Nu stiu ce sa zic, e vedeta, lumea zice orice sa o bage in...era sa zic eu ceva. Eu personal cred ca e la fel cum zic astia ca "Rockerii sunt satanisti...TOTI." Chiar nu stiu, Gaga e ciudata, recunosc, dar zic ca e mai mult pentru spectacol, nu cred ca e satanista, decat atee.
Bogael, da, e satanista.
N-ai vazut in videoclipurile ei cite semne sataniste are? cauta pe youtube despre ele si o sa vezi...
Daca e idoul tau nu ar trebui sati pese cum e ea si inca ceva nu asculta barfele tuturor
Sunt foarte multe zvonuri despre chestia asta... si se cam adeveresc... dupa cum se poate observa si in videoclipurile ei.
Cel mai probabil (parerea mea) e ca Lady Gaga pe acolo se invarte.(satanism)
Intr-adevar in clipurile ei apar multe semne satanice cunoscute ca semne iluminati,dar nu este singura cantareata asa e si Rihanna, Beyonce,Jay-Z, Britney Spears, apar si-n desene animate, asta ce inseamna sa nu mai asculti nici o muzica ...
Asculta-i muzica daca iti place, dar nu o copia
Si satanismul nu se "ia" prin chestia asta , asta e alta poveste
Lady gaga s-a schimbat nu mai e ca in 2008 cand s-a lansat cu melodia Poker Face Sa schimbat! Ea facea toate porkariile alea care le face doar pentru publicitate! Ca sa aiba mai multi fanii! Imi place Lady gaga adica piesele ei! Dar ea nu imi place!
Da,este satanică.așa se spune acum și eu acum îți spun după ce am auzit.Eu nu pre acred asta.Doar că se îmbracă mai altfel decât restul celebrităților nu cred că asta înseamnă că este satanică
Sincer, cred ca nu.Doar pentru ca are semnele alea pe oriunde nu inseamna ca e satanista.
Oricum, daca e idolul tau, nu ar fi bine sa-ti schimbi parerea doar pentru niste lucruri minore...
Nu e satanista!
nu ai de ce sati schimbi parerea!
e un artist adevarat iar unii nu mai au ce sa scrie despre ea!
paws up little monster!
daca esti unul cu adevarat!
In trun fel e satanista se macheaza urat poarta haine din carne pe scena haine din pungi de plastic consuma droguri in timpul spectacolului se vopseste dupa 3 -4 saptamani iar in cap in alb, negru, verde, albastru sa mai zic despre ea
Sunt un Little Monster! Nu trece o zi in care sa nu-i ascult muzica!
Nu,e doar artista. A studiat la un liceu de fete, catolic. Dar a fost rebela. Iar videoclipurile ei ii permit sa isi exprime partea artistica a ei. Fiecare element al vestimentatiei este un simbol, pe care cine e interesat poate sa il afle, eu nu sunt. Stiu doar ca avea intr-un videoclip un costum cu o cruce in zona intima. Desi pare o blasfemie sa porti crucea invers, si in zona aceea, pentru ea, era o metafora. Cel putin asa sustine ea.
Parerea mea este ca a facut senzatie, iar senzatia a facut bani.
Mdaaa idolul tau hahaha o sa vezi pe parcurs ca in viata nu are rost sa ai idoli doar te minti singur/a ca vei putea sau vei avea faima lor!
Majoritatea habar n-aveţi în ce constă satanismul şi biblia satanică şi vă comportaţi ca nişte ciudaţi numai cât auziţi cuvântul "satanist". Înainte de a mai crea postări de genu' informaţi-vă că vă faceţi de râs. Şi dacă tot vorbim de religie aici, aţi auzit de cruciade domnii intelectuali de pe TPU? Dar victimele cruciadelor nu se pun, ha? Ce naiba, doar islamiştii nu sunt oameni, corect? Tare m-aş bucura să apară un Saladin modern să va scoată creştinismul din capetele voastre seci şi concepţiile de voastre de doi bani.
Nu,nu este satanista. Oamenii interpreteaza orice, asculta You and I de la ea si vei observa ca undeva zice "I've only served 3 mens, Nebraska, daddy and Jesus Christ" aproximativ asa.Ca in Judas se poarta ca o rockertia si reinterpreteaza intr-un anumit mod o sceneta asemanatoare cu ceadin biblie sau ca are diverse decoruri nu inseamna ca e satanista. Uita-te la ea pe twitter, in multe mesaje zice ca se roaga si are mesaje de credinta.Da e ciudata, dar nu o duce in asemenea parti ca ce ai zis tu mai sus.
Nu e nevoie sa citesc despre satanism si sa-mi pierd timpul pretios pe rahaturi de genul ...toate noile generatii va rupeti in greata si va credeti smecheri laudandu-va cu acestea si legandu-va de cruciade si altele, nu uita ca Dumnezeu ti-a lasat libertatea sa faci ce vrei, aici depinde de fiecare care cum intelege aceasta libertate...Si stii ce nu inteleg cum se face ca mereu, cand aveti probleme va intoarceti tot la Dumnezeu si-i cereti sa va ajute [NU TE OBOSI SA-MI RASPUNZI ]
Dă-ţi două palme şi trezeşte-te la realitate, lumea nu se învârte în jurul tău şi din fericire nici în jurul creştinismului. Eu nu cred în porcăriile şi aberaţiile tale cu dumnezeul tău cu tot dar nu are rost să îi explici unui cre(ş)tin cum stă cu realitatea. Mai pune mâna pe câteva cărţi şi documentează-te înainte să vii cu aberaţii d-astea la mine.
Nu cred! sunt doar barfee. asa se zicea si ca ar fi bi deci nu iti face probleme
Trebuie sa intelegeti ca ea nu este proasta prin faptul ca isi pune o felie de porc pe ea. Astea sunt vremuriile. Daca s-ar fi imbracat in ceva normal nu ar fi iesit in evidenta si ar ''muri'' Deci satanista cum zici tu poate avea acele apucaturi pentru a vinde imaginea se numeste Marcheting. Deci credeti-ma oamenii nu sunt prosti, multi care ii vedeti la televizor cu ''povesti'' de tabloide sunt doar destepti ca stiu sa faca banii la televizor.Castiga 10 15 20 de mi de euro doar facand maimutareli la tv.Si oamenii prosti se uita involuntar si comenteaza ''Doamne uitel/uiteo pe proasta/prostu asta cum face la tv. Nu pretenasi voi sunteti prosti ca va uitati, ei doar sunt mult mai desepti ca voi ca stiu cum sa faca banii pe care un om normal ii face in 1 2 ani ei ii fac in 1 luna. Am deviat de la subiect dar nu prea mult. Imaginea daca nu este extravaganta sau iesite din tipare nu se vinde, iar Lady Gaga a inteles si multe alte persoane si personalitati fac aceste chestii doar sa vanda imaginea.
Stai calm ca nu esti singurul citit de pe acest site, eu cred in ortodoxism si am citit multe carti si am ascultat multi oameni intelepti ca sa stiu sa pun cap la cap lucrurile si sa-mi dau seama ca nu am sa gresesc NICIODATA daca voi asculta si voi crede in/pe Dumnezeu.Si sa stii ca jignind arata inferioritatea ta si neputinta de a argumenta ceea ce sustii...SI VOM VEDEA CANDVA CINE ABERA DINTRE NOI 2
Nu trebuie sa fie satanista, doar sa te uiti la comportamentul ei si iti dai seama daca ii e sau nu placuta lui Dumnezeu.Proverbe13:20
Nu trebuie sa crezi ce se zice la T.V.
E o persoana publica iar paparatii trebuie sa gaseasca nod in papura ca altfel isi pierd slujba.
Poate fi adevarat dar eu nu cred asta deoarece de multe ori paparatii sunt devina ca in alte cazuri chair si la noi in Romania.
anonim_4396 întreabă: