| Constantin1963 a întrebat:

La ultimul recensamant o mare parte dintre romani sau declarat crestin ortodocsi sau catolici? Cat la suta dintre acestia credeti ca a spus adevarul?

Răspuns Câştigător
| iurii75 a răspuns:

Atât în românia, cât și moldova, rusia...
apartenența religioasă este deseori "confundată" cu naționalitatea, dacă te-ai născut acolo - asta ești!

9 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Foarte puțini!

NOname
| NOname a răspuns:

Nici 10%.

| yekto a răspuns:

Si daca ar fi "practicanti adevarati" cum ai mai sti de ei? nu prea i-ai gasi pe bloguri, nu i-ai cunoaste pe straga la piata, club sau alte locuri publice. abia de stiu de ei cei f apropiati.
deci cum speri sa obtii raspunsul acesta?

| anonim_4396 a răspuns (pentru yekto):

"nu prea i-ai gasi pe bloguri"
ba din contra crestini indoctorina militeaza pe bloguri

| yekto a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu vreau sa discutam in contradictoriu doar de dragul de a o face. din cate stiu eu ca ar tb sa faca un crestin practicant treaba asta cu bloguri le nu se regaseste. si daca ar fi sa fie justificarile si acuzele in nici un caz nu ar fi (nu e in firea lor). cei ce-i vezi ca sunt f activi pe aici intreaba-i cand au timp de cele ale sufletului (sunt convins ca nu tb sa detaliez) daca pierd timpul pe aici cu discutii inutile gen eu sunt mai bun. -. ba nu, eu sunt sau (a se intelege si religia mea e...) - Dumnezeu exista, eu pot demonstra. etc
daca e nevoie sa mai dezvolt ceeea ce am vrut sa spun o pot face dar sper ca m-am facut inteles

| milan9 a răspuns:

Cei care păstrază legătura harică cu Dumnezeu prin Biserică. Câteva procente. Ceilalţi nu sunt relevanţi din păcate pentru credinţa lor, ci mai mult pentru libertatea lor de sine stătătoare...

| mada00madalyna a răspuns:

98%

| Constantin1963 explică:

Scuze.Cred ca m-am exprimat gresit, voiam sa spum cati dintre ei sunt intr-adevar crestini practicanti.

| ecoduri a răspuns:

Pai daca tot vrei sa vezi statistici de la recensamant pe judete si pe religie le poti vedea:
http://www.ecoduri.com/recensamantul-populatiei/Cluj.php

sar poti alege din lista orice judet:
http://www.ecoduri.com/coduri-postale.php