| Stanyy a întrebat:

M-am lasat de m@sturbare de 3 ani iar azi am intrat pe un site deochat si am ej@culat,dar nu am facut malahia propriu-zisa,am ej@culat de la excitare. Tot am de ceva timp o presiune sexuala care ma macina,si nu scap de ea daca nu ej@culez odata. Ea apare uneori, cam la 3-4 luni. Ma iarta Dumnezeu in aceste circumstante? Ma oftica ca mi-am zis mereu ca-i voi cere ajutorul cand mai simt tentatia, dar am uitat si acum.

12 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Cred ca ai probleme psihice, discuta cu un medic. Fac pariu ca nici Papa de la Roma nu a fost asa de abstinent. Abstinenta nu e normala clinic, in special la adolescentii/tinerii de sex masculin.

| RAY a răspuns:

In biblie nu scrie sa nu faci asta

Răspuns utilizator avertizat
| Mayhem666 a răspuns:

Daca o sa continui sa te tot abtii, ma tem ca o sa ai mari probleme medicale cand o sa mai inaintezi in varsta cu cativa ani, mai ales daca esti in perioada de 13-20 de ani.
Masturbarea e ceva absolut normal, si sanatos, ba chiar recomandat pentru tineri.
Bineinteles, ca orice altceva, in cantitati reduse.
Nu e sanatos sa te masturbezi de 2 sau 3 ori pe zi, dar nici o data la cateva luni.
Cred ca de 2, 3 sau 4 ori pe saptamana este suficient.

| Donsavas a răspuns:

E vina ta ca ai asemenea nevoi de crezi ca te va certa Dumnezeu? Ai ales tu sa simti nevoia de nu o poti controla? Nu uita ca el ti a dat dependenta, tu nu o poti controla voit. Nu ai de ce sa te invinovatesti. De aceea ti a zis doctorandus ca esti bolnav, pentru ca iti faci rau singur masturbandu te si considerând că greșești fata de tine sau fata de Divinitate având o nevoie până la urma normala si care tine de trupul fiecărui om, nu e o alegere.

| mentholinks a răspuns:

V-a prostit de tot biserica asta. Nici nevoile nu va mai lasa sa le faceti.

| xerxes1 a răspuns:

Pana la 30 de ani Iisus o facea de 3 ori pe zi.

| Steregoi a răspuns:

Cauta sa te insori. Barbatul a fost creat de Dumnezeu sa faca se x cel putin odata la doua saptamani sau chiar mai des si vesnic. Acel lichid e menit sa iasa afara. Orice ai face acel lichid iese. Si la femeie iese un lichid. Evei avea sa-i iasa acel lichid lunar probabil vesnic si nu avea sa se sfarseasca in jurul varstei de 45 de ani sau cand era insarcinata. Golirea e un proces de purificare de sfintire. Si David s-a hotarat sa faca un templu pentru Dumnezeu desi Dumnezeu nu i-a cerut asa ceva. La fel Iefta a luat o hotarare inaintea lui Dumnezeu desi Dumnezeu nu-i ceruse sa i-o dea pe fiica sa lui Dumnezeu.

Răspuns utilizator avertizat
| Romanul86 a răspuns:

Ai presiune sexuală pentru că mănânci mezeluri care au carne de animale care au fost hrănite cu hormoni de creștere sau mănânci țelină, hrean sau muștar cu hrean sau alte produse afrodisiace.
Apoi tu ești mândru iar dacă nu te smerești te atacă demonii curviei. Spune în mitea ta că ești cel mai prost și ticălos. Smerește-te.

| doctorandus a răspuns (pentru Romanul86):

Il incurajezi in nebunia lui? Atunci si tu ai nevoie de medic.

| LOVW a răspuns:

Dacă vrei ca sexualitatea ta să fie în voia lui Dumnezeu nu mai intra pe site-uri deocheate și nu-ți îndrepta privirea spre lucruri care pot să-ți dea plăcere sexuală. Dacă vei citi Biblia vei afla mai multe detalii despre dar uite câteva exemple :
Iov 31-1: Am încheiat un legământ cu ochii mei,
să nu-mi aţintesc privirea asupra unei fecioare.
Matei 5-28: Dar Eu vă spun că oricine se uită la o femeie ca s-o poftească a şi preacurvit cu ea în inima lui.
https://moldovacrestina.md/fugi-de-poftele-sexuale/