| AndreiGabi a întrebat:

M-am plictisit de razboaiele ce se duc la aceasta categorie.Nu va plictisiti? Deja stiu replicile fiecarui grup in parte! Ateii pun in fata stiinta si lipsa de dovezi, iar crestinii minuni si versete.
Dragi atei, va inteleg:religia in ziua de astazi este manjita de rahat, a fost transformata intr-o politica mascata in care se invart sume uriase de bani, dar sunt lucruri de care nu aveti voie sa va atingeti pentru ca dati dovada de prostie. Cum puteti sa condamnati un lucru bun? Uitati-va la biserica pe langa care treceti si dati jos ochelarii ce vad o multime de prosti ce se inchina unor lemne, priviti si fericirea lor, pacea lor, care poate este o data pe an, care poate este falsa, dar care exista si pe care voi o atacati! De ce? Doar sa pareti inteligenti intr-o comunitate precum TPU. Dati dovada de prostie, sunteti copii imaturi ce tipa dupa atentie! Opriti-va! Scoate-ti capul din pc si priviti si realitatea.
Si dragi crestini, inteleg si politica voastra de expansiune dar uneori sunteti stresanti.Pe langa asta m-ai indepartati din traditia ce acopera adevaratul crestinism pentru ca de multe ori sunteti penibili si suntem oameni, ne place sa profitam de slabiciuni. Si intrebarea mea, ca o concluzie la comentariul plictisitor pe care l-am scris, nu v-ati plictisit de aceleasi replici si rezultate?

Răspuns Câştigător
| catalynx a răspuns:

Bine zis insa aici e si vina celui care administreaza aceasta categorie ca nu ia masuri drastice. Aici se face mult trolling si vad ca adminul nu pare deranjat de asta desi stiu ca trollingul nu e bine venit pe nicaieri

15 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| seagate a răspuns:

Pe mine m-a ajutat sa inteleg multe lucruri.Inainte nu as fi crezut ca in Romania avem analfabeti care la 19 ani nu sunt in stare sa articuleze corect doua cuvinte (raymusic).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma eu nici usturoi nu am mancat nici gura nici nu-mi miroase. ce sa spun? sunt de mult pe tpu.erau doi oameni pe pamant cand am intrat.eu am zis ca este Dumnezeu si celalalt ma intreaba ca; de unde stiu.si de atunci o tinem tot asa.ne-am intalnit pe tpu.amandoi vrem sa ajutam da nu reusim nici unul.io zic totusi ca este Dumnezeu si gata.mai mult.ca s-a intrupat cuvantul lui ca sa -l putem cunoaste mai bine.

| ateuNEGATIV a răspuns:

Fi calm omule nu e razboi e doar libertatea de exprimare eu ca ateu raspund, ajut comunitatea TPU nu ma razbioesc cu nimeni

| AndreiGabi explică (pentru ateuNEGATIV):

Sunt foarte calm, chiar plictisit dupa cum am specificat happy. Imi pare rau ca nu am pus cuvantul "razboi" in ghilimelele de rigoare. Sprijin libertatea de exprimare.Eu doar atrag atentia prostiei ce este exprimata uneori.

| ateuNEGATIV a răspuns (pentru AndreiGabi):

Esti agnostic?

Oarecum.

Nu pot nega existenta Lui dar nu pot spune nici ca el exista 100%. Asta nu spune ca sunt agnostic. Pur si simplu stiu ca si tu ai dreptate in teoriile tale, dar in acelasi timp, dincolo de teoriile ateiste, de suprafata, sunt si chestii adanci pe care nu le pot nega.

Te inteleg un fel de ateu slab

hee hee sau un crestin sceptic.

Agnostic teist ti se potriveste tie nu esti sigur de existenta unei divinitati sau poti fi desit

Nu stiu si sincer nu imi pasa. Poate doar pentru ca imi este sila sa ma documentez, sa citesc zeci de pagini, sa urmaresc tot felul de prostii doar pentru a-mi obtine un nume. Stiu doar ca poate El exista si am cateva experiente din viata personala ce sustin asta, dar biserica si viata din ziua de azi la "ingropat". Cu asta am incheiat pe ziua de azi, numai bine si o seara placuta!

| Danielcristian a răspuns:

Ave-ti dreptate, nu prea poti ajuta pe nimeni, nimeni nu se lasa ajutat, doar ne confruntam degeaba, pentru-ca fiecare e cu ale lui si nu lasa nimeni de la el. De aceea cred eu ca sau si format atitea religii, daca la careva nu-i convenea ceva, abandona religia respectiva si faceau alta unde sa se simta in largul lor, nu conta ca respecta sau nu biblia.

| BogdanelululTheGodfather a răspuns (pentru Danielcristian):

Cate clase ai facut? Ce note aveai la romana? Ai ramas corigent vreodata? Daca da, de cate ori?

Întrebări similare