| RobertG101 a întrebat:

Mă întreb cum de nu știți că suntem în Vremurile din Urmă și că urmează să se petreacă Apocalipsa lui Ioan, mai ales la profețiile biblice din ultima perioadă? Nici o vorbă măcar de a doua venire al lui Isus. Huh.

22 răspunsuri:
| danut a răspuns:

Matei 24, 37. Cum s-a întâmplat în zilele lui Noe, aidoma se va întâmpla si la venirea Fiului omului.
38. În adevãr, cum era în zilele dinainte de potop, când mâncau si beau, se însurau si se mãritau, pânã în ziua când a intrat Noe în corabie,
39. si N-AU STIUT NIMIC, pânã când a venit potopul si i-a luat pe toti, tot asa va fi si la venirea Fiului omului.
Nu stiu si nu inteleg pentru ca nu POT si nu l-i s-a dat voie sa inteleaga.
Ioan 12, 39. De aceea nu puteau crede, pentru cã Isaia a mai zis:
40. "Le-a orbit ochii, si le-a împietrit inima, ca sã nu vadã cu ochii, sã nu înteleagã cu inima, sã nu se întoarcã la Dumnezeu, si sã-i vindec."

| doctorandus a răspuns:

Isus a promis o Apocalipsa in cursul generatiei cu care vorbea el, prin urmare a fost prooroc mincinos.

| RAY a răspuns:

Pai sunteti de 2018 de ani tot in vremurile din urma,dar dupa cum se observa nu vine nici o apocalipsa ca nu exista nici Dumnezeu nici Satana,lipsesc personajele imaginare din joc, cum sa vina apocalipsa fara ele, omul mereu a crezut intr o apocalipsa, in loc sa creada intr o scimbare, dar asa e cand prosti sunt majoritatea iar cei inteligenti o minoritate

Răspuns utilizator avertizat
| RAY a răspuns (pentru RobertG101):

Povesti,nu incepe nici un razboi mondial, nu vine nici un anti cristi, iar faza cu ambasada nu vad ce relevanta are asta, america are ambasade in multe tari, iar capitala Ierusalim nu e ceva nou, omul mereu a corelat diverse evenimente cu povesti mitologice, gen ciuma = vine sfrasitul lumi, ne pedepseste dumnezeu, nici cand au murit 6 milioane de evrei nu a venit sfarsitul lumi, dar de ce astepti sfarsitul lumi? vrei sa mori?

| WarriorsOfJesusLuptatoriPentruHristos a răspuns (pentru RAY):

3. Inainte de toate, sa stiti ca in zilele din urma vor veni batjocoritori plini de batjocuri, care vor trai dupa poftele lor
4. si vor zice: "Unde este fagaduinta venirii Lui? Caci, de cand au adormit parintii nostri, toate raman asa cum erau de la inceputul zidirii!"
8. Dar, preaiubitilor, sa nu uitati un lucru: ca, pentru Domnul, o zi este ca o mie de ani, si o mie de ani sunt ca o zi.
9. Domnul nu intarzie in implinirea fagaduintei Lui, cum cred unii; ci are o indelunga rabdare pentru voi si doreste ca niciunul sa nu piara, ci toti sa vina la pocainta.
10. Ziua Domnului insa va veni ca un hot. In ziua aceea, cerurile vor trece cu trosnet, trupurile ceresti se vor topi de mare caldura, si pamantul, cu tot ce este pe el, va arde.

| RAY a răspuns (pentru WarriorsOfJesusLuptatoriPentruHristos):

Ce batjocorit esti omule din moment ce esti intr o tara cu 99% crestini, iar crestini sunt 2, 5 miliarde de persoane in lume, voi ati batjocorit pe alti in istorie si o faceti in continuare, cei mai batjocoriti sunt persoanele care nu accepta false credinte

4. si vor zice: "Unde este fagaduinta venirii Lui? Caci, de cand au adormit parintii nostri, toate raman asa cum erau de la inceputul zidirii!"
8. Dar, preaiubitilor, sa nu uitati un lucru: ca, pentru Domnul, o zi este ca o mie de ani, si o mie de ani sunt ca o zi.
9. Domnul nu intarzie in implinirea fagaduintei Lui, cum cred unii; ci are o indelunga rabdare pentru voi si doreste ca niciunul sa nu piara, ci toti sa vina la pocainta.
10. Ziua Domnului insa va veni ca un hot. In ziua aceea, cerurile vor trece cu trosnet, trupurile ceresti se vor topi de mare caldura, si pamantul, cu tot ce este pe el, va arde.
Iisus a fost batjocorit si ucis, stiai asta?

| RAY a răspuns (pentru RobertG101):

Cand vrei sa vezi doar rau vei vedea doar rau,lumea nu se duce nici unde,nu exista rau nici bine sunt inventi umane,resurcele nu se vor consuma prea curand, vor aparea altele, nimeni nu vrea un razboi nuclear, inteligenta artificiala este benefica tehnologiei, inclazirea globala infulenteaza doar cu un grad temperatura pe pamant

Iisus avea o misiune sa fie crucificat si sa invie a treia zi, nu avea de ales, asa ca el a stiut ceea ce va primi, lau batjocorit rabini pe buna dreptate conform vt ceea ce afirma el era blasfemie

| iurii75 a răspuns (pentru RobertG101):

"Pai, Ierusalim a fost declarat capitala Israelului, o ambasada americana se va muta tot acolo, pe urma apare al treilea templu, aparitia Anticristului, si al treilea razboi mondial e pe cale sa inceapa." - și pe ce bază crezi lucrul acesta?

Cum nu vrea nimeni un razboi nuclear?
https://stirileprotv.ro/......rusia.html
Uita-te la acel videoclip.

Trump e un clovn, toti rad de el, chiar si el rade de el de multe ori

Ai vazut ce a spus? Eu cred ca al treilea razboi mondial e aproape.

Am citit, nu cred in ceea ce spune trump

| SG1995 a răspuns:

Vezi d'aia iarba nu e buna, fumezi si dupa debitezi idioteni.

| LOVW a răspuns:

Așa este, Dumnezeu a trimis asupra României și altor popoare semne prin natură, căci prin mâinile Domnului se fac furtuni și ninsori. Toată lumea spune că se schimbă clima sau că e vina încălzirii globale dar nici măcar unul nu se gândește la Dumnezeu, încă mai are milă. Nimeni nu se gândește la sufletul său și oamenii nu se pocăiesc. Ca creștini și copii de Dumnezeu trebuie să ajutăm oamenii să înțeleagă mesajul Evangheliei și să-L prezentăm pe Isus celorlalţi oamenii. Dacă nu mărturisim Evanghelia poporul nostru nu va fi unul creștin. Fiecare se crede creștin dar foarte puțini sunt cu adevărat. Domnul să ne folosească în Evanghelie și să ne dea putere să-i spunem oricărui om vestea bună. Să trăim vrednici de Împărăția lui Dumnezeu!

| JuAl a răspuns:

Nu va fi nicio apocalipsa...

| Andrei2019 a răspuns:

Tu nu stii pe ce lume traiesti.

Întrebări recente