Sunt unii adepti ai drogurilor mascate pe aici are sustin:
="Apoi dintr-o traducere gresita a unui pasaj din Isaia "
Vechiul Testament a fost canonizat (de evrei) cu 400 de ani inainte de Hristos asa ca NU exista o traducere gresita a cartii lui Isaia ci DOAR niste POSEDATI de Stana care sustin aceste idei iar daca apar in wikipwia NU inseamna ca acei autori nu sunt DEMONIZATI ci din contra.
Lucifer inainte de CADERE sau Satana dupa cadere EXISTA, drept ca una din dovezile de baza sunt cei care sustin ca NU EXISTA.
Lucifer este insati iisus, el se proclameaza astfel in apocalipsa
16 „Eu, Isus, am trimis pe îngerul Meu să vă adeverească aceste lucruri pentru Biserici. Eu sunt Rădăcina şi Sămânţa lui David, Luceafărul strălucitor de dimineaţă".
2 Petru 1:19 „Și avem cuvîntul proorociei făcut și mai tare; la care bine faceți că luați aminte, ca la o lumină care strălucește într-un loc întunecos, pînă se va crăpa de ziuă și va răsări Luceafărul de dimineață în inimile voastre.''
Este vorba despre o lumina puternica care rasare in intunericul inimilor noastre. Nu este vorba despre ingerul Lucifer numit si Satana, este o intelegere gresita.
Omule numai avem ce discuta pentru ca tu mereu minti iar eu cu mininosi nu discut
Nu mint. Este o erezie fantastica sa sustii ca Domnul Iisus Hristos este Satana, si tu stii draga Ray ca nu este asa, dar alegi sa afirmi lucruri de genul pentru a induce in eroare, ca si datile trecute.
Cand Domnul Iisus a fost confruntat de farisei, pentru ca ei nu credeau ca este Dumnezeu, ci ca este un fel de vrajitor rau.
Matei 12, sunt sigur ca deja stii textul, dar il pun pentru ceilalti, cei indusi in eroare de tine.
'' Isus, care le cunostea gandurile, le-a zis: "Orice imparatie dezbinata impotriva ei insasi este pustiita; si orice cetate sau casa dezbinata impotriva ei insasi nu poate dainui.
Daca Satana scoate afara pe Satana, este dezbinat; deci cum poate dainui imparatia lui?
Si daca Eu scot afara dracii cu ajutorul lui Beelzebul, fiii vostri cu cine-i scot? De aceea ei vor fi judecatorii vostri.
Dar, daca Eu scot afara dracii cu Duhul lui Dumnezeu, atunci Imparatia lui Dumnezeu a venit peste voi.
Sau, cum poate cineva sa intre in casa celui tare si sa-i jefuiasca gospodaria, daca n-a legat mai intai pe cel tare? Numai atunci ii va jefui casa.''
Iisus este Dumnezeu, nu satana, este o absurditate, si cineva care cunoaste scripturile stie ca textul dat de tine mai sus Ray, nu are nici o legatura cu faptul ca Iisus spune despre sine insasi ca este Satan. Mi-as dori sa purtam alte discutii, mie imi place sa vorbim, dar nu contradictorii si intr-un oarecare fel conflictuale. O zi frumoasa in continuare Ray.
16 „Eu, Isus, am trimis pe îngerul Meu să vă adeverească aceste lucruri pentru Biserici. Eu sunt Rădăcina şi Sămânţa lui David, Luceafărul strălucitor de dimineaţă".
cica este o erezie daca scrie in biblie
De fapt Lucifer, Satana, sau cum ii mai ziceti voi, este un personaj fictiv pe care cei care cred in astfel de povesti dau vina pentru orice se intampla si nu le convine lor. E un fel de tap ispasitor, vinovatul de serviciu, pentru propriile lor probleme.
Nu mah, Dumnezeu e perfect si face numai lucruri perfecte. De aia s-au defectat Satana si alti ingeri, Adam, Eva, etc. Numai de astia facuti direct de spiridus.
De fapt era nevoie de o intriga in poveste.
Lucifer pentru primii 400 de ani de crestinism a insemnat doar Luceafarul sau Steaua diminetii.Biserica catolica chiar venereaza un sfant cu numele de Lucifer.
https://it.wikipedia.org/wiki/Lucifero_di_Cagliari
Apoi dintr-o traducere gresita a unui pasaj din Isaia care se referea alt zeu si altul din Ezechiel care se referea la regele Tirului hopa ca a aparut Bau Bau care ispiteste pe bietii crestini, care ar fi fost exemple de comportament daca nu er fi existat Lucică ăsta care sa le sucească neuronul.
https://it.wikipedia.org/wiki/Lucifero
Lucifer ispiteste, dar nu el este cel care face pacatul in locul nostru. Noi suntem responsabli pentru alegerile noastre pentru ca el nu are putere sa ne oblige sa facem ceva impotriva vointei noastre.
Dumnezeu nu a creat raul, ingerii erau buni si perfecti, la fel si noi oamenii. Dar Dumnezeu a creat vointa libera, si omul si ingerii au ales raul. Daca nu am fi avut posibilitatea de a alege intre rau si bine, daca nu am fi avut posibilitatea sa alegem si raul, am fi fost asemenea unor roboti fara vointa lbera, fara liberul arbitru.
Faza e ca ingeri in dogma iudaica asculta doar de iahve, ei nu devin rai, in dogma crestina sunt tot felul de erezi
Si cand dumnezeu da boli, cutremure ce liber arbitru mai exista? cand iti ia viata cand are el chef ce liber arbitru mai exista?