Conform Bibliei, iadul se refera la moarte.E o singura forma de inchinare care este aprobata de Dumnezeu, iar El are grija ca toti oameni sa aiba ocazia sa il cunoasca, inclusiv in Turcia.
2,2 mld de crestini, si eu inca n-am dat de nici unu ce tare, sunt 2, 2 mld de ipocriti care se dau a fi crestini asta da
Reparatorul,mai oaie virtuala imi dai ignor, ma jignesti acuma ce ai vrea sa cred, ca nu toti sunt crestini sunt ca tine, o fi eu analfabet dar macar nu fac amor nebun cu moaste de 12 ori pe an, mai copile injurama fata in fata nu pe un site virtual
Ghinion. Trebuie sa-si dea seama ca sunt in religia gresita si sa se converteasca la a noastra
1. Nu te lua dupa statistici.
2. Accesul la lumea la care te referi nu depinde de o eticheta, ci de propriul efort de intelegere si de schimbare.
3.Chiar si in Turcia sunt posibilitati de cunoastere. Se poate ca in unele tari sa fie controlata activitatea pe net.
Cred ca mai grava este situatia prin Sudan, Somalia, Nigeria si alte tari ale Africii. Acolo omul poate doar sa se abtina de a aduce suferinta asupra altuia.
Noua ne-a zis profesoara de religie(a citit undeva) ca daca faci destule fapte bune, poti ajunge in rai chiar daca nu esti crestin.