Pentru ca am facut cercetari, atat laice cat si biblice, care m-au convins ca exista.
Deci pentru ca esti atat de prost sa nu intelegi stiinta inseamna ca Dumnezeu exista? Nu tata.
Nu este logic sa tagaduim existenta lui Dumnezeu pentru faptul ca nu-L putem intelege...
Sanatate
Nu pot saa spun de ce cred pin cuvinte logice eu doar il simt ca este in inima mea de cand este in inima mea eu m-am schimbat ma simt altfel mai fericit mai bun il simt si daca pe cineva il doare nu poate sa dovedeasca ca il doare decat tipand asa si eu
Mi-ai trezit dorinta de a pune diverse intrebari legate de homosexuali.Prin simpla ta prezenta.Sunt sigur ca am sa te gasesc pe acolo
Cati oameni indoctrinati pe aici.
Majoritatea cred in Dumnezeu ca asa au fost invatati din copilarie si indoctrinarea din scolii etc.
Cred in Dumnezeu pentru ca :
- exista
-ii simt prezenta aproape de mine
-mi-a raspuns la rugciuni.
-Biblia ESTE CUVANTUL ADEVARAT AL LUI DUMNEZEU
-L-am primit in inima mea.
Daca nu ar fi sfantul mare muc cel mic DUMNEZEU tu nu ai avea par la puta.
Ce argumente logice dau unii: "Cred in dumnezeu pentru ca exista" Eu cred ca voi, crestinopatii, existati ca sa credeti.
Adevarul nu este un motiv suficient de bun?
Pai tocmai adevarul ma face sa cred in Dumnezeu.
Adevarul tau este gresit!
Iti dai seama ca acelasi lucru il pot spune si eu despre tine, si asa ne-am contrazice la infinit, in zadar, fara nici un rost. Este normal ca toti sa credem ca detinem adevarul, tu crezi ca adevarul tau este adevaratul adevar, iar eu cred ca adevarul este cel pe care il consider eu adevar.