Moisie e nebun de legat.Are teoriile lui.
Da pai cred ca satana ar incerca sa-L puna pe cruce si sa-i introarca pe toti impotriva Lui.Dar stim din Apocalipsa ca a doua oara va fi invers.Binele va birui raul.
Lucifer nu incearca aceleasi lucruri de 2 ori Kalla, a doua oare stie ca nu ii mai merge ca prima data. Acu ai vazut si tu ca incearca altceva prin "satanisti spirituali".
Acum există psihiatri, domnule. Despre ce autografe vorbeşti?
http://i.imgur.com/rPHVWGN.jpg
Ştii câţi zei şi semi-zei sunt prin spitale?
Pentru ca Biblia a prezis ca asa vor fi oamenii in ultimele zile. 2timotei3:1-5
Care suflet?
Ai suflet (bun) atunci când îți înjuri părintele/profesorul? Când îți numești colegul tocilar sau prost? Când dai într-un câine? Când minți? Când furi?
Vrei să trăiești veșnic? Uiți că viața e un păcat! Cine crezi că te așteaptă acolo sus să-ți spună "bravo fiul meu, ai fost în toți acești ani un înger, n-am cuvinte de laudă, treci în rai"? Îți spun eu, nimeni.Și nu pentru că n-ar exista cineva, ci pentru că nu merităm.
Baftă!
Astazi nu ar mai scapa atat de ieftin!
Cred ca ar fi extrem de multi care l-ar tine numai in flegme si in spitzuri in fund pina si-ar cere scuze fata de umanitate pentru faptul ca biserica sa a fost si mai este cea mai diabolica institutie din istoria umanitatii facand mult mai mult rau decat Diavolul (daca ar exista altul decat ea), asa cum ne dovedesc milioanele de crime si bicisnicii pe care le putem vedea studiind istoria acestei instituti nascuta din din minciuna si nashita de cei mai mari sarlatani si criminali din istoria omenirii!
2 Referitor la suflet si la ceea ce numesti tu spiritualitate, astazi se pune intrebarea daca este bine pentru sufletul omului sa accepte sa fie membru al acestei institutii criminale si nu cumva este mai bine sa se lepede de aceasta satana care desi vrea sa para sfanta, are inima spurcata de sangele nevinovat al milioanelor de oameni pe care i-a ucis in chinurile cele mai groaznice!
3 Cat despre "proiectul vesniciei", aceasta este asigurat tuturor indiferent de religie sau fapte comise, chiar de Christosul care recunoaste ca detine Cheile Mortii, iar vesnicia va ofera el deschizandu-va el personal la toti fara exceptie usa catre moartea care oricum este vesnica!
Ai vazut cati oameni vin la o sfintire de biserica, la hramul unei biserici sau la o canonizare?
Oamenii sunt putin interesati de proiecte europene, mai mult de divertisment.