Am citit cartea si am văzut si filmul ba chiar am aflat că ce-i care vorbesc în film nu se opresc doar la asta ci predică mai departe fiind convinși că este absolut adevarat,eu am crezut tot în timp ce vizionam filmul după ce s-a terminat am rămas cu îndoiala desi dacă stau să mă gandesc tot ce-au spus ei mi s-a întamplat în viata făra să-mi dau seama că pot controla asta,dar am semne de întrebare,cei care cred si au o religie dacă știu că pot să facă tot ce-și doresc o să uite că există un Dumnezeu si o să-și concentreze atenția pe univers si pe manipularea gândurilor,nu știu ce să spun mai excat acei oameni aduc chiar si argumente cum că gândurile au o frecvență etc, am încercat asta cu un lucru si chiar s-a întamplat, o fi o pură intamplare sau chiar eu am facut asta, nu avem de unde să știm. Când te doare ceva si iei o pastila si îți spui că nu te va ajuta la nimic, se întamplă, am luat odată si am fost sigură că nu o să mai simt nici o durere si mă prefăceam că n-am nimic încercând să uit si să ma simt bine, iar pastila o să fie eficientă si chiar așa a fost, e un banal exemplu dar dacă îl analizezi îți dai seama că tu de fapt îți controlezi durerea si lași pastila să-și facă treaba Sunt lucruri pe care mintea noastra le consideră straine si refuză să le primească.
"Legea Atractiei exista."
Eu m-am blocat aici. Pana nu primesc dovezi ca afirmatia asta e adevarata nu mai continui de citit restul, intrucat restul e o consecinta a pretinsei valabilitati a acestei afirmatii.
Bună.
Am citit de trei ori postarea aceasta, sub diferite forme dar același subiect.
Este o opinie, un punct de vedere, îndoctrinare sau ce?
Pa, pa.
E doar o recomandare.
Bună din nou.
Constat că postarea ta se manifestă structurat pe mai multe paliere dar cu același subiect și predicat.
Dacă îți place să citești, citește.
Lectura ajută la un antrenament pentru memorie, înțelegerea textului, etc.
Lectură plăcută!
Pa, pa.
Multumesc
La mine nu a mers. Degeaba imi doresc eu sa vina autobuzul mai repede si sa nu intarzii la munca, ca tot nu vine.
Sunt mai multe etape de indeplinit.cel mai important e sa iti priduci ganduri de intensitate mare cu ceea ce uti doresti..sa gandesti pozitiv...sa crezi din tot sufletul ceea ce iti doresti..sa nu iti vina niciun gand negativ sau de indoiala,sa speri din tot sufletul.
Eu zic sa citesti cartea The Secret, acolo sunt toti pasii explicati. daca te intereseaza.
La inceput e cel mai greu.
Am uitat sa spun ca trebuie sa elimini din viata ra obiceiurile mentale pesimiste, deznadajduitoare, de negativitate.
Daca esti pesimist atragi numai lucrurile negative chiar daca vreau sa te faci bine, pesimismul atrage raul.
Trebuie si sa te gandesti cavai obtinut deha si vei obtine lucrul dorit apoi sa ai ganduri de multumire si de recunostinta
Recunosc ca si eu mai am muktevkucruri de invspatat despre kegea atractiei dar o sa invat.
Recuno
Am citit cartea si am vazut si filmul si am facut ce zice acolo doar ca la mine nu a mers. Partea cu gandirea pozitiva si sa nu te indoiesti e ceva temporar. Sunt lucruri in viata care nu depind doar de mine. Ti-am dat si un mesaj, sper sa il citesti.
Viata ti-o schimba in bine educatia, munca, talentul si norocul, nu neaparat in ordinea asta, restul-s povesti motivationale pentru cei care au nevoie de ele.
Legea Atractiei functioneaza direct proportional cu Autosugestia. Ciudata coincidenta, nu crezi?
Eu zic ca e adevarat. Am citit mai multe in legatura cu subiectul si, se pare ca viata e organizata si de gandurile noastre. Nu cred in: "Univers" ca fiind Dumnezeu, dar in rest e credibil. Na, parerea mea.
anonim_4396 întreabă:
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: