Deoarece sunt probabil destui catolici care "CRED" in ce spun preotii sau chiar catehismul catolic va ofer OCAZIA de a vedea cateva minute dintr-o slujba din Capitala Catolicismului, Vaticanul, o slujba in prezenta Papei si a conducatorilor bisericii catolice care a fost prezentata de la Vatican. Puteti urmari acest mic clip si apoi sa vedem ce s-a inteles. https://www.youtube.com/watch?v=ksF-vKmxo3E
Normal, Din Biblie STIM ca antihristul este Papa (666) dar si Satana care este ca toate fintele ceresti, duhuri (fluide) deci nu pot fi vazute DECAT cand vor ele. Va apare in curand.
A fost postat in trei ani diferiti de Vatican pe site-ul lor, de acolo a fost luat si tradus din latinaa in engleza msi apoi si in romana. Daca era fictiune sigur Vaticanul intervenea si era retras de Youtube deoarece au ALIANTA intre Vatican si Google, Youtube, Yahoo, etc. de cativa ani pentru controlul mesajelor de pe net. Tu nu urmaresti stirile? La ce va uitati voi pe net, la fete?
Luca 16,
27. Bogatul a zis: "Rogu-te dar, pãrinte Avraame, sã trimiti pe Lazãr în casa tatãlui meu;
28. cãci am cinci frati, si sã le adevereascã aceste lucruri, ca sã nu vinã si ei în acest loc de chin."
29. Avraam a rãspuns: "Au pe Moise si pe prooroci, sã asculte de ei."
30. "Nu, pãrinte Avraame", a zis el, "ci dacã se va duce la ei cineva din morti, se vor pocãi."
31. Si Avraam i-a rãspuns: "Dacã nu ascultã pe Moise si pe prooroci, NU VOR CREDE nici chiar dacã ar învia cineva din morti."
Omorati femei, barbati si copii.
Ezechiel 9:5-7~
5Iar celorlalti le -a zis, în auzul meu:,, Treceti dupa el în cetate, si loviti; ochiul vostru sa fie fara mila, si sa nu va îndurati!
6Ucideti, si nimiciti pe batrîni, pe tineri, pe fecioare, pe copii si pe femei; dar sa nu va atingeti de nici unul din ceice au semnul pe frunte! Începeti însa cu Locasul Meu cel sfînt!" Ei au început cu batrînii, cari erau înaintea Templului. 7Si El le -a zis:,, Spurcati casa, si umpleti curtile cu morti!… Iesiti…" Ei au iesit, si au început sa ucida în cetate.
Uite mai nou. realitatea Qué Significa Pronunciar el Nombre de Dios - Papa Franciscohttps://www.youtube.com/watch?v=oV0mw9r3bVE
Primul rau facut a fost dorinta de lua locul lui Isus Hristos (Fiul) in adunarea Dumnezeilor, el O CREATURA de a lua locul uni CREATOR.
Apoi A MINTIT privind caracterul lui Dumnezeu INSELAND aproape 1/2 din numarul ingerilor.
A inselat pe EVA aducand MOARTEA pe planeta Pamant.
Dumnezeul din Vechiul Testament este ACELASI ca si cel din Noul Testament, evident ca nu ai inteles acest lucru.
Imi pare rau dar nu inteleg ce spune iar asta nu exclude celalat clip ci il inatareste. Pentru mine Papa este unealta Dracului inaine de a vedea acel clip avand la baza cele spuse de Dumnezeu in Apocalipsa. Clipul acela A INTARIT ceea ce a spus Dumnezeu INAINTE de apritia Antihristului (Papei).
Pentru a AMAGI uni fraieri, multi fraieri, circa un miliard si sasesute de milioane de indivizi dar Dumnezeu nu-i va lasa in AMAGIRE si le prezinta REALITATEA prin Biblie, prin slujitorii Sai chiar si prin acel clip iar cine vrea cu Dumnezeu alege pe Dumnezeu si cine vrea cu Papa alge pe Dracu ca la ala se inchina Papa (dupa cum bine s-a vazut).
MÁRTOR, -Ă, martori, -e, s. m. și f. 1. Persoană care asistă sau a asistat la o întâmplare, la o discuție, la un eveniment etc. (și care poate relata sau atesta cum au decurs faptele)
Aici NU este nevoie de martor, SUNT CHIAR imaginile respective. La ce iti trebuie martor cand chiar tu ESTI martor, sau nu esti sigur pe ce vezi? Unde vezi tu marturia mincinoasa? Cine crezi tu ca ar avea resursele necesare sa produca un asa fals, Capela Sixtina, Papa si asa figuratie? Nici nu se pune problema. Nu te mai "zbuciuma" este real suta la suta,
Fineness întreabă: