anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Legat de "stiinta" din biblie :

http://rationalwiki.org/......eknowledge

Ca tot e la moda intrebarea asta, o pun si eu : Pareri?

7 răspunsuri:
| Zenicide a răspuns:

4.
When dealing with disease, clothes and body should be washed under running water (Leviticus 15:13). For centuries people naively washed in standing water. Today we recognize the need to wash away germs with fresh water.

rolling on the floor Tot acolo scrie si ca sacrificii de animale sunt encesare dar au utiat sa mentioneze asta. Ma intreb de ce medicii de azi au renuntat la acest detaliu aparent foarte im portant in biblie laughing In plus acest pasaj se refera la CURATIREA LEPREI, apa are acelasi efect asupra leprei ca si scuipatul in vant laughing

| anonim_4396 explică (pentru Zenicide):

Misterioase sunt caile domnului

| Dandanache a răspuns:

E o dovada a faptului ca, pentru sustinerea adevarului divin, minciuna si manipularea umana sunt permise. Fabricatiile de genul asta nu au legatura cu credinta, ci cu mentinerea si cresterea numarului de enoriasi.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Sunt unii care le stiu pe toate si indiferent ce parere ai, ei iti dau raspunsul pe care vor sa-l auda.

| M25M a răspuns:

Sunt curios sa vad daca vei primi raspunsuri tip pixelului albastru.

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Da,oarecum,s-ar putea interpreta in diferite moduri scrierile biblice, dar, personal, nu cred ca ar avea un rost.De la inceputul Genezei este eronat, ce rost ar mai avea sa sondezi in fundament?
Oricum, crestinii iti vor spune ca nimic nu poate fi interpretat in Biblie, ceea ce e amuzant, bineinteles.Crestinii se bazeaza numai pe cuvantul lui Dumnezeu, dand dovada de imaturitate, si de nevoia de Parinti, ca niste copii.