Azi oamenii sunt preocupați tot mai puțin de lucruri spirituale, apoi sigur te-ai opri din activitatea ta când vei vedea atitudinea oamenilor.Singurii care predica neîncetat de aproape 150 de ani și care continua sa facă acest lucru, în ciuda opoziției oamenilor, sunt Martorii lui Iehova.
Eu cred că o să ai succes.În primul rând,ai o groază de fani Percy Jackson,începe lor să le vorbeşti
Şi apoi, ca dovezi pentru ăştia mai bătrânei, poţi folosi volumele lui Rick Riordan şi Alexandru Mitru.
După spune-le că cei mai dislexici pot fi semizei, o să ai o tonă de 'falşi' care vor contribui la povestea ta.
Ah, şi ca ultim sfat încearcă să creezi obiecte din antichitate ce ar putea fi dovezi.
Baftă!
Legendele Olimpului, eu sunt sigur ca a fost ceva adevarat acolo si lumea a interpretat altfrl, s-ar putea sa fii fost o influneta extraterestra deoarece sa nu uitam ca prima generatie de oamnei au disparut atunci cu potopul lui Noe, nimeni nu stie daca corpul uman arata ca cel din secolul 21
Ce zici tu este o poveste (de care nu am auzit, este inventată de tine sau?) nu o religie antică.
Legendele Olimpului
...Cei trei (Zeus, Poseidon si Hades) au fost dusi, in ascuns, pe insula Creta. Acolo s-au hranit cu laptele caprei Amalteea si i-au avut tovarasi pe Coribanti, niste preoti ai cultului Cibelei. Ei, cum nu stii? Legendele Olimpului.
Da am vazut acum despre tot ce ai zis.
Am auzit de Legendele Olimpului, dar nu mi-a dat in gand niciodata sa le citesc. Eram mai interesat de altele "legende".
Astea-s Legendele Olimpului, din mitologia Greaca.
Pe astea le stie toata lumea, dar nu este o religie.
kaynmaincallme întreabă: