| simplej a întrebat:

Ma chinuie in suflet ca simt ura si invidie cand vad cupluri de tineri si cand vad fete foarte frumoase. Ce sa fac ca sa scap de pacatul de ura si de invidie?

14 răspunsuri:
| VeteranReintors a răspuns:

Citeste in carti de rugaciuni, o sa te ajute mult. Funda. big grin

| BlackSulphur a răspuns:

Fa-ti o prietena?
Daca nu, iesi afara cu gasca (De baieti), ei sigur stiu cum sa-ti "curete" supararea!

| danay72 a răspuns:

Daca in loc sa-i urasti si sa fi invidios te bucuri pentru ei si ii admiri.Fii pozitiv si bucura-te de lucrurile frumoase pe care le ai. Oricum, Biblia e cea care pe fiecare ne ajuta sa fim mai buni cu cei din jur.Romani12:17-21

| albaKiara a răspuns:

Gandeste-te ca Dumnezeu a dat la oameni lucruri bune si rele.De exemplu daca tu vezi o fata foarte frumoasa pe strada gandeste-te ca poate sa aiba SIDA, poate sa fie batuta de parintii, sa nu aiba prieteni, sa fie foarte saraca sau foarte rea cea ce o duce la o viata plina de mahnire si amaraciune.Fiecare are defecte dar cel mai important lucru este sa ne uitam si la aspectele noastre frumoase ca sa invatam sa ne apreciem.Te pup si mult noroc! happy

| OOOLEOOO a răspuns:

Doar cei ce nu au incredere in sine sunt gelosi si invidiosi.

Studiaza dezvoltarea persoanala.

| Mikhtarian a răspuns:

Nu cred ca tine de religie, ci de tine ca si persoana insusi.
E o problema de caracter, fa-ti o prietena, numai fi invidios, caci asa niciodata nu vei avea o prietena.

| Inferno a răspuns:

Resemnandu-te.

| CristiB93 a răspuns:

Si eu am o problema asemanatoare, nici eu nu am o iubita, iar cand vad cupluri fericite si chestii de genul ma ia o stare asa, dar nu pot spune ca este ura, este ceva gen descurajare, eu nu sunt in stare sau, eu de ce nu am o iubita, sau uite ce fata frumoasa si umbla cu uratul ala care e de 10 ori mai urat ca mine laughing.
In ce priveste ura si invidia, aceasta va disparea atunci cand o sa ai si tu un iubit sau poti sa lupti, sa nu mai urasti, dar stai calma o sa vina si randul tau cat de curand kiss
esti fata, e mai usor decat pentru baietiwinking

| EmaS a răspuns:

In primul rand trebuie sa te accepti si sa te iubesti pe tine.Fiecare om este frumos in felul sau.Incearca sa iti scoti in evidenta ce ai tu frumos.Dar mai ales lucreaza la caracterul tau la frumusetea interioara sa ai un suflet bun si curat.Aceasta se va vedea si in exterior.Roaga-te pentru acest lucru si vei primi raspuns ba mai mult vei fi binecuvantata si Dumnezeu iti va da un partener potrivit pentru tine.

| Westfalia a răspuns:

Eu nu te indemn sa crezi in basme!
Atat iti,, spun''!
Gandeste-te ca din miliardele de spermatozoizi care s-au cuplat cu ovulul matern, numai unul a reusit!
Si acela esti tu! Bucură-te din plin de acest dar! viata nu este decat o călatorie, o experimentare, nicidecum nu trebuie sa ne consumam energia pe ce este trecător! Fii fericit!

| Guildo a răspuns:

E pacat de tine, ca ai putea sa ai si tu o fata de genul ala, langa tine. Doar ca tu in loc sa te gandesti cum sa iti faci o prietena frumoasa, iti pierzi vremea cu remuscari religioase.

| Lizzu a răspuns:

Nu poti sa faci nimic, doar sa o lasi mai usor cu resentimentele fata de alti oameni si lasa-i sa-si traiasca fericirea.

Fericirea ta va veni si ea cand te astepti mai putin.Nu ai invatat ca ceea ce-ti doresti cu obsesie nu vine atunci cand iti doresti?

Concentreaza-te pe lucruri care-ti fac placere, fa cursuri de dans, de arte, de ce vrei tu, fa sport, iesi in natura.
-Deblocheaza-ti mintea de sentimente grele.Respira. Trage aer in piept si lasa totul sa curga de la sine.

Ai toata viata inainte. Nu e nici o tragedie.
Vei primi si premiul tau.

| AwaZoh98 a răspuns:

Teoretic, esti invidios pe fericirea altora?

| BlitzkriegJack a răspuns:

Fa-ti o prietena.