anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

M-am gandit sa va supun un pic atentia unei afirmatii. Sa veniti asa, cu cate o parere personala. Este vorba despre :

"Ateii sunt atacati in biblie, e dreptul lor sa se apere, daca nu mai vrei sa aiba motiv sa se apare, arde toate cartile care instiga la violenta/crima impotriva lor. "

Parerile mele :
Ateii sunt acei oameni care nu cred in divinitate si considera ca ceea ce scrie in biblie sunt povesti, minciuni. Conform dictionarului limbii romane, povestea relateaza intamplari fantastice ale unor personaje imaginare iar minciuna inseamna neadevar.
Ei bine, daca ateii cred despre biblie ca este doar o carte in care se face o relatare despre intampalri fantastice ale unor personaje imaginare, atunci CONFORM FRAZEI DE MAI SUS, de ce anume se apara ei? Se apara de niste intamplari fantastice? de niste personaje imaginare? de niste afirmatii neadevarate?
Pe de alta parte in fraza respectiva se face referire la un anume indemn la violenta ceea ce desigur e considerat un delict insa sugestia "arde toate cartile care instiga la violenta/crima impotriva lor" este sau nu ea insasi o instigare la vandalism, un delict implicit?

7 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Http://www.tpu.ro/......e-cartile/

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu. Hai ca o luam de la inceput.
Ce este un ateu: ateul este un om nu prea destept, caruia trebuie sa il arati pe Dumnezeu cu degetul ca sa Il vada, sunt asa din cauza copilariei lor, etc etc. In Sfanta Scriptura nu sunt atacati in niciun fel ateii, de fapt ei sunt asa de insignifianti ca nici macar nu sunt pomeniti. Sunt 100% sigur ca acesta afirmatie a fost facuta pentru a aduce un nou atac prostesc asupra Bibliei, a fost facuta sa intarate sau sa instige la violenta asupra Bibliei.
Solutie: fa ca si cu illuminati si nu vei pati nimic, ignora afirmatia si iubestei sau accepta-i asa cum sunt.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Hazliu rau "Ce este un ateu: ateul este un om nu prea destept", asa credem si noi de oamenii religiosi, dar cine are dreptate--- o vom stii cand vom craapa toti

Crede-ma ca eu stiu!winkinghappy

Poate dar nu ma impresioneaza prea tare, ce vreau sa zic, si eu am intalnit oameni religiosi complet spalati pe creier dar am si amici care sunt religiosi dar tot isi dau seama ca unele chestii sunt prostii, acum ce sa fac? sa zic si de astia ca sunt "prosti", nu! nu toti sunt in acceasi masura, asa si atei.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E vandalism dar nu iti pune mintea cu ei.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu nu am zis ca sunt prosti ci nu foarte destepti. Dar vorbeam de atei nu de crestin. Nu vreau sa te contrez, pentru ca ai dreptate. Parerea mea: nu sunt prosti, ci, doar, neinspirati!