| cipri1999 a întrebat:

M-am uitat astazi pe facebook la o pagina numita "Dumnezeu" care a fost creata de un ateu si desigur ca e multa batjocura pe seama lui Dumnezeu..sunt poze de genul "Opreste foametea dar te priveste cand te masturbezi" sau "Cand un credincios greseste primeste a 2-a sansa, cand un ateu greseste e pedepsit doar pentru ca e ateu"...voi ateilor nu stiu de ce dar preferati totul pe tava, credeti ca doar daca va rugati pentru un telefon si nu-l primiti inseamna ca Dumnezeu e rau? intr-adevar religia ortodoxa din ziua de astazi nici mie nu-mi place dar mai exista si religii care nu-ti fura bani si tot felul...dar intelegeti si voi ca acum nu totul e roz si daca Dumnezeu nu-ti raspunde la o rugagiune serioasa chiar pe moment o sa-ti faca acest favor poate mai incolo, sper sa ma intelegeti si vreau si parerea voastra despre situatia asta a ateilor si crestinilor big grin

Răspuns Câştigător
| Mădă0611 a răspuns:

Si ce e gresit in acele imagini? Mai sunt pagini de genul, e una care imita atat de bine ortodocsii de pe la noi, ca mi-a luat ceva timp sa ma prind ca adminii sunt trolli, asta e un adevar, oamenii despre care vorbesc acele pagini sunt niste clovni ipocriti.

31 răspunsuri:
| DracusorImpielitat a răspuns:

Faza e ca, ateii nu se roaga ca sa primeasca totul pe tava, deci te contrazici laughing.

Întrebări recente