Este adevărat că unii oameni se bucură la vederea acestor lucruri, nu pentru că există suferința, ci pentru că ei văd în astfel de lucruri aproprierea revenirii Mântuitorului, sfârșitul răului de pe pământ.
Cât despre restul este adevărat că ei "îşi vor da sufletul de groază, în aşteptarea lucrurilor care se vor întâmpla pe pământ; căci puterile cerurilor vor fi clătinate." (Luca.21:26)
Pământul va trece prin ce va trece, și se va sfârși; dar toți oamenii au dreptul să se încreadă în Dumnezeu. Aceasta este și dorința lui Dumnezeu: să ne încredem în El.
"Când vor zice: „Pace şi linişte!", atunci o prăpădenie neaşteptată va veni peste ei, ca durerile naşterii peste femeia însărcinată; şi nu va fi chip de scăpare." (1Tesaloniceni. 5:3)
Deci nimeni să nu creadă că lucrurile vor merge bine. Pământul trebuie să se sfârșească, și așa va fi, chiar dacă toți oamenii, și buni și răi -fara excepție- vor trece prin suferință. Noi nu ne putem opune. Putem să ne salvăm căutând ajutorul divin. Dacă nu vrem, vom fi judecați și găsiți vinovați atât în dreptul nostru cât și în dreptul acelora pe care i-am influențat prin necredința noastră: "răul acela va muri în nelegiuirea lui, dar sângele lui îl voi cere din mâna ta." (Ezechiel.33:8)
Parca tot in biblia scrie ca nici un om nu stie cand va fi sfarsitul.
Macar de voi astia credinciosi ati citi toata cartea nu doar partile care va confirma conspiratiile.
Sunt fantezii fara legatura cu realitatea. Pandemii au mai fost si sper sa nu mai fie si cum toate povestile Cu Dz sunt false, iar Dz e doar o inchipuire, nu ma astept la nici o aratare divina si prin urmare nu am nici o bucurie de la pandemie.
De mii de ani spera cei ca tine si tot in groapa sunt fiindca nu-mi dau slava cuvenita.
Citez cele scrise de tine (din Biblie):"27. Şi atunci vor vedea pe Fiul Omului venind pe nori cu putere şi cu slavă multă."
INTREB si eu ca un novice, UNDE SCRIE ca vine PE pamant? EU citesc ca vine PE NORI, nu pe pamant. UNDE scrie ce spui tu?
Cei rascumparati de pe pamant sunt doar 144000 care vor fi inviati la viata cereasca impreuna cu Iisus. Cei rascumparati pe pamant sunt cu mult mai multi si acestia vor supravietui Armaghedonului. Daca ai fi studiat Biblia in intregime ai fi stiut. Apocalipsa 20:7, 8:"7. Şi către sfârşitul miilor de ani, satana va fi dezlegat din închisoarea lui, 8. Şi va ieşi să amăgească neamurile, care sunt în cele patru unghiuri ale pământului, pe Gog şi pe Magog, şi să le adune la război; iar numărul lor este ca nisipul mării." Dupa Armaghedon vor mai fi oameni care se vor razvrati pe pamant la sfarsitul miilor de ani cand satana va fi dezlegat.
Ce e viata omului in comparatie cu durata de viata a Lui Dz? Mai nimic. Tu nu intelegi ca Biblia e o carte care acopera miliarde si chiar vesnicia?
" nu-i asa ca este un motiv de bucurie din pricina acestei epidemii mondiale"
deci crapă lumea cu zecile de mii și tu zici să ne bucurăm? Ciudat mai esti!
Asa scrie in Biblie si e corect spus pentru ca tot acest sistem e plin de orori fie cu pandemie fie fara pandemie. Cand va da pe dinafara Dumnezeu va spune stop acestui sistem cu lumea lui incapatanata si ignoranta fata de El.
"Asa scrie in Biblie si e corect spus"
dacă și ai tăi dau colțul, o să fii la fel de bucuros?
Nu vreau sa te tulbur in credinta ta DAR unde ai citit tu asa ceva in Biblie, nu cumva ai citit DOAR O PARTE (privin cei 144.000) si ai uitat sa citesti si RESTUL? Eu citersc Biblia dinainte sa te nasti tu DAR studiez TOATA Biblia, nu pe bucatele.
Tu nu ai inteles ce vrea sa spuna in Biblie. Bucuria nu e ca mor oamenii ci ca aceste nenorociri anunta ca acest sistem vechi e pe sfarsite.
Ti-am zis, pana nu vad cei 4 calaretii ai apocalipsei nu cred in ea. Sa vine pe cai in flacari si atunci ma conving. Sau pe motocicleta ca Ghost Rider.
Pandemia nu e fantezie. Fantezie sunt acele versete lipsite de valoare considerate adevarate si ca avand legatura cu realitatea. Asa se intampla cand ne luam dupa credinta care nu e stiinta ajungem sa spunem si sa facem lucruri aberante.
Nu se vad acei calareti dar se vad efectele lor: foamete, razboaie, moarte. Doar animalele fara ratiune se ghideaza doar dupa ce vad.
Asa cum te exprimi pentru tine pandemia sau implinirea profetiilor e fantezie pentru tine.
Moartea e intodeauna vesnica, iar viata e finita. Cine crede in fantezie poate sa creada ca dupa ce moare mai traieste .
Eu fi sigur ca o inteleg cum trebuie, problema este a voastra DAR explica si tu ce SCRIE in continuare in Biblie, in special in versetul NOUA (9);
Apocalipsa 7,4. Si am auzit numãrul celor ce fuseserã pecetluiti: o sutã patruzeci si patru de mii, din toate semintiile fiilor lui Israel.
9. Dupã aceea, m-am uitat, si iatã cã era o mare gloatã, pe care nu putea s-o numere nimeni, din orice neam, din orice semintie, din orice norod si de orice limbã, care stãtea în picioare înaintea scaunului de domnie si înaintea Mielului, îmbrãcati în haine albe, cu ramuri de finic în mâini,
10. si strigau cu glas tare, si ziceau: "Mântuirea este a Dumnezeului nostru, care sade pe scaunul de domnie, si a Mielului!"
Cum de stau astia NENUMARATII la Tronul lui Dumnmezeu in cer ca parca erau doar 144.000. Apropos, la evrei numarul 144.000 ESTE un NUMAR SIMBOLIC si NU un numar literar (daca stii ce inseamna literar)?
Asta e rezultatul credintei in povestile scrise cu viclenie de niste primitivi, ajungi sa faci alb din negru si negru din alb, ajungi sa crezi ca o pandemie e prilej de bucurie si semnul venirii unor personaje din povesti care sa aduca o lume mai buna, ca asta nu e buna, e mai buna lumea din povesti. Cu siguranta ca un Dz inventat de niste primitivi, invizibil si impotent va darui credinciosilor in lucruri ireale o viata vesnica plina numai de bucurii. (mai trebuie si sa ne maginam care vor fi acele bucurii)
Omenirea habar nu are ce urmeaza sa vine pandemia e de forma stati calmi ce o sa vina o sa fie si mai rau! de suferit o sa murit o sa moara cei mai slabi iar restul vor suferii! vor fii pierderi masive la nivel global din orice punct de vedere! am avut 2 revelatii si pot spune ca din punct de vedere spiritual nu sunt pregatit dar Dumnezeu vine fara ca noi sa stim data si ziua si ora ne v-a lua prin surpindere!
Asta e rezultatul lecturii intense fara a a ne folosi de logica elementara a povestilor fanteziste scrise cu o logica stramba si multa viclenie de oameni primitivi care au reusit sa valorifice frica, lacomia, naivitatea, credulitatea si nestiinta omului. Asa ajunge omul sa creada orice fantezie lipsita de valoare. Daca stiinta e un plus si nestiinta e un zero, atunci credinta e mai putin decat nestiinta, e un minus. Nu e cel mai intelept lucru sa iti ghidezi viata si actiunile dupa fictiune = credinta.
Stiinta este de acord cu viata dupa moarte, deci este si cu credinta vietii de dupa moarte.
Nu exista viata dupa moarte. Daca ar fi ar exista chin vesnic ceea ce ar fi incompatibil cu conceptul de Dz iubitor si drept.