Sigur ca da.Sunt multi care asteapta revenirea Lui pe nori de slava.Si noi vom fi rapiti impreuna cu El in vazduh!
A vrut sa fie interesant Tolstoi. S-ar intampla ca si acum 2000 de ani: farisei, ucenici, spectatori, entuziasti repede dezumflati. Unii l-ar scuipa din nou, altii l-ar condamna pentru ca nu le imbratiseaza doctrina, dar ar fi si multi care s-ar aseza langa picioarele Lui sau la malul marii ca sa ii poata asculta cuvintele. Insa nu i-ar cere nimeni autograf.
In nici un caz nu va veni vreun erou mitologic vreodata pe pamant, daca ar veni si ar vedea cum se comporta crestini lui sunt sigur ca nu s-ar bucura, mai ales cand ar vedea vaticanul, biserici cu aur etc
ar privi in jurul lui ar vedea oamenii pacatosi cei ma pacatosi dintre toti sunt adepti lui ar verifica istoria ar vedea cruciade, arderei pe rug etc apoi ar cauta o religie cu adepti pe placul lui ar gasi budismul si ar fi fericit
Probabil va bagat in seama doar de Maruta si de Acces Direct pentru cateva zile, asa pentru audienta si nimic mai mult...
Nu cred ca lumea l-ar lua in serios. nu va crede multa lume ca este chiar Iisus.
Poate ca ar avea si adepti sau poate ca i se va cere marea cu sarea, minuni peste minuni si cate si mai cate pentru a fi crezut si a fi subiect de divertisment.
Iar cei care l-ar crede din prima iar cere sa aduca pace si sa scape omenirea de foamete si de probleme.
De asta cred ca nici nu s-ar incumeta sa coboare pe Pamant, suntem o masa de proscrisi care l-ar bombarda cu intrebari si cereri...
Cred ca oamenii l-ar batjocorii din nou. Daca ei nu l-au inteles cat a fost pe pamant nici acum nu l-ar intelege chiar daca ar revenii pe norii cerului.Toata lumea vrea numai viata asta pamanteasca.
Astazi s-ar intampla la fel, probabil mai rau, si stii de ce? Pentru ca mai in toate tarile este criza asta, iar toti se vor ruga la Dumnezeu doar pentru interes, nu de altceva.