Nu. Hai ca o luam de la inceput.
Ce este un ateu: ateul este un om nu prea destept, caruia trebuie sa il arati pe Dumnezeu cu degetul ca sa Il vada, sunt asa din cauza copilariei lor, etc etc. In Sfanta Scriptura nu sunt atacati in niciun fel ateii, de fapt ei sunt asa de insignifianti ca nici macar nu sunt pomeniti. Sunt 100% sigur ca acesta afirmatie a fost facuta pentru a aduce un nou atac prostesc asupra Bibliei, a fost facuta sa intarate sau sa instige la violenta asupra Bibliei.
Solutie: fa ca si cu illuminati si nu vei pati nimic, ignora afirmatia si iubestei sau accepta-i asa cum sunt.
Hazliu rau "Ce este un ateu: ateul este un om nu prea destept", asa credem si noi de oamenii religiosi, dar cine are dreptate--- o vom stii cand vom craapa toti
Crede-ma ca eu stiu!
Poate dar nu ma impresioneaza prea tare, ce vreau sa zic, si eu am intalnit oameni religiosi complet spalati pe creier dar am si amici care sunt religiosi dar tot isi dau seama ca unele chestii sunt prostii, acum ce sa fac? sa zic si de astia ca sunt "prosti", nu! nu toti sunt in acceasi masura, asa si atei.