E produs nereturnabil.Intra la categoria alimente si e consumat de viu incepand cu interiorul, sorry.Semnat Satana (ascta scrie in partea de jos a contractului cand ti-l vinzi,dar lumea nu citeste asta,deapt, hehe, cine mai e prost sa.citeasca?).No,seriously,nu-l mai poti avea.Dar nu mai avea incredere in prostiile astea.
Încă există oameni care se păcălesc când văd clipul ăla...trist.
Nu, nu mai poți să-l recuperezi dacă-l vinzi, merge doar dacă-l închiriezi cu contract pe o perioadă determinată, contractul fiind semnat de un notar autorizat.
Nu iti poti vinde sufletul cuiva care nu exista.Simplul concept de vindere a sufletului este retardat, si a fost de actualitate, si se folosea ca scuza in anumite chestii prin secolele 14-17, acum nu mai e culean sa iti vinzi sufletul Satanei.
Q.E.D.
Chiar crezi ca daca cineva isi vinde sufletul diavolului mai este cale de intoarcere? Nu cred
Păi e destul de greu să vinzi ceva ce nu există cuiva ce nu există nici el.
Intrebare: Chiar crezi in asa ceva?
Adica si eu m-am uitat la chestiile alea pe youtube,pana am ajuns sa fiu acuzata cum ca as fi dintr-o secta! Weird!
Eram doar curioasa,si lumea zice ca am innebunit ca ma uit la asa ceva, ma rog, doar o persoana mi-a zis asta.
Eu zic sa le lasi balta.Mie putin imi pasa ce se intampla cu vietile lor.Cat timp imi place o melodie, putin imi pasa ca zice X ca acel cantaret a facut pact cu..."RainMan".
Hai ma lasi?! Aberatii...
"Documentarul" ala este un *** urias! Trebuie sa fi prea prost sa crezi asa ceva...
Cum să-ți bați joc de o asemenea melodie?
http://www.youtube.com/watch?v=jbNqeDr5mlQ
Fiv-ar basmele ale dracu' și naivitatea juvenilă să vă fie.
Care-i aia?
E un serial.şi modalitatea implică să omori demonul căruia ţi-ai vândut sufletul.
Am vorbit cu proful meu de religie despre asta. Da,se poate recupera,insa in situatii extreme, foarte greu, urmand nu stiu ce pasi.
Oo! Uite ceva de genu. Stiai ca Da Vinci si Galelei faceau parte din IllUminati?!