| Moisie a întrebat:

"La inceput a fost "CUVANTUL"... sau Dumnezeu?
Sau te pomenesti ca acel cuvant a fort "Buuuum" -ul de la explozia primordiala a carui ecou se mai aude si astazi cu radiotelescoapele care dovedesc existenta Big Bangului, dar nu si a vreunui Dumnezeu?

18 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Esti tot in cautare?

| Moisie explică (pentru EmaS):

NU!
Acum sunt in bucatarie.

| EmaS a răspuns (pentru Moisie):

Il poti gasi si acolo. El este pretutindeni.

| Moisie explică (pentru EmaS):

Cred c a L-am gasit in sfarsit ...stii unde?
In hartia cu care m-am sters pe f...runte.
Sau nu esti tu aia care spuneai ca il putem gasi si in WC?

| EmaS a răspuns:

Nu te dezminti.

| ErrorFound a răspuns:

"Boom" este o interjectie ce reprezinta un zgomot, nici macar un sunet.

Cuvintele au aparut odata cu oamenii(cel putin pe planeta asta).

| Maxim96 a răspuns:

Dumnezeu exista din eternitate.

| Moisie explică (pentru Maxim96):

Ai ceva dovezi stiintifice care sa ateste acest fapt?

| Maxim96 a răspuns (pentru Moisie):

Dar tu ai dovezi la toate aberatiile astea?

| Moisie explică (pentru Maxim96):

Chiar mai mult...nu numai eu ci mai ales STIINTA a raspuns la aceste teme pe care eu le ridic. Sau la tine ce spune Stiinta nu conteaza pentru ca conteaza doar credinta a proasta?

| Maxim96 a răspuns:

Nu am spus eu niciodata ca nu conteaza stiinta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am mai postat odata raspunsul dar e posibilitatea sa nu se afiseze deoarece nu mi-a aparut nimic asa ca mai scriu odata. Dumnezeu nu are inceput. Si ia spune-mi tu ce intelegi prin termenul de Big-Bang? ca ai un mod de a gandi tare incurcat si ciudat din punctul meu de vedere.

| Moisie explică (pentru anonim_4396):

Nu conteaza parerea mea personala despre Big Bang. Este suficienta documentatie stiintifica pe aceasta tema, si eu m-am documentat din aceasta si la aceasdta ma si refer!
Dar daca exista suficiente dovezi stiintifice despre Big Bang... exista vreo dovada ca Dumnezeu nu are inceput?
Asta ca sa vad modul tau rational de a cantarii lucrurile, ca si mie sincer sa fiu mi se pare cam ciudat cum gandesti tu...si as vrea sa stiu pe ce te bazezi cand emiti asemenea rationamente?
Sper ca pe credinta bine argumentata stiintific ...si nu pe credinta doar asa a proasta?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Moisie):

Cum s-a format Big-Bangul? Daca te-ai documentat ar trebui sa stii.

| Moisie explică (pentru anonim_4396):

Si ce legatura are problema discutata faptul daca eu stiu cum s-a format Big Bangul?
Crezi ca daca m-am documentat si STIU ai raspuns la intrebarea ce era mai intai Dumnezeu sau Cuvantul?

| RuxandraBianca a răspuns:

" La inceput era Cuvantul, si Cuvantul era cu Dumnezeu, si Cuvantul era Dumnezeu"
bai omule, du-te si culca-te ca vad ca iti e somn.

| Moisie explică (pentru RuxandraBianca):

Eu cred ca tu nu intelegi ce spui!
Poi daca la inceput era CUVANTUL (si nu Dumnezeu) atunci cine l-a rostit?
Mama lui Dumnezeu?

| mariaalessandra a răspuns:

DE CURIOZIATE...ai gasit citatul cu cuvantul in manualul de romana, la clasa a VI-a?happy Nu, serios, dar acolo il gaseste oricine in cel mai usor mod.