Pocaitii, care or fi aia, au un nume, il poti spune ca sa intelegem motivatia hartuirii tale?
Habar nu ai ce scrie in Biblie, de altfel nici popi vostri nu stiu asa ca ce pretenti sa avgem la unul ca tine dar sa incercam, AI CITIT CARTEA Apocalipsei? Ai citit in ea ca Dumnezeu SPUNE ca de la Hristos si pana la sfarsit vor FI SAPTE Biserici? O fi fost prima dar acum SUNTEM LA A SAPTEA, voi sunteti demult ISTORIE> Habar nu ai pe ce lume traiesti, te vei duce cu tot cu ortodoxia ta in Focul Ghenei daca NU TE POCAIESTI.
Pocaiti-va" este doar adevarat la o biserica, nu la o secta demonica creat de un homosexual din America.
Dovada: Biserica este a lui Hristos (Coloseni 1, 24; 1 Cor. 11, 22; 15, 9; Fapte 20, 28; Gal. 1, 13; Mt. 16, 18 etc.)
Eu ma duc maine la musulmanii sa vizitez bisericile ortodoxe de acum 2000 ani si ma respecta. Tu daca te duci maine la musulmanii si spui ca aparti la o secta falsa care nu are biserica o sa vii acasa mort E diferenta dintre mine si tine.
Sunteti eretici, v-ati facut bible false si mincinoase. Vezi ca pocaiti-va nu insemna a fugi la secte. https://doxologia.ro/......-scriptura
biblia confirmă ortodoxia și înfierează sectele (Matei 24, I Timotei 4, 1), numindu-i pe sectari hristoși mincinoși care nu trebuie crezuți, căci ei urmează învățăturile demonilor. deci, drum bun alături de șeful tău, sătănel!
Habar nu ai pe ce lume traiesti, tu te voi duce cu pocainta ta la demon asa cum zice biblia doar daca te reintorci la o BISERICA ca acolo e adevarata MANTUIRE! Asa fac toti catolicii, ortodoxii, musulmanii etc
Astept raspuns daca cunosti o secta de a ta secol 2-4.
"biblia confirmă ortodoxia"
UNDE?
"Astept raspuns daca cunosti o secta de a ta secol 2-4."
Singura secta de atunci sunt ortodocsi.
"Pocaiti-va" este doar adevarat la o biserica, nu la o secta demonica creat de un homosexual din America."
Te-au prostit rau popi astia.
Hai sa recapitulam, secta falsa!
Dacă sunteți PENTICOSTAL SECTA a apărut în 1901 în America înființată de CHARLES FOX PARHAM
Deci acolo faci parte tu la secta Americana cunoscut parham ca homosexual.
Ortodoxia a fost aparut din biblie nu de la un ratat din America care e homosexual
Definitie secta : Orice formatiune religioasă care s-a rupt de biserică, și care a apărut așa, de nicăieri, este o secta.
Tu respecti cele 10 porunci?
Este scris în Biblie: Exodul 20:1-17. Atunci Dumnezeu a rostit toate aceste cuvinte şi a zis: Eu sunt Domnul, Dumnezeul tău care te-a scos din ţara Egiptului, din casa robiei. (1) Să nu ai alţi dumnezei afară de Mine.
Asa cum zice si Hristos :
23.Atunci, de vă va zice cineva: Iată, Mesia este aici sau dincolo, să nu-l credeţi.
24. Căci se vor ridica hristoşi mincinoşi şi prooroci mincinoşi şi vor da semne mari şi chiar minuni, ca să amăgească, de va fi cu putinţă, şi pe cei aleşi
(4) Adu-ţi aminte de ziua de odihnă, ca s-o sfinţeşti.
Citez biblia:
5.Si sfesnicul il vei aduce inlauntru si-i vei aprinde candelele. Altarul cel de aur al tamaierii il vei pune'n fata chivotului marturiei,
Ies 30:1
12.si-i vei spala cu apa. Pe Aaron il vei imbraca in sfintele vesminte si-l vei unge si-l vei sfinti, si el Mie-Mi va sluji ca preot. Si pe fiii sai ii vei aduce si-i vei imbraca in tunici si-i vei unge asa cum l-ai uns pe tatal lor, si ei Mie-Mi vor sluji ca preoti.
Ies 29:4-9
Tu respecti cele 10 porunci? TE MAI INTREB IARA? Aprinzi candele? Te sfintesti? Te duci la o biserica si asculti pe preot sau pe un proororc care te minte?
Dumnezeu vorbeste despre America? Du-te acolo la tara ratatilor
Unu, nu sunt penticostal, aici ai ratat problema.
Da, eu respect Cele zece Porunci LITERAR, candelele nu au legatura cu Cele Zece PORUNCI. Astea sunt cele ZECE PORUNCI:
"Eu sunt Domnul, Dumnezeul tãu care te-a scos din tara Egiptului, din casa robiei.
1 Sã nu ai alti dumnezei afarã de Mine.
2 Sã nu-ti faci chip cioplit, nici vreo înfãtisare a lucrurilor care sunt sus în ceruri, sau jos pe pãmânt, sau în apele mai de jos decât pãmântul. Sã nu te închini înaintea lor si sã nu le slujesti; cãci Eu, Domnul, Dumnezeul tãu, sunt un Dumnezeu gelos, care pedepsesc nelegiuirea pãrintilor în copii pânã la al treilea si la al patrulea neam al celor ce Mã urãsc, si Mã îndur pânã la al miilea neam de cei ce Mã iubesc si pãzesc poruncile Mele.
3 Sã nu iei în desert Numele Domnului Dumnezeului tãu, cãci Domnul nu va lãsa nepedepsit pe cel ce va lua în desert Numele Lui.
4 Adu-ti aminte de ziua de odihnã, ca s-o sfintesti. Sã lucrezi sase zile, si sã-ti faci lucrul tãu. Dar ziua a saptea este ziua de odihnã închinatã Domnului, Dumnezeului tãu: sã nu faci nici o lucrare în ea, nici tu, nici fiul tãu, nici fiica ta, nici robul tãu, nici roaba ta, nici vita ta, nici strãinul care este în casa ta.
Cãci în sase zile a fãcut Domnul cerurile, pãmântul si marea, si tot ce este în ele, iar în ziua a saptea S-a odihnit: de aceea a binecuvântat Domnul ziua de odihnã si a sfintit-o.
5. Cinsteste pe tatãl tãu si pe mama ta, pentru ca sã ti se lungeascã zilele în tara pe care ti-o dã Domnul.
6 Sã nu ucizi.
7 Sã nu preacurvesti.
8. Sã nu furi.
9 Sã nu mãrturisesti strâmb împotriva aproapelui tãu.
10 Sã nu poftesti casa aproapelui tãu, sã nu poftesti nevasta aproapelui tãu, nici robul lui, nici roaba lui, nici boul lui, nici mãgarul lui, nici vreun alt lucru, care este al aproapelui tãu.
Sunt fanatici asa fac ei asta e inceputul manipulari mai urmeaza nu vor inceta, degeaba esti politicos cu ei ca ei vad in asta o slăbiciune
"imi dau pliant, ma tin de vorba"
de fapt:
- iți oferă pliant, tu-l iei
- te intreabă una-alt, tu asculți
așa că "vina" e a ta
Il refuz, insista sa il iau
Nu ma intreaba nimic, vorbesc singuri si se tin dupa mine.
Esti pocaita?
Ține și tu vreo câteva iconițe cu Maica Domnului, iar când vor să îți împartă pliante le dai și tu o iconiță.
Dacă refuză, le refuzi și tu pliantul și pleci.
Cauta pe internet biserica respectiva. Trebuie sa aiba un numar de telefon, adica un reprezentant al bisericii respective. Suna-l sau trimite-i un email si spune-i ca te simti deranjat, agasat de insistentele membrilor bisericii, si ca nu poti sa ocolesti drumul catre casa. Spune-i ca daca membrii insista, vei fi nevoit sa anunti politia, lucru pe care te incurajez sa-l faci.
De altfel trebuie sa iei si tu putina atitudine, sa-ti faci curaj sa le spui exact ce nu iti place. Ca in locul lor puteau sa fie cine stie ce oameni cu intentii rele.
Poti sa le spui clar ca Biblia este doar un simplu test de inteligentă, pe care evident ei nu l-au trecut.
Se puteau face multe chestii mai utile cu hartia pe care este tiparita Biblia.
Cand te mai intreaba ceva zile direct in fata.
1) Matei 24 Iisus spune ca sectele sunt mincinosii si nu trebuie crezuti
2) Ati aparut de la un homosexual din America in 1902.
3) Toate sectele aparute din 1500 pana in prezent au fost aparute din America
4) Stii o secta penticostala aparuta in secolu 2-4?
5) Sectele false care nu au biserica is in partea demonului
6) Apostolii care credeti voi stiti ca au fost aparut originar de la ortodoxii?
Zile asa si o sa vezi ca o sa fuga de tine )
"1) Matei 24 Iisus spune ca sectele sunt mincinosii si nu trebuie crezuti "
Unde scrie aasta in Matei 24, eu am citit acolo ca ortodocsii sunt cea mai mare secta.
Sunteti sectă! Orice formatiune religioasă care s-a rupt de biserică, și care a apărut așa, de nicăieri, este o secta.
Secta pocaita aparut din America de la un homosexual )))
Cunosti un sectar penticostal din secole 2-4?
"Sunteti sectă" Si ortodocsii sunt secta dar eu ma mandresc sa fac parte dintr-o secta cum spui tu
"Secta pocaita aparut din America de la un homosexual laughing)))"
Nume, pronume, si natiunea de unde provine. Dovada homosexualitatii sale.
"Cunosti un sectar penticostal din secole 2-4?"
NU sunt penticostal. Penticostalii nu sunt pocaiti, mai au o vesnicie pana la pocainata.
AULEU! https://www.printesaurbana.ro/2017/08/cine-sunt-pocaitii.html. Secta falsa. Astept un raspuns la intrebarea aia daca cunosti un sectar de al tau
Cunosc nenumarati "sectari" dar nu penticostali. Nu citesc scrieri anonime, in general sunt produse ale unor minti cu probleme, nu ma bag si nu citesc asa ceva. Timpul meu este prea pretios ca sa ma ocup de penticostali.
Uite aici faci si tu parte din sectele Americane. America tara ratatilor unde scot toate prostiele din lume. Asta e pocainta? asta e bataie de joc sa se rada unii din voi. Penticostal sau pocait tot aia e ca doar voi acolo cititi biblia care e modificata si copiata
DACĂ SUNTEŢI UN LUTERAN, secta a fost întemeiată de către MARTIN LUTHER, un fost călugăr din Biserica Catolică, în anul 1517.
DACĂ APARŢINEŢI BISERICII ANGLICANE, secta a fost întemeiată de către REGELE HENRIC AL VIII ÎN ANUL 1534, deoarece Papa nu i-a acordat dreptul de a divorța și a se recăsători.
DACĂ SUNTEŢI UN PREZBITERIAN, secta a fost înființata de JOHN KNOX în Scoţia, în anul 1560.
DACĂ SUNTEŢI CONGREGAȚIONIST, secta a fost iniţiată de către ROBERT BROWN, în Olanda în anul 1582.
DACĂ SUNTEŢI PROTESTANT EPISCOPAL, secta a fost o ramură a Bisericii Anglicane, înfiinţată de către SAMUEL SENBURY în coloniile americane, în SECOLUL 17.
DACĂ SUNTEŢI BAPTIST, secta a fost înființată de JOHN SMYTH, care a lansat-o la Amsterdam în anul 1606.
DACĂ APARTINETI BISERICII DANEZE REFORMATE, fondator al sectei este MICHELIS JONES, originile fiind din New York, în anul 1628.
DACĂ SUNTEŢI METODIST, secta a fost fondată de către JOHN ŞI CHARLES WESLEY în Anglia, în anul 1774.
DACĂ SUNTEŢI MORMON, bazele sectei au fost puse de catre JOSEPH SMITH în Palmyra, New York, în anul 1829.
DACĂ SUNTETI MEMBRU AL BISERICII ARMATA SALVĂRII, SECTA a fost inițiată de catre WILLIAM BOOTH, în Londra, în anul 1865.
DACĂ SUNTETI MEMBRU AL BISERICII SCIENTOLOGICE, anul în care aceasta SECTA s-a născut este 1879, iar cea care a fondat-o este MARY BAKER EDDY.
Dacă sunteți ADVENTIST SECTA a fost înființată de fermierul WILLIAM MILLER în 1830-America.
Daca sunteți ADVENTIST DE ZIUA A 7-A SECTA a fost înființată în 1863 în America de IOSIF BATES SI SOȚII JAMES SI HELLEN WHITE.
Dacă sunteți ADVENTIST REFORMIST secta a apărut în 1916 in Los Angeles înființată de Margareta Rowen
Dacă sunteți PENTICOSTAL SECTA a apărut în 1901 în America înființată de CHARLES FOX PARHAM.
Nazarinenii-SAMUEL FROHLICH secolele 18-19
EVANGHELISTII-SECTA apare în Elveția-sec 19
Martorii lui Iehova-secta apare în 1872 înființată de CHARLES TAZE RUSSELL.ETC
Dacă sunteți ortodox credinta este de 2000 de ani din HRISTOS si SFINȚII APOSTOLI
"nu ma bag si nu citesc asa ceva" pai ba e pocait de al tau ) Doar nu am trimis de la un site ortodox
Bisericile protestante trinitare sunt biserici care pastreaza aceleași tip de activitate și aceleași învățături care au fost date de Isus, în secolul 2-3 aproximativ 200 - 300 de ani după Hristos a început sa apară învățături noi contrare Bibliei, învățături ce au dus la formarea bisericii creștine romane, după care s-a extins dar nu mai era nimic la fel ca ceea ce a lăsat Isus, aici este schimbarea majora, în trecut a fost schimbarea și apariția marei secte bisericile protestante nu ma refer la toate dar ele au readus biserica lui Hristos cea din secolul 1 și2 adica cea adevărata.
Revenind la Biserica Romana, ea a crescut fără nume, nu era biserica catolica încă dar conducătorii bisericii aveau gânduri diferite și în 1054 a apărut o ruptura între bisericile din răsărit și cele de apus, atunci a apărut religia ortodoxă și catolicismul.
Și și-au început răspândirea în masă fiecare cum a putut dar totul fiind contrat Bibliei.
Faci confuzii copilaresti privind religia, TOTI crestinii trebuie sa se POCAIASCA, si ortodocsii si catolicii si pocaitii, toti caci a te pocai inseamna a-ti cere IERTARE pentru pacatele facute si sa lupti ca sa nu le mai faci, du-te la Popa si intreaba-l daca trebuie sa te pocaiesti sau nu. Esti intr-o mare confuzie si ti-am mai repetat, nu sunt si nici nu am sa fiu vreodata penticostal DAR de pocait trebuie sa o faci si tu ca ORTODOX, intreba preotul.
Daca citesti site-uri ortodoxe asa vi se explica DAR istoria spune altceva, Crestinismul a aparut pe teritoriul DACIEI adus de un GOT, Gotul Vulfilas, voi nu aveti nimic cu Apostoli, Ideea ca Andrei a trecut prin tara noastra este doar o minciuna. Apostolul Andrei a fost pe teritoriu GREC si apoii ROMAN iar dupa aceia turco-bulgar. Dobrogea ajunge teritoriu romanesc cu mult dupa cele doua IMPERII Romano-Bulgare. Habar nu ai de istorie si faci comentarii. Nici secta nu sti ce inseamna, chiar spusele TALE arata ca TOATE CULTELE aparute in America sunt Culte Noi care nu se trag din TRADITILE ortodoxe. Sectarismul este o boala de care sufera Ortodoxismul acestia fiind o SECTA care se trage din Caatolicism. Citeste ISTORIA.
Tu vorbesti aburelii eu iti dovedesc biblic si istoric, secta pocaita falsa. Unde ne zice preotu sa ne pocaim? Esti cretin, ai fost la o biserica ortodoxa mai intai? V-am trimis o pagina plina de secte false care faceti si voi parte.
Definitia secta :1) Orice formatiune religioasă care s-a rupt de biserică, și care a apărut așa, de nicăieri, este o secta.
2 )Comunitate religioasă desprinsă dintr-o religie mare (creștinism, islam, budism etc.), în vederea practicării unui cult independent
https://dexonline.ro/definitie/sect%C4%83
In concluzie asta sunteti voi niste secta false aparut in 1901 înființată de CHARLES FOX PARHAM, cunoscut ca homosexual.
Parintii vostrii acum 100 ani cand nu exista pocainta voi erati ortodoxii sau catolicii si v-ati facut din cauza unui ratat homosexual toti pocaitii.
Creștinismul răsăritean (Ortodoxia) este creștinismul apostolic, originar. Voi sunteți secte false care ați modificat biblia si ați furata de la alți.
Citez.
-II loan 1.1:,,Preotul, către aleasa Doamnă (Biserica) şi către fiii ei, pe care eu îi iubesc întru adevăr şi nu numai eu, ci şi toţi care au cunoscut adevărul." Ioan vorbeste despre ortodoxie, UNDE VORBESC APOSTOLII DE POCAINTA? Am mai multe de dovedit ca pot sta toate noaptea cu voi, secte false
Biblia confirmă ortodoxia și înfierează sectele (Matei 24, I Timotei 4, 1), numindu-i pe sectari hristoși mincinoși care nu trebuie crezuți, căci ei urmează învățăturile demonilor. Unde confirma pocainta ta? Biblia confirma de preotii, de ortodoxie de la inceput.
Si legat de secta ta falsa, uite ce zice Iisus Hristos.
23.Atunci, de vă va zice cineva: Iată, Mesia este aici sau dincolo, să nu-l credeţi.
24. Căci se vor ridica hristoşi mincinoşi şi prooroci mincinoşi şi vor da semne mari şi chiar minuni, ca să amăgească, de va fi cu putinţă, şi pe cei aleşi
Proorocii vostrii sunt cica de la duhul sfant dar de fapt sunt sa prosteasca ratatii ca voi. Majoritatea dintre voi s-au dus la un proororc ca sa se cunoasca cu X, Y. Deci aia va decid viata voastra, e ca si cum te-ai duce la vrajitoare.
Eu am citit istoria. dar tu ai citit cand a aparut pocainta? Nu, de fapt te iei de la un homosexual din America
Haghia Sofia, a fost construită în anii 500 ortodoxa si sunt multe bisericii inaintea Haghia Sofia. Arata tu secta ta la ce an a aparut sa compar cu ortodoxia. Deci noi suntem de 2000 ani sau chiar mai mult decat voi.
Si sa va fac sa va radeti un pic de iei.
https://www.youtube.com/watch?v=q0mQeV-TrO0 Explozia ''duhului'' la pocaitii
Proorocii iti scot demonu din tine https://www.youtube.com/watch?v=yxzAX6IoONs
Sunt multe video pe net cu astia :)) La sectele lor false canta, danseaza parca zici ca esti la nunta cu un manelist. Hristos nu canta sau dansa :))))
https://www.youtube.com/watch?v=DeUORkil27Q
"Tu vorbesti aburelii eu iti dovedesc biblic si istoric, secta pocaita falsa. Unde ne zice preotu sa ne pocaim? "
Maatei 4, 17. De atunci încolo, Isus a început sã propovãduiascã, si sã zicã: "Pocãiti-vã, cãci Împãrãtia cerurilor este aproape."
Dumnezu A SPUS POCAITIVA, nu un popa curvar si alcoolic ci INSUSI Dumnezeu. Tu astepti MANTUIREA de la popa sau de la Dumnezeu?
SÉCTĂ, secte, s. f. Comunitate religioasă desprinsă dintr-o religie mare (creștinism, islam, budism etc.), în vederea practicării unui cult independent, bazat pe o doctrină proprie; p. ext. grup (închis) alcătuit din adepții unei doctrine (filosofice sau politice).
DIN CE COMUNITATE Religioasa crestina din America s-au desprins cei enumerati de tine? Daca esti fara discernamant taci ca devi ridicol. Cand esti prost, taci ca altfel iti aduni tot gunoiul in cap. Daac tu nu vrei sa te pocaiesti intreabati popa si vezi ce spune. Dumnezeu SPUNE, POCAITI-VA, ati ajuns cu ortodoxia voastra SA_L CONTRAZICETI CHIAR pe Dumnezeu, tare SECTA ortodoxia asta. Nu dau DOI BANI pe o cladire, oricare ar fi aia, p.s. Sfanta Sofia pe ce strada este si din ce oras din Romania?
Vorbesti de preot nu? Biblia confirma preotia si ortodoxia.
-II loan 1.1:,,Preotul, către aleasa Doamnă (Biserica) şi către fiii ei, pe care eu îi iubesc întru adevăr şi nu numai eu, ci şi toţi care au cunoscut adevărul." Ioan vorbeste despre ortodoxie
Biblia condamna proorocii care fac minunii si is Hristosii falsii ca voi
Proorocii vostrii sunt cica de la duhul sfant dar de fapt sunt sa prosteasca ratatii ca voi. Majoritatea dintre voi s-au dus la un proororc ca sa se cunoasca cu X, Y. Deci aia va decid viata voastra, e ca si cum te-ai duce la vrajitoare.
"Pocaiti-va" este doar adevarat la o biserica, nu la o secta demonica creat de un homosexual din America.
Dovada: Biserica este a lui Hristos (Coloseni 1, 24; 1 Cor. 11, 22; 15, 9; Fapte 20, 28; Gal. 1, 13; Mt. 16, 18 etc.)
zicand Hristos ca sectarii sunt mincinosii si nu trebuie crezuti niciodata.
Sectar definitie:Orice formatiune religioasă care s-a rupt de biserică, și care a apărut așa, de nicăieri, este o secta.
Musulmanii va critica si va vor la moarte. Eu nu is cu iei dar si biblia lor condamna sectele false ca voi dar la iei condamnarea e pe moarte
Secta falsa Parham 1902 America pocait. Nici limba voastra nu aveti, atunci cine sa va mai creada? Macar de ati vorbi limba Americana dar nici asta nu stiti )
"loan 1.1:,,Preotul, către aleasa Doamnă (Biserica) şi către fiii ei, pe care eu îi iubesc întru adevăr şi nu numai eu, ci şi toţi care au cunoscut adevărul." Ioan vorbeste despre ortodoxie"
Nu mai continui, unde scrie ce spui tu in BIBLIE? P.S. Ti-am mai spus, nu m-ai ghicit la secte.
Proorocii iti scot demonu din tine https://www.youtube.com/watch?v=yxzAX6IoONs du-te acolo :))) Sa vezi ce demonii iti scot din tine
https://www.youtube.com/watch?v=q0mQeV-TrO0 Explozia ''duhului'' la pocaitii
Acolo va e casa voastra secte false :)) Au dreptate musulmanii ce zic de voi
Ce legatura are orientarea sexuala cu ce a facut omul acela, poate taticul tau din cer e zoofil, la i parasii pentru acest lucru?
Deci cand Isus a declarat: https://www.biblegateway.com/passage/?search=Ioan+20%3A17&version=RMNN
Mintea ca are un Dumnezeu, juca teatru sau uitase ca El insusi e Dumnezeu?
Penticostal, protestant tot pocaitii sunt asa ca nu mai comenta ca sa nu iti mai trimit alte situri ce zic pocaitii despre voi.
Repet iar secta aparuta in 1901 America creat de parham homosexual
Ai zis ca respecti cele 10 porunci, hai sa vedem ce zice dumnezeu la poruncile sale.
4)(4) Adu-ţi aminte de ziua de odihnă, ca s-o sfinţeşti.
Citez biblia:
5.Si sfesnicul il vei aduce inlauntru si-i vei aprinde candelele. Altarul cel de aur al tamaierii il vei pune'n fata chivotului marturiei,
Ies 30:1
12.si-i vei spala cu apa. Pe Aaron il vei imbraca in sfintele vesminte si-l vei unge si-l vei sfinti, si el Mie-Mi va sluji ca preot. Si pe fiii sai ii vei aduce si-i vei imbraca in tunici si-i vei unge asa cum l-ai uns pe tatal lor, si ei Mie-Mi vor sluji ca preoti.
Ies 29:4-9
Concluzie dumnezeu vorbeste de ortodoxie.
1) 1 Sã nu ai alti dumnezei afarã de Mine.
Hristos condamna sectele false ca tine (Matei)
Concluzie daca Hristos zice la fel, voi nu doar credeti in minciuna dar aveti si dumnezeu mincinos
Dovada : Hristos a spus: voi zidi Biserica Mea şi porţile iadului nu o vor birui (Matei 16, 18)
Asta spune si biblia voastra Nici nu stiti sa o modificati mai bine dar cine sa inteleaga ca voi sunteti spalati pe creir
9) si 10) poruncile
Voi inainte sa va cunoasteti v-ati dus la un proororc sa va decida daca e bine sa va cunoasteti cu acea x, y persoana. Majoritatea pocaitii nu se cunosc de iubire cum vorbeste legea dumnezeu dar mai mult din cauza unui proororc
Hristos condamna proorocii
Deci respecti cele 10 porunci? Mai ales cand spune legea dumnezeu cuvantu "sfintesti". TE MAI INTREB IARA? Aprinzi candele? Te sfintesti? Te duci la o biserica si asculti pe preot sau pe un proororc/secta falsa care te minte?
Pentru că se pare că nu ai înțeles sau citit măcar unul din acele "pliante". Nu vorbeau de religie ci de Isus Hristos, Cel care a acceptat, fără să se împotrivească(!), să fie batjocorit, sa-i fie smuls părul, bătut, biciuit, pus la muncă și omorât într-un mod chinuitor al romanilor pentru a face "show" pentru ca TU să ai posibilitatea să alegi între El și diavolul, iar dacă îl alegi pe El îl alegi pe Tatăl, adică asculți de El(1Ioan5:3). Cum? că El nu-ți vorbește. Ba DA! Cuvântul Lui este cât se poate de actual, de fapt... mai actual ca niciodată pentru că avem la dispoziție și 'icoana vorbitoare' împreună cu aproape toate celelalte profeții ale vremurilor de pe urmă; ne mai trebuie numai o mare criză și o posibilitate de control al vieții personale(ai auzit de neuralink?).
Ai grijă că în Biblie este profețit că cei ce vor prinde ziua în care Ierusalimul este anexat din nou Israelului ca și capitală(fiind un stat reîntregit) vor reprezenta ultima generație! Isus Hristos vine să-și ridice Biserica, să-și ia Mireasa cu sau fără tine! Mai bine ar fi cu tine.
Ai grijă că tot El a profețit că neamul de față va fi într-o mare strâmtorare datorită a ceea ce au făcut și spus în Matei 27:25 și acum, după 1950 de ani, știm ce s-a întâmplat cu evreii în anul 70.
Pari a fi oameni cu care se poate discuta?
Voiam sa-ti spun ca daca discuti cu noi despre asta, nu rezolvi problema, asa ca ar trebui sa discuti cu ei. Acum daca spui ca nu poti discuta cu ei. Gaseste un avocat?, nu stiu, o persoana cu care poti vorbi si care poate vorbi si cu ei. Nu cred ca sunt rau intentionati, daca le spui ca te deranjeaza, cred ca se vor opri. Daca nu. problema lor. Nu cred ca asa castigi oameni pentru Dumnezeu.
Probabil pentru că ei preferă să fie insistenți decât să te lase să ajungi în iad. Vezi cât de mult țin la tine
Când îți oferă pliant, oferăle și tu o Iconiță cu Maica Domnului sau cu Mântuitorul Iisus Hristos.
Vezi cum reacționează!
Vezi ce spun.
Din câte știu, hartuirea este pedepsita penal.