anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

La naiba! ups hey all laughing tocmai am flosit tabla ouija si stiu pare nebunesc dar a mers! m-am oprit chiar in mijlocul ~joculetului demonic~ si am simtit ceva foarte rece pe spate :\ laughing imi vine sa si rad dar si sa ma gandesc mult la ce s-a intamplat :\ ati incercat asta vrodata? ce efecte a avut dupa? ce vi s-a intamplat? :OO app am uitat sa spun,am intrebat-o/l-am intrebat intrebat ce nume are,m a dus pe litera *T* si am aruncat-o de frica, nu am mai continuat

Răspuns Câştigător
| Inferno a răspuns:

Se numeste raspuns ideomotor.
Gasesti pe wiki:

http://en.wikipedia.org/wiki/Ouija#Scientific_investigation

http://en.wikipedia.org/wiki/Ideomotor_phenomenon

Eu am auzit explicatia asta intr-o culegere de carti fantastice scrisa de Alexandre Dumas (o mie si una de fantome), iar Dumas a trait prin 1800.
Cu alte cuvinte raspunsul exista de mai bine de 100 de ani. Credintele fantastici provin din pura ignoranta, se pare.

11 răspunsuri:
| Inferno a răspuns:

Daca intinzi bratele si eu iti spun ca sunt ca doi magneti si se atrag, vor incepe sa se apropie. Asta e ca joculetul ala cand intindeai doua degete si cineva rotea mainile in jurul lor iar ele in mod inexplicabil se apropiau si se atingeau.

Tu esti cel ce executa miscarea, insa la nivel inconstient.
Daca eu iti spun ca bratele tale sunt ca doi magneti ce se atrag, am inculcat in subconstient informatia ca se atrag, iar subconstientul da comanda bratelor sa se apropie, fara ca tu, in mod constient sa decizi acest lucru.

Asa functioneaza si hipnoza.

| Dandanache a răspuns:

Ai invocat aparatul de aer conditionat. Ridica-te de pe telecomanda.

| milan9 a răspuns:

Nu te juca cu asa ceva! Nu vei mai putea scapa de aceste prezente demonice... sad

| sublime89 a răspuns:

Un caz tipic de autosugestie.

| MskDesign a răspuns:

Du-te la un psiholog si el, cu siguranta, te va ajuta!

| CinevaNou a răspuns:

Cati ani ai?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Suuuper! Vreau și eu!

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Nu cred ca ai vrea laughing

Oh, ba da. Amatoare de senzații tari. big grin

Atunci bafta xD

| godless1859 a răspuns: