Depinde de ce Paste vorbesti!
Fiindca Pastele Catolic este in 4 Aprilie iar cel Ortodox in 2 Mai.
Sa nu uitam ca mai avem si evrei printre noi, sau chiar musulmani, asadar pentru ei nu-i "pacat" sa lucreze, cand ei nu sarbatoresc Pastele nostru.
Da, lucreaza. Sunt activitati care nu pot fi amanate. Conform bibliei, este pacat sa faci lucruri pe care le poti face in zilele lucratoare.
Unde scrie asta mai exact?
Eram copil cand mi-a citit mama. Nu mai stiu unde scrie exact, dar o sa caut.
Nu bag de la mine,
Nu am gasit in biblie (asta nu inseamna ca nu este), dar probema este dezbtuta in dexologie. "In zi de sărbătoare este bine să ne ferim a lucra în afară de ceea ce este absolut necesar. Păcatul apare atunci când săvârşim o lucrare care nu este absolut necesară în zi de sărbătoare, dintr-o rea intenţie, conştienţi fiind că încălcăm nişte îndrumări ale Bisericii.
Ar fi absurd să reproşăm cuiva că în zi de sărbătoare şi-a adăpat animalele şi le-a hrănit sau că şi-a încălzit mâncarea pentru a sta la masă ori că şi-a făcut ceva de mâncare, de exemplu o salată."
E pacat daca te bubuie vreo masina pe strada si astepti in pragul mortii sa treaca,, pastele'' ca sa inceapa medicii lucrul ca sa-ti salveze viata, e pacat daca-ti ia foc casa si astept sa treaca,, pastele' ' ca sa vina pompierii sa te salveze, e pacat sa se strice centrala electrica care alimenteaza juma de orasi sa vina echipa de interventie dupa,, paste' '. Si lista continua.
Politia, toarte utilitatile urbane (apa rece si calda) transport urban.
Da da, e mare pacat.
ilikepizzayummy întreabă:
anonim_4396 întreabă: