In vechime cine Il injura murea si chiar nu stiu de ce l-ar putea injura cineva
nu stiu ce motive ar fi
Existență îndoielnică? Ai căutat existența Sa? Sau ai doar vorbe în vânt luate de la televizor? De câte ori ai căutat un răspuns înăuntrul tău?
Citește Interviul cu Dumnezeu și spune-mi că ești tot de aceeași părere:
http://www.forum4you.ro/interviu-cu-dumnezeu
Te-ai întrebat vreo dată care este diferența dintre un om mort și unul viu?
De unde este existența spiritului în noi care ne animă?
Nu vreau link-uri te rog mult. In general apreciez oamenii care gasesc propiile argumente! Diferenta dintre un om mort si unul viu? Vrei un raspuns filozofic sau unul realist? Din punct de vedere realist, corpul uman este o masinarie, care dupa un anumit timp se strica. Spiritul care ne anima? ai vazut un spirit pana acum? o sa zici sa demonstrez eu ca nu exista sunt sigur de asta La fel de bine poti crede si in Zana maseluta sau Mos Craciun Nu exista nici cea mai mica dovada ca spiritul ar exista, cu atat mai putin dovada ca ar exista Dumnezeu.
S-a descoperit ca fiecare om cand moare are cu 27 de grame mai putin
deci nu zic ca e sufletul dar nu spun ca nu e
s-ar putea sa fie o mica dovada ca e
Mu există pentru că nu ai căutat și preferi ignoranța. Stai liniștit că îți trăiești consecințele vieții tale în fiecare zi când ți se întâmplă anumite lucruri și dai repede vina pe cei din jur.
Demonstrat științific că un om atunci când moare îi scade greutatea cu câteva grame. Sunt convins că ai și pentru asta o explicație că doar nu se poate așa ceva...
Înjurătura e mai mult decât simple vorbe. Dacă spun aceeași înjurătură în spaniolă de unde știi că e înjurătură.
Înjurăturile țin mai mult de energia asociată acestor cuvinte. Deci orice cuvânt poate fi o înjurătură dacă o spui cu ură și violență.
La fel și dragostea, nu trebuie neapărat să spui ceva pentru a o dărui. Se poate cunoaște și în privire, la fel cum se poate cunoaște și înjurătura.
Îti recomand articolul : http://www.forum4you.ro/intelegerea-mesajului-divin/
Publicitatea la coltul strazii, va rugam.
"Injurat" e exagerat spus. Depinde de starea mea de isterie sau de evenimente:
1. ca m-a facut femeie, mai ales cand aveam menstruatie interminabila si dureri groaznice
2. ca m-a facut... cand simteam ca viata nu are niciun rost, ca am numai rautate in jur, ca traiesc doar ca sa consum oxigen
3. ca m-a pus intr-o familie extrem de interesanta in care nu-mi gasesc locul
4. ca desi am un vocabular destul de variat si dezvoltat, ma balbai, mai ales in fata unor persoane inteligente si importante
Nu, niciodata. In primul rand suna aiurea "Dumnezeu sa te *** in ****" Sau injuri in timp de arati cu pumnul strans spre cer, nu prea are sens.
Nu, niciodata. In primul rand suna aiurea "Dumnezeu sa te *** in ****". Sau injuri in timp ce arati cu pumnul strans spre cer, nu prea are sens.
EstiFericitaSauTrista întreabă:
VLadAlexandru05 întreabă: