Poate ca da ( ma refer la ulltima parte cand te alerga cu coasa) dar da, Dumnezeu chiar exista. cine crezi ca ne-a creat?
Cata imaginatine si caterinca pe capu tau, puteai foarte frumos sa postezi la T/A, aici n-are nici un farmec!
Poate ca sunt, de aceea ma voi ruga bunul Dumnezeu sa ma scape de demoni!
Tu m-ai jignit, dar eu ca (,) crestina n-o sa pun la suflet.Domnul sa aiba grija de tine!
Ce aveti fratilor, nu aveti simtul umorului? Black Vampire, e foarte tare gluma La inceput m-am speriat, pana la faza cu icoana am crezut ca vorbesti pe bune. Hai ca a fost buna asta...
Te scap eu fara sa ma rogi. Daca mai ai din chestia de aseara =]
I'm vampire and i believe in God.
E atat de greu de crezut?
Mersi amice
N-am avut inspiratie o vreme si m-am gandit sa am o revenire in forta.
Marijuana au voie doar crestinii!
Pacatosii sa ramana la etnobotanice.
Pacatosule!
O sa imi fac propria religie! http://www.youtube.com/watch?v=z5tZMDBXTRQ
Dumnezeu exista da tu c-am iti bati joc si nu prea bine ceea ce faci
Cuvintele care le rostesti au o putere extraordinară,aceea de a afecte oameni si situatii, fie în bine, fie în rău.Prin cuvinte se poate transmite puterea spirituală a binecuvântărilor si a blestemelor.Limba este un mădular mic al trupului, dar cel mai greu de controlat.
De la o vreme, tentativa asta de-a ne da interesanti pe Internet, a devenit mai esuata ca mandatul lui Boc.
Lool de unde iei iarba? si eu vreau. Eu cand fumez ma indragostesc de bere da nu fuge Moise cu coasa prin casa da-mi si mie Mooama
Da,Dumnezeu exista,dar tu in mod cert, esti posedata de demoni.
Cred insa ca esti pe drumul cel bun, tin o tot asa!
Vai mama ta!
Tu spuneai ca nu exista Dumnezeu da?
Vezi trebuie sa-L cauti nu sa cauti dovezi sa se arate asa cum vrei tu! Spune clar Iisus> Cine ma va cauta ma va gasi < pentru asta trebuie credinnta puternica!
DeProfundis99 întreabă: