anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

La ce se refera textul din biblie" mortii vor invia"? Cand si cum s-ar putea intampla asta?

35 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Meme10Memu):

Tu efectiv ignori părți ale Bibliei. laughing
Ești ipocrit, te dai creștin dar nu ești. Acum înțeleg.

Ai spus că Israelul spiritual este alcătuit din creștini, (și)din cei ce cred în Domnul Isus Hristos despre care scrie Evanghelia, iar Pavel a spus că aceia sunt vrăjmașii Evangheliei. Tu practic ai spus că toți creștinii sunt vrăjmașii Evangheliei; ACUUM înțeleg eu că a fost de fapt o insultă adresată celor ce cred în Domnul Isus Hristos.
Trist, și îmi pare rău că am înțeles la ce te-ai referit atât de târziu.

Pocăiește-te și poate vom ajunge să stăm unul lângă celălalt la Masa Domnului în Împărăția Sa. Numai bine!

| Meme10Memu a răspuns (pentru anonim_4396):

Fostii vrajmasi evrei care apoi s-au cait. Foarte putini s-au cait iar marea majoritate alcatuiesc poporul evreu care nu are nici o legatura cu Dumnezeu care candva i-a ales natiune a Sa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Meme10Memu):

Gata, am înțeles că nu ești creștin și că vrei să jignești dându-te creștin.
Dacă scrie atât de clar care sunt cei 144000 nici nu știu de ce m-am mai complicat cu tine în asta. Asta e, am văzut târziu că ești un ipocrit ce nu a citit nici VT. Auzi, de ce nu scrie de seminția lui Dan... oh go on

| Meme10Memu a răspuns (pentru anonim_4396):

Zii tu.

| emignon a răspuns:

Asta face referire la totalitatea faptelor pe care un om le face atâta timp cât este în viață.
Faptele lui înviază,adică sunt arătate public în comunitate şi efectele acestora se văd clar.
Aceasta reprezintă învierea:faptele omului devin tot mai clar cunoscute în comunitate după decesul persoanei.

Există şi legenda învierii personale la,, revenirea Domnului", termen recunoscut în poporul român, însă în legende nu pot interveni, prin urmare acolo nu mă bag.