Din contra ca sa ignore realitatea. Nici vorba de ratiune in teoria evolutionista. Chiar daca sufera mutatii virusul SARS-CoV-2 tot SARS-CoV-2 ramane.
Am zis "Sa le puna mintea la contributie celor care au."
Vezi ca nu e pentru tine discutia conform a ce am scris.
Nu e nici "o punere a mintii la contributie" ci o indobitocire in masa a societatii umane.
"o indobitocire in masa a societatii umane"
in sfarsit boss prinzi si tu care e ideea cu religia.
in sfarsit.
Teoria evolutionista = o indobitocire in masa a societatii umane. Acum ai inteles?
Vezi ca ai scris gresit teoria creationista...
Felicit "papagalii" de pe TPU.
La fel cum ajuta si relgia. Iti da un motiv sa crezi ca nu traim pe roca asta plutitoare degeaba, si ca am ajuns pradatori de top pentru ca suntem superiori
Priveste in ansamblu lucrurile. Nu e obligat omul sa se ia la tranta. Atunci leul de ce sta la panda? De ce nu se ia la tranta singur cu un elefant?
Pai nu ne luam, ca ma refer la suprioriatatea de a avea arme si unelte) Ca fara, ne-o luam de la multe animale daca e cazul.
Nu le mai ameti atata ca nu-ti iese.
Uite, de exemplu te-ar putea ajuta sa intelegi ca daca tu esti bou, fi-tu are sanse sa nu fie si el.
Asta asa, la nivelul tau de intelegere, n-are sens sa dezvoltam mai mult.
"Trebuie" nu e un raspuns valabil.
Nu ti-am dat nici un raspuns. Ti-am raspuns cu o alta intrebare, nu vezi semnele de intrebare?
Tocmai ca nu ajuta la nimic t ev.
Nici cea a creatiei nu ajuta la nimic.
Vezi ca iar ai scris gresit, doar ai recunoscut mai sus ca teoria creatiei e "o indobitocire in masa a societatii umane"
Sa liniștească ignoranta celor care cred in evolutie.
Nu e nici o problema. Tarana fara nici o molecula de apa e praf concentrat. Praful cu apa devine tarana.
Are. Vorbim de sol.
anonim_4396 întreabă:
Meme10Memu întreabă:
RAY întreabă:
recedaniel3 întreabă: