| Fetitsa123 a întrebat:

La uni oameni de ce li se arata ingerul? Si mie mi s-a aratat cand eram mica de 5-6( chiar nu glumesc. Mie mi s-a aratat asa:Intr-o dimineata cand eram eu mai mica dormeam in pat cu tata si fratele meu cu mama.Toata casa dormea numai eu am dormit. M-am uitat la fratele si mama mea si cand mi-am intors capul (la bara de lemn unde imi erau picoarele)era un ingeras frumos ce stateain genunchi.Era imbracat intr-o rochie alba avea parul cret si o coroana rotunda cum au ingeri. Sa uitat la mine si mia zambit. Dupa ce m-am uitat in alta directie a disparut.DEci asta este intrebarea mea de ce se arata ingerii la uni oameni?

Răspuns Câştigător
| Allrc24 a răspuns:

Nu lua in seama raspunsurile rautacioase.sunt sigur ca asa a fost.prb pentru a iti demosntra ca el este cu tine mereu si te pazeste de rele. Dumnezeu aer un plan minunat cu fiecare in parte totul este sa ne supunem voii luihappyNumai bine

12 răspunsuri:
| FucktheSystem a răspuns:

Deci te drogai de mică...trist.

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Tu stii ca asta poate fi doar un simplu vis?batting eyelashes

| Fetitsa123 explică (pentru XxXBlackVampireXxX):

Nu a fost vis a fost real.

| XxXBlackVampireXxX a răspuns (pentru Fetitsa123):

De unde esti atat de sigur/a ca a fost real?

| MMihai a răspuns:

Poate ți-ai dorit să vezi un înger și în vis ai văzut un înger!

| aliceinchains a răspuns:

Eu zic că a fost pur și simplu imaginația, și-a făcut de cap, mai ales la vârsta aia. Și-n plus, cine ți-a spus că îngerii există?

| shadovv a răspuns:

Pentru ca unii oameni nu au atatea pacate. Tu, la varsta aceea, copil fiind aveai puterea de credinta pentru a transcede empirismul uman. Sau poate ai visat.

| DomineRex a răspuns:

Ce vise frumoase puteai sa ai.
Eu la 5 ani visam papusa chucky ca vina dupa mine sa ma omoare laughing.

| soimos a răspuns:

Ai vazut ingerasul pentru ca ingerasi ti-au bagat parintii in cap!
daca iti bagau Diavolul il vedeai pe Diavol.
Iar daca iti bagau in cap povesti cu Vasilica catelul pamantului, vedeai numai catelusi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca de fapt te uitai in oglinda aia erai tu de fapt

Răspuns utilizator avertizat