| ColyR a întrebat:

Lasati-mi fiecare din voi cate o rugaciune (in afara de tal nostru, imparate ceresc, crez)

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Doamne ajuta si cruce. Ajungi sa te plictisesti de rugaciuni la un moment dat si le zici mai rar.

| MskDesign a răspuns:

Prea multe rugaciuni dauneaza grav sanatatii.

| CinevaNou a răspuns:

Cauta in biblie?

| Jardelin a răspuns:

Doamne Iisuse, ai mila de mine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine, pacatosul!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

„Vino, Lucifere, vino! Tu, pe care preotii te-au clevetit. Tu, cel condamnat de imparati. Vino, vino sa te imbratisam, sa te strangem in bratele noastre!"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne Tata Ceresc vin inaintea ta prin numele Domnului Isus.Doamne Isuse chem numele tau in această casa, trimite garda de ingeri sa ma pazeasca, te chem pe tine in acest loc, lasa protectia ta peste mine, imbraca-ma cu armura duhului sfant:in picioare sa fiu incaltat cu ravna evangheliei pacii, in mana sabia duhului, in cap coiful mantuirii, mijlocul incins cu adevarul. Doamne, iarta-ma de orice pacat facut cu gandul, fapta, cu privirea, mainile, picioarele, cu simtul, inima, cu cugetul, auzul.Doamne Isuse vino in ajutorul meu.Iti predau tie viata, inima, sufletul meu, iarta-ma! Doamne elibereaza-ma si da-mi un duh de pace si de iubire, umple inima mea cu iubire si alunga raul din ea vino si locuieste tu in ea. Vreau sa fiu copilul tau, mantuieste-ma! Doamne Isuse pazeste-mi familia, ai mila de noi.Doamne deschide-mi ochii, da-mi pricepere si intelepciune.Da-mi iubire, rabdare, mila ajuta-ma sa fac voia ta. Doamne Tata Ceresc in Numele Domnului Isus m-am rugat.Amin!

| amorezul17 a răspuns:

Psalmul 50winking il gasesti foarte usor, si este un Canon de pocainta, sa zicem asa, iti imbunatateste starea de smereniewinking