| navarre a întrebat:

Lumeee, lumeee Vrei sa stii la ce facultate sa dai? Iti spune popa ghicitor. Vrei sa stii cind vei muri? Iti sopteste popa vrajitor. Vrei sa stii cu cine te vei marita? Numai,, sfintia" sa clarvazatoare, te poate rezolva : http://www.220.ro/video-news/Popa-Vrajitor-Popa-Ghicitor /SKWNK6JGh1/

11 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Am un respect teribil pentru toți diavolii cu sutană.

| AnghelB a răspuns:

Nici macar popa ghicitorul nu si-ar fi putut da seama ce ateu blasfemiator o sa devii cind o sa te faci mare.

| costis a răspuns:

Nu am fost la popa ghicitor. In schimb merg Duminica la Biserica. Cu sau fara permisiunea ta.

| cristinacrissss a răspuns:

Mai sunt din astia. Sunt fel de fel de oameni. Nu trebuie sa ii bagam in seama ci sa ne vedem de credinta noastra.

Răspuns utilizator avertizat
| cristinacrissss a răspuns (pentru navarre):

Exact la asta ma refeream si eu.
De ex eu urasc faptul ca multi fac bani pe seama credintei. Nu sunt de acord cu ierarhizarea asta de la biserica, episcopie, mitropolie, etc. Sau cu ierarhizarea la de la popi, episcopi, mitropoliti etc. Si nu sunt de acord sa dai bani la inmormantare, nunta, botez, etc. Daca de ex daca eu nu am bani? Raman neinmormantata sau imi ramane copilul nebotezat?
Nu mai sunt de acord cu preotia ca slujba, job dupa care poti sa iei un salariu. Chestia asta ar trebui sa o faca cineva din placere. Am vazut o suma de preoti si calugari cu masini scumpe si noi. Preot ar trebui sa fie cineva care are deja o serviciu si pe langa asta sa vina de drag la o biserica si sa fie preot.

| CristiB93 a răspuns:

Da asa este mai sunt popi dinastia dar asta nu inseamna ca toti preotii sunt asa, exista si proti care sunt advarati slujitori ai lui Dumnezeu dar stiti cum se spune ca nu este padure fara uscaturi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bun.ai spus.am vazut.ai dreptate, ai aratat cu degetul.siiii? mai departe? vino ma cu o lamurire, cu o solutie, cu o explicatie.de fapt ce vrei? ca eu tot in Dumnezeu cred dar in cel care mi-l arata cel ce crede in el nu cel care face contra voii lui Dumnezeu.ala are alt stapan.dar TU? TU? ce faci? ce ai rezolvat? sau ce vrei de fapt?

| Mariani_Roberto_1993 a răspuns:

Nu trebuie urati ca ne facem pacate trebuie sa nu vorbim despre ei, cine vrea sa mearga la dansi este liber s-o faca, Nu trebuie sa judecam ca avem pacat, si nu va certati din cauza asta, ca se ajunge la pacat, ca ii judecam si ajungem sa fim judecati, sau nu invers ajungem sa avem pacat, mai bine asculta o muzica buna si lasa ca are cine sa se ocupe de Dansul...