La ce părinți au săracele nu cred că vrea cineva sănătos la cap să facă sex cu ele, deci nu e nevoie să-și ia măsuri de protecție...
Vrei să te pomenești cu toată haita de pocăiți la tine la ușă cu furci și topoare că ai condamnat-o pe una de-a lor la veșnicie în iad?
Nu prea cred, dacă violezi violează și tu o ortodoxă, altceva...
Să-ți fie rușine, nu credeam că-ți vânezi victimele pe siteuri pentru proaspete mămici, nici chiar așa...
http://www.eumama.ro/
Mișto și pentru ele, că dacă au un copil prost care nu o să-l suporte sau de care nu o să fie în stare să aibă grijă zic că e din viol și scapă repede, ar trebui să-ț mulțumească.
Oricum am ghicit, asta era, vroiai să violeză mămici?
Nu cred, dar tot imi pare rau de saracele fete, nu pot sa traiasca normal datorita prostiei parintilor.
Dar de ce esti atat de sigur ca toate pocaitele sunt virgine in noaptea nuntii?
Doamne, cata imaginatie poti sa ai? N-ar fi simpatic sa-ti folosesti capul cu folos? Si acum ce astepti, sa iti raspunda toata lumea in cor DAAAAA sau NUUUU?
S-au modernizat. Acuma is tanga din fibra de carbon cu inchidere centralizata. Primesti telecomanda. Daca incerci sa ii deschizi cu forta piuie.
Nu e deloc asa. Nu e nevoie de obiecte. Centura de castitate e ceva simbolic, iar la ei se partreaza traditia. Inainte oamenii practicau si asa ceva, si crestinii, dar acum s-au pierdut traditiile
Lol asta e buna, tu chiar ai spus-o serios sau si u crezi ca e o gluma? pocaitele fac oral de is profesioniste...