| ViolaTM a întrebat:

La ce preot in Timisoara poti merge sa îţi deschidă biblia?

12 răspunsuri:
| danut a răspuns:

De "deschis" ti-o deschide oricare popa, de citit e mai greu ca nu prea au voie, dar poti incerca tu de unul singur.

Răspuns utilizator avertizat
| danut a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Te uita si tu la preoti convertiti la alte religi (pe Youtube) si ai sa afli.
In principiu Biblia la ortodocsi este studiata doar de uni preoti (dotati) care cerceteaza si restul doar confirma cele cercetate de cei "alesi". In perioada studentiei nu se pune mana pe Biblie ci doar pe canoanele Traditionale.

Răspuns utilizator avertizat
| danut a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Bine, ce vrei sa insinuezi?

| doctorandus a răspuns:

Uite, ti-am deschis eu Biblia: a iesit "Iuda s-a dus si s-a spanzurat."

Ca sa verific am mai deschis-o o data: "Mergi si fa la fel!"

http://books.google.com/books?id=31TyCwAAQBAJ&pg=PT55

| DeyCj a răspuns:

La nici unul. Poți și tu să o deschizi, și dacă ai deschis-o recomand s-o și citești.E drept că Biblia comercială e una și Biblia besericească(aia la care se roagă popa-n altar) e cu totul altceva.În aia din altar e spuma, acolo găsești și „canoane" pentru vrăji, și alte ritualuri ce pe mâna oițelor ce doar cred nu trebuie să ajungă, că de ajung îi bai.Adică la aia n-o să ai acces veci, ca popilor le este interzis s-o împrumute/citească, etc unui enoriaș. Știe sinodul de ce(adică o mână de oameni ce fac credința oițelor ce cred în persoana Dumnezeu).

| alina2k18 a răspuns:

Mai repede iti deschde portofeluwinking

| Mircea08 a răspuns:

Tu de ce nu o deschizi? Deschide-o, si o sa vezi acolo ca a ghici viitorul, indiferent daca te folosesti de biblie, ceasca de cafea. Ghioc, carti de joc sau orice altceva se intampla doua lucruri.
1) nu vei afla viitorul
2) vei face un pacat de care nu o sa stii cum sa scapi de el

| Raducons a răspuns:

Ce este prostia asta cum adica sa deschida Biblia?, Deschide-o tu si citeste daca ai rabdare si ochi buni.

| RAY a răspuns (pentru Raducons):

Nu biblia si evanghelia, la catedrala ti se deschide tot ce vrei

Întrebări similare