Satanistii, paganii, ateii, inferiorii aia, fetele alea de strut, necredinciosii, demonii aia ai noptii, merita un bocanc in cap.
Cum isi permit sa scrie asa ceva?
De fapt, hai sa-i omoram pe toti care nu cred in D-zo.
Nu conteaza in ce crezi atata timp cat aberezi numai tampenii...
Ca e un crestin fanatic putin idiot, sau un satanist fanatic putin idiot tot rahatul ala e...
Daca tot esti atat de ''credincios'' ar trebui sa stii ca e un ''pacat'' sa ii omori si pentru asta conform credintei crestine ai ajunge in ''iad''
Omul ala are tot atatea argumente pentru a-si sustine informatia, cate are si religia crestina.Adica 0.
Eu cred ca tu esti batuta in cap.
Am dreptate?
De unde stii tu ca un zeu caruia nu ii poti demonstra existenta in nici un fel(Dumnezeu adica) te-a creat?
Este geneza satanismului spiritual, daca ii dai aia profesorului de crestinism te duce la exorcist, http://ro.wikipedia.org/wiki/Teoria_evolu%C8%9Bionist%C4%83 daca-i spui asta o sa-ti dea 3 desi asta-i adevarul, el vrea sa vada omul creat din lut, dupa chipul si asemanarea lui d-zeu
De ce nu scrii despre "crearea omului" din perspectiva religiei nordice? Sau din perspectiva altor religii? Iei din fiecare cate putin. O sa-ti iasa o compunere interesanta.
Poti sa-ti faci compunerea si cu acele informatii de pe site-ul dat mai sus doar ca trebuie sa mai improvizezi tu, sa mai completezi ca sa fie o compunere mai detaliata si mai lunga.
Daca profesorul tau zice ca nu e bine si ca trebuia sa scrii din perspectiva crestina, tu poti sa-i spui ca ora la care participi se numeste RELIGIE nu CRESTINISM deci ai tot dreptul sa scrii despre ce varianta vrei tu.
Doamne fereste. Sa nu mai intri pe acel site. E facut de satanisti si sectanti care sunt dusmani ai Bisericii si pe care vor s-o distruga.
Foloseste Biblia. Este cheia intelepciunii si a invataturii.
Spune-i despre Homo Sapiens, si despre cum a fost creata cu adevarat lumea. Are curaj sa iti dea 4 daca iti exprimi parerea?
Mu mai citi astfel de tampenii si nu iti bate capul cu asa ceva. pe tine trebuie sa te intereseze doar mantuirea si Dumnezeu. atat.
Nu,nu,stai!
Cred ca n-ai inteles: eu cautam pe net "Crearea omululi", iar primul rezultat a fost asta!
Si au cand am vazut am ramas perplex, dar nu a fost cu intentie.
Ok.este in regula.o seara cat mai placuta
"Ăla de pe blog" nu a scris mic, mic este ecranul laptopului sau calculatorului tău. Dă zoom ca să măreşti scrisul.
DSabb întreabă: