| XxXBlackVampireXxX a întrebat:

Ma credeti ca sunt rencarnarea lui Lucifer? devil

Răspuns Câştigător
| Polaris a răspuns:

Nu exişti. Taci şi-nghite relaitatea. Marş.

37 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Nu,dar poti sa fii influentat de cel rau.

| FucktheSystem a răspuns:

Doar dacă te rotești de trei ori peste cap și te transformi în broască (râioasă).

| MMihai a răspuns:

Spitalele de nebuni sunt pline de ființe, care se cred altcineva / alte ființe, decât sunt în realitate.
Dacă ești cu adevărat "reîncarnarea lui Lucifer", aș fi interesat să te cunosc personal.
Dacă ești cu adevărat "reîncarnarea lui Lucifer", înseamnă că ai capacități speciale ce depășesc capacitățile oamenilor obișnuiți.
Îți voi cere ceva ușor pentru " reîncarnarea lui Lucifer", iar dacă îmi vei putea satisface cerința, nu voi exclude că ai putea fi " reîncarnarea lui Lucifer", iar dacă nu îmi vei putea satisface cerința, înseamnă că te crezi nejustificat " reîncarnarea lui Lucifer", și dacă mai persiști să te mai crezi nejustificat și după acest eșec, "reîncarnarea lui Lucifer ", atunci locul tău corect, este la un spital de nebuni.

| lifeForJesus a răspuns:

Pocăiți-va și lăsa-ți vâslitul pe site... happy

| Maidanezul a răspuns:

Te stiam copil serios. Vezi ca pun mina pe tine cei de la SatanFamily si te alegi cu 3-4 furcoaie la fund de-ti piere pofta si de frica o sa faci Sf Cruci mai iute ca biela/manivela de la locomotiva cu aburi facuta la Resita pina prin 1965 Dind ochii cu toata liota din neamul sus mentionat o sa dai fuga in Sf Biserica arunci pe drum si toate belciugurile din nas si buric si te vei cuminti.O sa ai numai 10 la Religie.Eu zic seara la culcare sa faci tu de bine sa te inchini si sa zici Tatal Nostru nu te lua dupa cei rai ca devii asemeni lor, te stiam copil cuminte

| XxXBlackVampireXxX explică (pentru Maidanezul):

1.N-am percinguri (percinguri nu belciugi)
2.Si asa am doar 10 la religie.
3.Eu, copil cuminte? (poate cu minte)

| Maidanezul a răspuns (pentru XxXBlackVampireXxX):

Aici este ratacirea ta 'cuminte' il "scufunzi" in 'cu minte'. Vezi dragul meu ca Bunul Dumnezeu in dragostea lui fata de om a lasat si minte in capul lui.Dar a lasat si liberul arbitru Fiecare face ce vrea cu minte lui si traieste dupa cum il taie mintea.Eu merg cit pot dupa invatatura Crestina stiu ca sunt demodat asta este.Sunt un amarit si abia am bani pentru de-ale gurii pentru mine si pentru amaritul ala de catel.Nu am bani sa ma duc la bamboo sa ma reciclez la noua credinta ca sa pot vorbi ac limba cu tine.Concluzie trebuie sa ne toleram tu cu dracii tai eu cu Dumnezeul meu.
Esti un copil rasfatat stramosii mei puneau belciug la porc in rit Acum vii tu sa ma corectezi ca se numeste in alt mod nu este cinstit din partea ta cuvintul belciug este folosit la noi de niste sute de ani dar este specific animalelor. Acum ce ai vrea sa zica taranii, vreau sa pun 2 percinguri in rit la porc si cheama lumea sa il puna jos ca nu sta porcul nici batut.

Ma refeream la percinguri pentru oameni, nu pentru porci (animale)

Acum, daca imi permiti sa te intreb, de ce am senzatia ca stilul tau de a vorbi dateaza din 1800?

Am hibernat ca ursul 2011-1800=hai ca esti in stare

Ai hibernat? :-o

| Klepto a răspuns:

Da, te poti numi Lucifera, deci spune, cum te simti acum ca ai trecut de la penis la vagin? Sau are Lucifer penis?

| monstrulet a răspuns:

Daca zici tu tongue.

| ZvT a răspuns:

Eu te cred.

| DorelSudoru a răspuns:

Nai nici logica nici haz...

| Minks a răspuns:

Nu, dar nu te intrista. Noi te iubim. big grin

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu, esti doar teribilist.

| XxXBlackVampireXxX explică (pentru Ioandelasal):

Of, ma simt onorata. happy
@FucktheSystem
Si daca ma transform in liliac ce are?

| Ioandelasal a răspuns (pentru XxXBlackVampireXxX):

Scuze, credeam ca esti baiat. Si nu te simti onorata, teribilismul are, de obicei, o conotatie negativa. O zi buna!

| FucktheSystem a răspuns (pentru XxXBlackVampireXxX):

Merge și așa, dar doar să fie vampir.

| anka89 a răspuns:

Nu stiu de ce dar ma cam ingrozesc intrebarile tale.

| XxXBlackVampireXxX explică (pentru anka89):

De ce?
Ce au intrebarile mele?

| anka89 a răspuns (pentru XxXBlackVampireXxX):

Nu stiu, pur si simplu ma sperie laughing

Daca ascultai de mine ce bine era. Acum uite rezultatul ai ajuns de risul forumului.Eu zic sa te faci copil cuminte si sa lasi prostiile, Pune si tu stop si incepe sa te maturizezi vezi ca te dau pe mina lui ardnaxur1951 si nu te vad bine. Vezi ca unii recomanda sa te internezi pe la. dar eu zic ca."ale tineretii valuri"

| Infernia a răspuns:

yawn Mhm.sigur

| ionutzul31 a răspuns:

Dracu' stie laughing

| chokingvictim a răspuns:

Nu stiam ca am un frate geaman laughing

| ViezurE a răspuns:

Eşti reîncarnarea prostiei.Nu ai citit nimic despre nea Luci şi tu eşti Lucifer. Ştii, eu sunt reîncarnarea lui Toma.Probabil eşti Mucifer.

| EvangelineDS a răspuns:

Da' tu ma crezi ca-s alt demon?happy

| Marinush123456789 a răspuns:

NU,esti doar un putoi care a scris intrebarea asta sa para mai smechera/smecher.

| MishikiCrisy a răspuns:

Vei fi rencarnarea lui Lucifer cand voi fi eu rencarnarea lui Isis

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si asta e de bine?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu

| Dolofănica a răspuns:

Nu.

| Hadley a răspuns:

Si eu sunt reincarnarea lui Dracula:pe