Ok, deci raspunsul tau la prima parte este punctul A (adica te stabilesti, iti cresti boracii dupa care iti extinzi teritoriul) iar ultima parte, tu zici ca este pe bune partea cu turnul deoarece exista mai multe limbi corect? Bun.
Poti sa-mi zici si de ce alegi varianta a si nu b? Unii useri de pe acest site sunt de parere ca varianta b este corecta si ca acei oameni ar fi trebuit sa mearga din loc in loc nu sa aleaga prima varianta.
Cica dumnezeu i-a pedepsit pe acei oameni pentru ca au ales sa nu asculte de el, au ales sa nu se raspandeasca (si conform unora, acei oameni au vrut sa fie ca dumnezeu [trebuie sa intinzi foarte mult coarda ca sa ajungi la o asemenea interpretare dar trecem peste]) dar culmea, daca va ofer voua (celor care imi raspundeti la intrebari) aceste 2 optiuni, majoritatea veti alege varianta A. Mai pe scurt, chiar daca alegi varianta A si nu B, tu practic tot respecti "porunca" respectiva.
Deci... de ce ai ales A si nu B? Consideri ca varianta A implica o neascultare a poruncii legata de raspandire?
Nu s-au legat doar limbile, ci si mintile. Altfel nu am avea atitia imbecili fara educatie care isi dau cu parerea in probleme de specialitate.
Eu vreau sa fie diversitate si de peisaj
Cui?
Oamenilor.
Credeam ca e ceva personal
DeProfundis99 întreabă: