Are exact atatia "metrii", cata lipsa de gramatica limbii romane ai in tine, bai "smechere".
Habar n-ai sa scrii corect, dar iti dai cu parerea ca un mare filozof si lingvist al lumii
Cat despre varsta mea, as vrea sa ne vedem, sa ne comparam varsta si ideile despre viata.
Sunt sigur ca dupa ce-ti iei doua dupa ceafa, o sa-ti schimbi viziunea despre vorbitul pe net, in necunostinta de cauza.
P.P. Cand mai raspunzi intrebarilor mele, fa-o la subiect, si corect gramatical. Incultule!
Cand L-am intrebat pe Dumnezeu acelasi lucru, mi-a raspuns ca sunt multi atei pe TPU care aduc prea multe jigniri crestinilor si atunci El prefera citate biblice chiar cu Copy-Paste, sunt mai decente decat jignirile adresate crestinilor de catre atei.
Ba baiatule lasa prostiile si nu mai comenta ce nu sti. Fiecare e cu ale lui vrea sa creada bine nu vrea sa creda iar bine. Sunt o gramada de astia ca tine care iau citate din biblie sau de pe net si le posteaza aici pe TPU.
Tu, cand citesti ce posteaza altii, stai cu ochii inchisi?
P.P. "Ba baiatule" sa-i spui lu' tac'tu, mucos incult ce esti!
Du-te si procreaze cu maicata sa faceti o mare familie religioasa
Vai, ce gramatica ai in tine Te face de ras si nepotica mea, si are doar 5 ani
Analfabetule! Mai mergi pe la scoala, altfel ajungi boschetar!
Vad ca tu te agiti la orice raspuns primit, daca nu intarziam la prima intalnire aveam copil de seama ta si sa imi spui tata
Sectantule "Pentru alte detalii, accceseaz-o pe nevasta-ta!" adica pe mama ta, hai pa fata data de dog ramai in lumea ta
Nu-i treaba ta!
Cand te mai intalnesti roaga-l pentru mine sa castig la loto te rog frumos.
Pentru ca n-au cei 7 ani de-acasa si respect pentru om.
Si daca nu fac ei pe teribilistii,nu se simt bine.
De fapt, cred ca altfel n-au cum sa iasa in evidenta, ca atata ii duce capul.
Pai, probabil pentru ca cei mai multi nici nu au citit "manualul", doar au auzit de la vreun preot-prof de religie ca biblia ar contine adevarul crestin. Si probabil si pentru ca simt nevoia sa aiba o eticheta, fara sa isi mai bata capul cu ce se afla in sertarul din spatele etichetei. Eu respect oamenii din orice religie, atata timp cat sunt informati si isi asuma in totalitate ce se sustine in religia lor. Eu nu sunt o persoana religioasa si nu ma definesc ca fiind crestina, dar cred ca faptele, nu vorbele, ne definesc. Sunt crestin, dar merg in cluburi. Sunt crestin, dar fumez. Sunt crestin, dar fac sex premarital. Sunt crestin, dar ma laud cu diverse. Pentru mine, cei care se definesc ca fiind crestini si citesc biblia si se straduiesc sa urmeze principiile crestine-aceia reprezinta prototipul crestinilor; restul, sunt doar cu numele, nu exista esenta in spatele etichetei lor, asa ca nici nu ma obosesc sa deschid subiectul cu ei. Iti recomand acelasi lucru, ca sa iti economisesti timpul si energia.
Timp si energie am din plin. Cu intelegerea postarilor tampite am eu ceva... Si cu cei care le aproba
Ai punctat bine, dar ce ne facem cu "interpretii fara minte"?
Hmmm... Ai nevoie sa iti instalezi un "ignore button"
Butonul il folosesc din plin. Nu vreau sa-mi stric ziua din cauza "inteligentilor"
Dar, ma mai distrez putin cu ei, apoi "ii ard"
Mai bine incearca sa vorbesti mai frumos. Daca pui intrebari de bgenul asta ar trebui sa te astepti la astfel de raspunsuri. Si mai bine nu ii mai critica pe toti ca nu stiu daca tu esti mai bun