Nu cred ca pe aici sunt persoane peste 55 de ani. Insa sunt niste cartulii subtirele, numite "Marturii.", Noi marturii" cu o multime de relatari din viata sa si de cuvinte ale sale, de la oameni care l-au cunoscut.
Stiu despre carti. Caut totusi persoane care l-au intalnit personal. Mai sunt cativa. Multumesc oricum
Poate mai sunt. Daca te intereseaza din vechii duhovnici in viata, mai traieste parintele Gherontie Puiu, Man. Caraiman.
As prefera sa cunosc oameni simpli ce l-au cunoscut si s-au schimbat datorita lui, sau au avut parte de vreo minune. Stiu ca exista multe confesiuni ale acestor oameni, doar ca mi-ar fi placut sa stau de vorba eu, personal cu unul din ei.
Nu l-am cunoscut insa daca era o persoana credincioasa cu siguranta nu ar fi vrut ca oamenii sa il glorifice pe el ci pe Dumnezeu.
Te-as ruga sa te abtii, pentru ca nu ma intereseaza genul asta de comentarii. Altceva am intrebat, iar daca nu esti ceea ce caut, nu raspunde de dragul de a aduna puncte sau a castiga un tricou, fundite si mai stiu eu ce. Am pus o intrebare simpla, vreau un raspuns simplu. ATAT!
Nu l-am cunoscut insa sigur in credinta lui era mult mai uman spre deosebire de sarlatanii din actualul BOR! si a fost si medic nu a fost deloc un simplu lalaitor.
Chiar am citit o carte despre el in care se vorbeste despre familie si relatii despre cum e sexualitatea si a argumentat foarte bine prin intermediul stiintei faptul ca infidelitatea in cupluri strica structura relatiei, ca onania vlaguieste organismul, ca anticonceptionalele au efecte secundare iremediabile, ca in codul nostru genetic se inmagazineaza totul. am stat si m-am gandit cata dreptate are prin ceea ce spune si am inteles cum greselile parintilor pot afecta copii in mod biologic sau psihologic
RAY întreabă: