| Inferno a întrebat:

La intrebarea "De ce e Biblia adevarata?" un utilizator raspunde :"Pnetru ca ea te invata despre iubire."

Plecand de la cele de mai sus putem spune si ca afirmatia : "Dragonul magic exista, iubeste pe fratele tau." este adevarata? Pentru ca ne "invata despre iubire"?

10 răspunsuri:
| danut a răspuns:

Dragule, nu cred ca vrei sa fi catalogat drept ridicol, in Biblie toate, adica toate relatarile despre, balauri, fiare si alte asemenea fiinte sunt atribuie VIZIUNILOR si nu fiintelor reale. Iubirea este un lucru real, viziunile isi au locul lor in intelegerea istoriei dar nu sunt fiinte reale ci imaginare care in general reprezinta caracteristcile anumitor imperii dealungul vremii.

| sublime89 a răspuns:

Da, biblia ne invata mai ales cum ar trebui sclavii sa-si iubeasca stapanii. Dar era prea mult sa-i ceri acelui utilizator crestin sa-si cunoasca cartea sfanta.

| AirănMeidăn a răspuns:

in curand, daca vom avea educatie sexuala in scoli, se va studia biblia la ora aia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt o mulțime de alte răspunsuri inepte.Probabil utilizatorul nu a gândit de două sau zece ori când a postat asta, se mai întâmplă...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inferno,in primul rand ma bucura faptul ca nu sunt singurul care am observat inconstanta ta, din punct de vedere calitativ, atat in privinta intrebarilor cat si a unor raspunsuri.Am in vedere intervenyia lui BogdantheDreamer.
De exemplu in cazul de fata, nu inteleg:ce ai urmarit punand-o si mai ales felul in care ai formulat-o?
De la bun inceput exclud faptul ca ai vrut sa te dumiresti de ceva.Deci ai vrut sa fie "educativa",dar asta, asa cum remarca si BogdantheDreamer, ar putea avea efect numai asupra copiilor mai putin dotati.
Ce m-a deziluzionat insa a fost comparatia dintre:"Pnetru ca ea te invata despre iubire." si "Dragonul magic exista, iubeste pe fratele tau." vrand sa arati ca ele se refera in acelasi mod la "iubire".In afara faptului ca nici topica nu-ti permite sa concluzionezi ca ambele ne invata la fel despre iubire, Biblia are macar si partial multe exemple care sustin afirmatia respectiva, pe cand fraza ta cu dragonul contina doua propozitiuni care nu au legatura una cu alta.

| Inferno explică (pentru anonim_4396):

Cineva trebuia sa semnaleze eroarea comisa de utilizatorul respectiv, iar daca nu as fi avut ignore de la cel ce a pus intrebare, as fi semnalat eroarea chiar acolo. Asa o fac prin intermediul acestei intrebari.

Biblia are parti ce vorbesc despre iubire si parti ce vorbesc despre balauri si alte creaturi.

Fraza mea are o parte ce vorbeste despre iubire si o alta ce vorbeste despre dragoni.

A concluziona ca Biblia este totalmente corecta deoarece contine si parti legate de iubire este echivalent cu a concluzionaca fraza mea este totalmente corecta deoarece are si o parte legata de iubire.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Inferno):

Da Inferno, dar fraza ta este de genul: Dragonul magic exista, evreii sunt poposul ales. Are vreo legatura prima parte cu a doua, desi despre ambele se spune in Biblie?

| Inferno explică (pentru anonim_4396):

Si ce? In Biblie exista legatura intrea partile cu dragoni si cele cu iubire? Nu.

| ThePathWalker a răspuns (pentru Inferno):

Esti ateu, deist, altceva?

| BogdantheDreamer a răspuns:

Inferno la valoarea ta...te apuci de un argument, slabut, venit probabil de la un copil, sa iti consolidezi spusele.
Pentru a pune in dificultate un individ cu un iq, cat de cat rezonabil ai nevoie de mult mai mult. Curaj!