Știi că în iad merg cei răi, nu? Că vrei, că nu vrei, vei merge acolo pentru că ești ateu, iar eu din cauza gândurilor de hulă
Man numa in crestinism sunt 4000 de religi,secte, culte, in cate iaduri vom ajunge? numai vb de alte religi gen islam, hinduism, budism
Te poti informa despre una. Oare este un drum prea mare de parcurs pentru Dumnezeu? Nimic nu e greu pentru El. Roaga-L sa te calauzeasca spre o astfel de Biserica.
Oamenii nu sunt perfecti caci fiecare om e pacatos dar asta nu inseamna ca se complac in pacat (majoritatea). Biserica aceea are adevarul Biblic curat. Eu fac parte din ea. Mai bine covinge-te singur ca e biserica potrivita. Participa Sambata dimineata la un program de-al lor care incepe la 9.00. Intrarea e deschisa pentru oricine. Ce ai de pierdut?
E revoltator ce spui tu aici, inseamna ca Dumnezeul tau nu numai ca e dictator, mai e si corupt
Prietene oamenii l-au omorat pe Isus si totusi El pe cruce a zis : Tata iarta-i caci nu stiu ce fac. - cu alte cuvinte a zis: hai sa mergem mai departe, eu va iubesc.
Da dar ai auzit ce zice Biblia în Matei 12:31-32? Hă, hă? Ai auzit
anonim_4396 întreabă: