi m-am mutat din oras eu zic sa nu incerci bafta
Eu chiar nu stiu ....cum poti vinde sufletul cand sufletul este daruit de Cel Divin...
Buna,, raspunsul la intrebarea ta este foarte simplu din punct de vedere spiritual si biblia prezinta foarte bine ca sunt numai doua alegeri in spiritualitate adica a avea numai un singur stapan atat pe acest pamant cat si dupa moartea in acest trup pana la judecata care o are pregatita Dumnezeu care VOM va fi judecatI si pentru un cuvant nefolositor SPUNE DOMNUL ISUS raspunsul este dat prin Domnul Isus cristos si spune: ca nu se poate sluji la doi stapani ori pe unul il nesocoteste ori pe altul nu-l iubeste deci acela care nu vrea sa se lase de pacate asa cum spune biblia acela a si facut pact cu diavolul, cum zici tu, Toti oamenii santem sub blestemul pacatului atat timp cat nu vrem sa apelam la domnul isus sa ne scape de fumat de curvit de blestemat, atat ne-am obisnuit cu injuraturi ca nu ni se pare rau dar este rau inaintea lui dumnezeu cand citesc biblia si spune cum trebuie sa fim noi oamenii ma cutremur de frica si imi vine sa plang ca si eu tot rau sunt hai sa cerem bunavointa domnului isus si sangele lui poate ierta orice pacat dar cine nu se naste din nou adica din fapte si din duh nu poate vedea imparatia lui dumnezeu si atunci a cui imparatie poate vedea, sincer nu doresc nici a celui mai mare dusman al meu sa fie in ghena, DACA VRETI SA CUNOASTE VREO BISERICA UNDE SA INTELEGETI BIBLIA, penticostali, baptisti, crestin dupa evanghelie, intrati pe google si puneti localitatea voastra si biserica si veti gasi,,,, multumesc, pa, pa
Eu personal pot spune ca poti, iti spun din propria experienta..nu trebuie ritualuri sau alte prostii doar sa crezi si sa fii dispusa sa-ti oferi sufletul in schimb
Iti trebuie una sau mai multe lumanari de culoare rosie sau neagra, o penita de stilou o coala de scris si o lama steriliza. In timp ce ard lumanarile scrii pe foaie : "Prea puternic Satan, eu slujitorul Tau, ma lepad de prefacutul Iisus si imi vand tie sufletul" x3 si te semnezi su sangele tau dupa ce te tai putin cu lama la degetul aratator... Apoi repeti cu voce tare incantatia si ii dai foc la flacara lumanarilor si cam atat...
Sweet155 întreabă: