| danimarinescu a întrebat:

Luăm microbacterii și boli contagioase prin atingere la pupatul de icoane ortodoxe preasfinte?

Răspuns Câştigător
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Luăm.

22 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Eu am cunoscuti care mereu ating si saruta icoane.Paradoxal, nu au si nici n-au avut nimic. Poate totusi sunt dezinfectate, macar sticlele, din cand in cand.

| danimarinescu explică (pentru dullcat):

Excelent răspuns. Mulțumesc frumos
Așteptăm fanatici, să sară lupii din blănițe de oițe neprihănite

| dullcat a răspuns (pentru danimarinescu):

Cu placere. laughing

| Hyperion7 a răspuns:

Desigur.
De aceea ar trebui evitate pupaturile.
După ce le atingi te poți spala totuși.

| danimarinescu explică (pentru Hyperion7):

Sau de evitat contactul vrăjitoresc prin atingere. Porunca 2 din legile lui Moise.

| Hyperion7 a răspuns (pentru danimarinescu):

Și nu numai, chiar și horoscopul e o tactică satanistă. Deci da

Nu cunosc informații despre horoscop.
Dar știu că cuvântul zodie vine din greacă și înseamnă animal. Cum nu mă cobor la rangul de animal zoo, mă consider ființă umană inteligenta și civilizată. Nu pot fi capră, leo sau rac peste sau alte bazaconii.
Un mecanism bazat pe mișcarea constelațiilor cerești care sunt de acord că preconizează eclipse influențează că și luna multe lucruri dar nu soarta oamenilor și comportamentul.
Dacă ești prost poți fi in orice ce zodie.
Mulțumesc frumos. O seara buna

| Hyperion7 a răspuns (pentru danimarinescu):

Sunt perfect de acord cu "daca ești prost poți fi in orice zodie", in fond nu zodia îți definește caracterul, ci experientele de viață, caracterul.
Mai mult de atât, așa e asta cu "nu mă cobor la rangul de animal[...]mă consider ființă umană inteligenta și civilizata " așa e, însă mulți au pățit precum zicea și Eminescu în Luceafărul "Ei doar au stele cu noroc și prigoniri de soarte/[...]Trăind în cercul vostru strâmt,
Norocul vă petrece."
Practic până și Eminescu s-a prins că oamenii sunt prea limitați în gândire.big grin
Seara faina!

Apreciez mult. Frumoasa concluzia eminesciană.

| Drake21 a răspuns:

La 11 ani ma uitam la o fata franceza cum pupa un perete, ca aveam prietena si nu stiam sa pup, ce microbi sa fie

| danimarinescu explică (pentru Drake21):

Oricum peretele nu fusese în? muuua mii de pupici de la alte persoane. Era un perete relativ virgin.
Dar când în urma sunt 100 și înainte alte câteva sute posibilitatea contactări unui virus contagios este de 100%
La fel de scârbos daca ai baga un sărut francez la toate moaștele care vin sa pupe alte moaște

| Drake21 a răspuns (pentru danimarinescu):

Peretele din camera ei ca avea video-uri cum se pupa, eu de la ea am invatat sa pup, la biserici eu pup si icoanele n am treaba ca o pupat inca 2k persoane icoanele, astia microbi de care spui ii ei si daca nu te speli in fiecare zi sau cade de pe perete un microb in mancare

Spor la pupatul icoane. Oricum sa pui icoane făcătoare de minuni este că o frecție la un picior de lemn.
Icoana este un idolul rece inert indiferent un obiect. Un păcat fundamental contrariul cu cele 10 porunci ale lui Moise.
Legea 2 mai exact.

| danimarinescu explică:

Spor la pupatul de icoane. Oricum sa pupi icoane făcătoare de minuni este că o frecție la un picior de lemn.
Icoana este un idolul rece inert indiferent un obiect. Un păcat fundamental contrariul cu cele 10 porunci ale lui Moise.
Legea 2 mai exact.

Da nu e idol, ca nu te inchini la icoana te inchini la Dumnezeu, icoanele reprezinta doar persoanele sfinte

Tu esti doar cu poruncile lui Moise nu ai m ai avansatrolling on the floor)))))))

Am avansat
*răpesc fetițe vesele de pe trotuar și le ard in cazanul de smoală apoi pretind că sunt în Turcia
** consum legale până când cad în cap și îmi ucid prietenii și devin martir și victimă colaterală
*** mă omor cu babele la rând de două zile la pupat de moaște care fac minuni dacă îmi frec covorul și fularul de cutia de cristal.
**** port briceagul lângă punga cu fân din buzunarul de la spate
Al dracu și ambițios....mai zi ceva

Se vede ca consumi legalerolling on the floor)))))))

Nici de la legale nu ai m ai avansatrolling on the floor))))

Eu daca nu fumez le iau pe alea triste doar ca fug in Grecia, csf la turci e m ai josi ca noi

In Grecia e viata adevarata

Ortodoxi, Athos, plaje, insule, vezi poate ataci insulele de acolo

Întrebări similare