anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

La pocaiti, fetele trebuie sa poarte batic pe cap tot timpul? sau doar cand ies din casa (oras, etc)?

10 răspunsuri:
| morningstar a răspuns:

Depinde de convingerea fiecareia in parte. De obicei, in multe biserici se poarta batic sau bentita, dar sunt biserici unde nu se poarta deloc. Oricum, in nicio religie nu este obligatoriu!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Când ies din casă!
Pa, pa.

Răspuns utilizator avertizat
| danay72 a răspuns:

In Biblie este aratat cand o femeie trebuie sa poarte batic. Când „se roagă sau profeţeşte", după cum se arată în 1 Corinteni 11:5. Aceasta nu înseamnă că ar trebui să-şi acopere capul când se roagă singură sau când discută cu alţii despre profeţiile biblice. Totuşi, ea trebuie să poarte pe cap o învelitoare, ca semn exterior al respectului pe care-l are faţă de autoritatea bărbatului, atunci când îndeplineşte unele responsabilităţi legate de închinare care i-ar reveni în mod normal soţului ei sau altui creştin.

| mona a răspuns:

Numai cand ies afara din casa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna!
Numai cand merg la biserica, desi am o prietena Eunicia care tot timpul poarta, niciodata nu si-l da jos.
Te pup!

| user5493 a răspuns:

Doar la biserica

| dyanakitty a răspuns:

Nu stiu dar cred ca tot timpul dar de ce?

| kNa a răspuns:

La biserica, atat

| Adeellla a răspuns:

Salut eu am o prietena pocaita dar ea nu poarta decat la biserica si faza cu baticul si cu fusta lunga asta depinde la ce biserica te-ai pocait.