Mai omule cum ai vrea sa iti demonstreze cineva ca exista Dumnezeu?
cv de genul?: cos(a-b)=cos a cos b + sin a sinb => Dumnezeu exista... tipic logica de ateu. fii sigur Dumnezeu niciodata nu se va arata unui om care ii pune la indoiala existenta.ca pana la urma asta suntem niste vietati pacatoase vai de capul nostru care ne dam mari interesanti...atat.
wake up
Nu ai inteles nimic din teoria evolutiei. Maimutele nu sunt "inevolutii". Dai dovada de aroganta, nu stiu de crezi ca oamenii sunt superiori animalelor. Cu ce suntem mai buni ca animalele? Astept un raspuns la intrebarea asta, sunt foarte curios cum ai ajuns la concluzia ca suntem superiori.
Oamenii nu sunt "starea finala".
Nu am evoluat noi din maimute, ci avem un stramos comun cu maimute, de aici fiecare a evoluat diferit. Acest stramos comun a existat acum 6-8 milioane de ani.
Faza cu stramosul comun, o sa primesti un covrig, teoria evolutionista chiar vorbeste de un stramos comun, desi pe acest Site am vazut vorbindu-se doar despre maimute. Ideea este ca tot ar trebui sa existe faze intermediare ale evolutiei! Intelegi? Daca evolutia e continua, ar trebui sa existe faze diferite ale evolutiei in aceste momente!
Uite, poate tu nu esti cu nimic mai bun decat un animal, daca sustii asta cu atat de multa tarie nu am cum sa te contrazic, pentru ca nu te cunosc. Eu sunt om creat de Dumnezeu, si pus sa stapanesc peste intreaga Sa Creatie.
Cu ce sunt mai buni oamenii decat animalele? Nu stiu... Ai auzit de ratiune? Discernamant? Creativitate? Subjugarea instinctelor? Negarea trupului pentru suflet? De acestea ai auzit? Animalele nu le au. Drept dovada, daca inveti o maimuta, adica un var de al tau (caci aveti un stramos comun) sa scrie, si il lasi in jungla, nu ii va invata pe altii sa scrie, pentru ca acest animal a fost dresat numai.
Faze intermediare exista. Vrei totul mura in gura?
De comportamentul uman extrem ai auzit? Sunt multe chestii injositoare pe care animalele nu le practica: http://www.youtube.com/watch?v=0guEKMVYmZ8 Are sub Ro.
Faptul ca tu zici ca animalele sunt doar decor si sclavi, si de "stapanit" face din Dumnezeul tau o fiinta patetica.
Ai mai zis (copiat) odata asta, iar eu ti-am raspuns cu:
"Mintea care cugetă că nu există Monstrul Pufos Roz cade în propria sa sentinţă, căci a te lupta din toate puterile împotriva a ceea ce nu există dovedeşte nebunia acestei lupte, nonsensul, absurdul şi prin urmare şi (nebunia) minţii care o conduce."
Era sa zic: cretina esti d-ta. Dar mai bine nu zic, ca oricine poate vedea asta din cuvintele pe care le scrii. Mai bine incerc sa-ti explic, asa la un nivel la care sa poti pricepe chiar si tu. Resturile fosilizate ale pasarii arheopterix ("aripa straveche" sau "pasare straveche") permit sa se observe ca ea avea aripi aerodinamice capabile de zbor si prevazute cu pene - toate pe deplin dezvoltate. Oasele aripilor si ale picioarelor sunt usoare si goale in interior. Unele dintre caracteristici, care se pretindea ca sunt proprii reptilelor, pot fi recunoscute la pasari care traiesc azi. Si arheopterixul nici nu a fost un animal anterior pasarilor. In roci care dateaza din aceeasi epoca in care a trait arheopterixul s-au gasit resturi fosile ale altor pasari. Nu te obosi sa mai imi raspunzi, ca eu am incheiat aici.