Bati campii. E ca si cand ai acuza o persoana ca s-a nascut cu ochii albastri sau cu parul cret.
In rest toata mizeria aia de ai scris-o cu spiridusi care vor diverse e doar apologie fanatic-crestina de doi lei.
Nu exista asa ceva. Daca un crestin isi descopera tendinte de-astea, post si rugaciune pana ii trece. Sau se duce la manastire. Lupta "pentru normalitate" e doar o fumigena. Una care a prins bine, ce e drept.
Te inseli: http://en.wikipedia.org/wiki/Eva_Brunne
Gusturile nesanatoase trebuiesc schimbate.
Daca un copil are astfel de atracti nesanatoase, atunci parintii sunt de vina; ei sunt de condamnat si nu copilul.
Pe de alta parte, daca mie imi place sa mananc prea sarat sau prea dulce, ce este de facut? Daca mie imi plac lucrurile interzise sau gasesc atractie in nevestele altora -si lista poate continua-, ce este de facut?
Noi oamenii avem nevoie de un repere in viata. Cat suntem mici aceste repere sunt parintii nostri, educatorii, profesorii. Dar cand ajungem mari, atunci este timpul sa alegem pe Dumnezeu. Fara El nu poate exista o orientare sanatoasa in niciun aspect al vietii.
Placerea este de la Dumnezeu. Dar exista un vrajmas nevazut care a reusit sa perverteasca placerea. Noi trebuie sa ajungem sa spunem despre vrajmasul nostru ca si Mantuitorul: "El (adica Satana) n-are nimic in Mine". (Ioan.14:30)
Noi toti trebuie sa luptam cu slabiciunile noastre; toti avem slabiciuni. Si daca nu le biruim, ne vor birui ele pe noi.
De asemeni, o "familie" cu orientare nenaturala nu poate sa creasca un copil. Un copil infiat de o astfel de familie nu s-ar dezvolta sanatos. Cand va creste mare, copilul isi va condamna familia care l-a crescut(si pe aceia care l-au parasit). Aici nu-i vorba ca nu poate sa o faca pentru ca i s-a oferit un acoperis deasupra capului, hrana si imbracaminte. Aceste lucruri nu sunt suficiente. Un copil crescut intr-o astfel de familie va creste cu deficiente psihice. Nu ca ar deveni bolnav mintal -dar deficientele acestea psihice sunt atat de mari ca il vor duce intr-un final la sinucidere. El va vedea pe alti copii care au mama si tata -si isi va smulge parul din cap de durere ca nu a avut si el o astfel de familie. Mai bine (sanatos) pentru el este sa creasca cu un singur parinte sau fara niciunul, decat sa fie crescut de o familie de homosexuali sau lesbiene.
Revin la ce am spus la inceput: gusturile nesanatoase trebuiesc schimbate. Caci daca toti oamenii se vor lasa condusi de placere/pasiune, atunci nici nu vreau sa ma gandesc in ce stare ne-am fi aflat astazi.
Ca ne place sau nu -ca vom crede sau nu-, exista o Lege pentru toti oamenii; si dupa aceasta Lege vom fi judecati toti. Si noi nu putem sa facem tot ce ne place sau tot ce vrem. Legea este standardul; si acest standard nu va fi coborat niciodata. Noi trebuie sa urcam la nivelul lui. Si Dumnezeu a coborat la noi pentru ca noi sa putem ajunge la acest standard.
Ok... Legea este standardul... agreed. Totuși, unde scrie în Lege că homosexualitatea este condamnabilă? Și normal, atâta timp cât vorbim de creștinism aștept să aud exemple din Legea Nouă.
Legea lui Dumnezeu (caci despre ea vorbesc) a fost dintotdeauna aceeasi. Nu exista o Lege veche sau noua. In porunca a 7-a se gaseste raspuns la intrebarea ta. Cetatile Sodoma si Gomora ne sunt exemple pentru a cunoaste neplacerea divina. Noi oamenii ne putem obisnui cu pacatul, fie mai incet fie mai repede; dar Dumnezeu nu Se schimba. In timpul acela oamenii chiar au depasit limitele rabdarii divine. Cum ai privi daca fetita ta ar fi violata zi de zi la scoala? Iata ca asa Se simte Dumnezeu la pacatele noastre pe care le consideram neinsemnate. Ai ramane nepasator? Nu ai lu masuri drastice? Oameni aceia chiar nu mai puteau fi recuperati din coruptia morala in care ajunsesera. Viata lor ajunsese un chin pentru ei insisi, pentru ceilalti oameni care ramasesera morali in mijlocul lor, pentru ingerii sfinti.
Daca suntem in viata este pentru ca inca ni se ofera har pentru ca noi sa ne indreptam.
Noi suntem liberi sa traim cum vrem. Dar trebuie stiut ca in toate exista o limita. Sa nu crezi ca iau apararea lui Dumnezeu -El Se poate apara singur. Eu sunt un om ca si tine, supus legii divine. Daca ascult imi va merge bine, daca nu ascult tot eu voi suferi consecintele. Dar totul tine de alegere.
De asemeni si apostolul Pavel spune despre Lege ca este data pentru cei ce o incalca. (1Timotei.1:10)
Binele si raul nu poate fi definit de oameni, deoerec oamenii sunt schimbatori; caci daca un om poate sa uraseca astazi preacurvia, maine poate sa cada in plasa ei. De aceea binele si raul este stabilit de Dumnezeu. El este Singurul care poate sa puna in inimile noastre dezgustul pentru pacat.
Nu se poate spune despre un copil la nastere ca este homosexual. Nici vorba de asa ceva. Atractia aceasta apare pe parcursul vietii din motive cunoscute sau necunoscute. Apare la fel ca si incestul sau ca orice atractie nesanatoasa/imorala (furt, violenta, barfa, batjocura, poate si crima, minciuna, ura, gelozia). Toate acestea (si altele de felul acesta) se nasc in inima omului pe parcursul vietii -mai devreme sau mai tarziu; pot fi mostenite de la parinti, sau pot fi dobandite. Oricum ar fi, am vorbit despre acel standard.
Tu crezi că doar homosexualitate era în Sodoma și Gomora. În acele 2 cetăți pierise ultimul strop de moralitate.
Eu te mai rog o dată să-mi arăți unde în Lege e interzisă homosexualitatea.
Cine cauta carlige in care sa isi aseze necredinta, Dumnezeu i le va oferi. Numai sa nu fi tu printre acestia.
Exod. 20:14 spune astfel: "Sa nu preacurvesti." Este ce-a de-a 7-a porunca din Decalog. Nu exista nici o porunca din Decalog care sa spuna in mod expres: "Sa nu fii homosexual sau lesbiana", dupa cum nu exista nici o porunca intre cele 10 care sa spuna sa nu urasti pe aproapele tau, sau sa nu te culci cu un animal cum se culca un barbat cu o femeie. De asemeni nu exista nici porunca sa nu te sinucizi, sau sa nu te masturbezi, sau sa nu faci s*x oral sau an*l, sau sa mananci caini, pisici sau alte vietuitoare sau pietre.
Dar ca sa fie intelese si de asemenea sa nu fie rastalmacite, cele 10 porunci au fost divizate in mai multe. Si una din subdiviziunile poruncii a 7-a este aceasta:
"Sa nu fie nicio curva din fetele lui Israel si sa nu fie niciun sodomit din fiii lui Israel." (Deuteronom.23:17) Aceasta a fost spusa tot de Dumnezeu si nu este o adaugire a omului. Consider-o ca fiind parte indirecta dintre cele 10.
„Desfrânată din fiicele lui Israel să nu fie, nici desfrânat din fii lui Israel să nu fie." - Sfânta Scriptură a lui Iustinian, 1968
,, Să nu fie desfrânată din fiicele lui Israel, nici desfrânat din fiii lui Israel" - Sfânta Scriptură a lui Daniel, 2013
„Să nu fie desfrânată din fiicele lui Israel, nici desfrânat din fiii lui Israel." - http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=17&cap=23
„Să nu fie nicio desfrânată între fetele lui Israél şi să nu fie niciun desfrânat între fiii lui " - http://bibliacatolica.ro/deuteronom-capitolul-23/
Cred că așa am rezolvat problema de la Deuteronom 23, 17(respectiv 18 în Scriptura Romano-Catolică) fără prea multă tevatură. Acum, hai să încercăm să rezolvăm și problema cu Exodul 20, 14. Felicitări, ai scos versetul corect de aceasă dată, atâta doar că nu înseamnă ce crezi tu. Uite aici și ai să te lămurești:
https://dexonline.ro/definitie/preacurvie
Repet, dă-mi, te rog, locul din Sfânta Scriptură în care este specificat că homosexualitatea este condamnabilă.
"Cum ai privi daca fetita ta ar fi violata zi de zi la scoala? Iata ca asa Se simte Dumnezeu la pacatele noastre pe care le consideram neinsemnate. "
Alt exemplu tampit.
Faptul ca este violata este un inconvenient, chiar unul major, pentru ea. Nu pentru ca spune spiridusul ca e asa. E ceva evident fara spiridusi si legende.
Faptul ca o persoana este homosexuala si isi exercita atractia fata de persoane de acelasi sex nu e un inconvenient pentru ea, ba dimpotriva. Inconvenient este faptul ca unii ghidati de povesti cu spiridusi sau pur si simplu din "principii" absurde il arata cu degetul, ii adreseaza tot felul de injurii sau incearca sa il faca sa fie ceea ce nu este.
""Sa nu fie nicio curva din fetele lui Israel si sa nu fie niciun sodomit din fiii lui Israel." (Deuteronom.23:17) Aceasta a fost spusa tot de Dumnezeu si nu este o adaugire a omului. Consider-o ca fiind parte indirecta dintre cele 10. "
Tot "domnul" zice ca atat astia denumiti generic preacurvisti cat si homosexualii sa fie ucisi de adeptii lui. Asta la ce porunca trebuie s-o adaugam?!? La a 6-a care zice sa nu ucizi ca sa fie tacamul complet al prostiei si inconsecventei "domnului"...
De fapt, realitatea e ca indivizi respectivi nu erau prea ospitalieri, erau paranoici cu cei care nu era din zona, iar realitatea istorica arata ca la fel ca si in ziua de azi, i-s-a dat o interpretare religioasa unui cataclism natural, ca cadere unui asteroid pe Terra.
Ceva tare https://www.youtube.com/watch?v=jnruCWaFWJ0&t=5m51s
E chestie de perceptie si educatie. Unii o sa se simta foarte murdari si o sa vrea sa se calugareasca :))) (asta nu e un fel de homosexualitate?), sau se gandesc ca atata timp cat n-au treaba cu altii, Dumnezeu nu e suparat pe ei.
Expresia "copil homosexual" este o ineptie. Nimeni nu se naste astfel. La fel ca orice alta perversiune de natura sexuala, ea se deprinde in trepte progresive de concupiscenta, vina si "initiere" in imoralitate...
Îmi pare rău, dar te înșeli. Acum... aș putea să încerc să argumentez acest fapt, dar te știu de ceva vreme pe acest site, deci... uite aici o sursă de încredere:
https://ro.wikipedia.org/wiki/Homosexualitate
Vei găsi în cauze factorii genetici... Baftă!
Sodomitii platesc sute de milioane de dolari/euro la nivel mondial pentru promovarea acestei infamii si tu imi dai un site unde pentru 10 dolari poti sa faci o dedicatie cu ceea ce vrei tu sa scrie acolo? Hai ca esti amuzant.
Nu confunda GENOTIPUL cu FENOTIPUL, factorii genetici cu cei legati de fenotip, de influenta mediului. Daca faci un cocktail nociv din senzualitate, afectivitate orientata gresit, inocularea in subconstient a unor perverversiuni vizualizate, iti pot garanta ca insusi copilul tau se poate deregla si iti devine peste noapte homosexual... Si asta fara sa-l fi nascut tu asa.
Si tu esti activist TPU-ist pentru drepturile omului?
Asta tot fac de cateva saptamani, si vorbesc cu peretii.
Nu le poti demonstra nimic.
Sunt batuti in cap de-a dreptul.
Sa spui ca homsexualitatea este imoralitate este dovada de ignoranta completa, iar militarea pentru constrangerea drepturilor unor minoritati este pe aceeasi lungime de unda cu Hitler, si ne-democratic.Si fiti atenti:Crestinii fac asta.Tocmai cei mai milosi oameni de pe planeta, tocmai cei mai buni la suflet, campioni la numarul de intorsaturi de obraz!(nu-i asa, Milan?)
Scuipi porcarii pe internet,bazandu-te pe vorbe auzite de majoritate si pe îndoctrinarea religioasa,construita si afirmata pe baza mediului nociv in care ai crescut.
Orientarea sexuala e o chestiune COMPLEXA si nu poate fi schimbata peste noapte,precum principiile de viață,ideile,concepțiile si gusturile unui om.
Un om heterosexual din naștere,nu poate sa se chinuie sa își a himbe orientarea sexuala,privind niste filme sau imagini.
Este împotriva naturii lui.
La fel cum e împotriva naturii unui homosexual de a se schimba.
Ce promovezi tu,adică constrângerea minorităților si discriminare pe baza de orientare sexuala, nu este moral si dai dovada de ipocrizie. Ipocrizie cu care creștinii sunt dotați toți, pentru ca asta va definește pe voi.
Oamenii aia se IUBESC.
Asta e cel mai important lucru, nu ce sex au.
Iubirea sentimental-sexuala, nu este intre 2 persoane de sex opus, ci intre 2 PERSOANE.
Daca tot ești un creștin adevărat ambulant, cum te declari, fii pentru OM.
Nu doar pentru o parte din ei.
Pentru ca eu sunt mai bun si mai mora, triplu fata de tine si nu cred in Dumnezeul tau care te înzestrează si te alimenteaza cu discriminări.
Scuze, prietene, dar nu promovez teoriile conspirației. Dar dacă te intrigă atât de mult corupția improbabilă de pe site-ul Wikipedia, poftim altele:
https://www.theatlantic.com/health/archive/2016/04/gay-brothers/480117/
https://www.psychologytoday.com/......osexuality
http://www.sciencemag.org/......ations-dna
Oricum, sincer să-ți spun eu personal n-am nevoie de argumente care să demonstreze că homosexualitatea este prezentă de la naștere. Da... un copil se naște cu o altă orientare sexuală... trăiește o viață liniștită, o viață normală ca a celor din jurul lui, dar la un momonet dat sesizează această diferență. Nu pot argumenta acest lucru prin „genotip" sau „fenotip" întru-cât nu le înțeleg, habar nu am ce sunt. Am totuși experiența și am văzut persoane asemeni ție care, crezându-se inteligente pe baza unor teorii științifice sau psihologice, care oricum nu sunt complete, le-au impus mai multe persoane gay că ele de fapt nu s-au născut așa, ci au o deformare. Am fost acolo și chiar a fost un entertainment ce merita văzut. "Doctori licențiați" care serveau aceleași clișee homofobe iar și iar, iar diagnosticații în cauză dădeau ochii peste cap, afirmau plictisiți din cap, răspundeau din când în când la întrebările care li se tot pun în mod repetat pe parcursul vieții.
Discuția noastră, pe această temă, în acest spațiu, este inutilă. Ar fi mult mai eficient să-ți găsești o cunoștință care să fie homosexuală, crede-mă, e destul de ușor, indiferent unde te-ai afla...
"Mă întreb cum trăiesc creștinii homosexuali? "
Ca toti oamenii.
"Ce va face fiul vostru?"
Cel mai probabil in Romania ar fi dus la popa sa fie exorcizat, sau in cazuri mai rare e dus la anumite asociatie religioase sa-l faca "normal".
Ca un bun crestin ar trebui sa iti ucizi copilul - Leviticul 20: 13 "Daca un om se culca cu un om, cum se culca cineva cu o femeie, amandoi au facut un lucru scarbos; sa fie pedepsiti cu moartea: sangele lor sa cada asupra lor. "
Salut. Scrie si in Noul Testament, in 1 Corinteni 6:9 ca sodomitii nu vor mosteni Imparatia lui Dumnezeu, deoarece este un pacat.
Biblia spune ca trebuie sa ne pocaim ( sa ne recunoastem pacatele si sa renuntam la ele ). Unii spun ca homosexualitatea nu e pacat, dar in Biblie scrie ca este.
Si furtul, minciuna, barfa sunt pacate. Totusi, cand afli ca fiul tau a mintit nu-l excomunici din familie, ci il faci sa inteleaga ca e gresit ce a facut. La fel ar trebui sa fie si in cazul homosexualitatii.
Noi credem ca nimeni nu se naste homosexual, ci alege sa devina asa.
Crestinul homosexual ar trebui sa se lase de acest pacat, cum spunea cineva in alt raspuns: "post si rugaciune".
În legătură cu I Corinteni 6, 9... Hai să stabilim un lucru, în Sodoma și Gomora s-au întâmplat mult mai multe lucruri decât homosexualitate. Fii sigur că Dumnezeu n-a ras de pe pământ 2 cetăți pentru homosexualitate, cu atât mai mult cu pârjolul descris în Scriptură. Deasemenea, termenul de sodomie este atribuit homosexualității, nu prin Sfânta Scriptură, ci prin Tradiția Bisericească. Dacă ar fi așa cum spune acolo și homosexualii n-ar intra în Împărăția Cerurilor, mă tem că am ajunge la predestinație întrucât ideea că homosexualitatea ar trece cu post și rugăciune este o idee puțin cam improbabilă. E ca și cum ai spune că te naști cu un membru lipsă, sau cu o insuficiență a organelor interne și vei rezolva unul din aceste neajunsuri cu post și rugăciune? Sau altfel, cum este mai corect, e ca și când te-ai fi născut cu ochi albaștri, dar tu vrei să-i faci căprui prin post și rugăciune.
Da, Biblia spune ca locuitorii celor doua cetati erau pacatosi. In Geneza 19:5 se spune ca barbatii din Sodoma voiau sa se impreuneze cu cei doi ingeri (ei crezand ca sunt niste oameni). In versetul 7 Lot le spune sa nu faca o asemenea rautate.
Nu se spune ce alte pacate au, se spune ca au multe pacate. Dar acest pacat este accentuat in text.
Am spus deja, nu cred ca cineva se naste homosexual, ci alege sa fie asa. Rugaciune nu inseamna memorat texte din cartea de rugaciuni. Cu credinta, omul se roaga sa scape de acest pacat, staruieste.
Păcatul accentuat cel mai mult este preacurvia, nu homosexualitatea. Avem o adunare mare, copii, adulți, bătrâni care căutau să violeze 2 oameni. Asta este perversiune, abuz, sau cum vrei tu sa-i mai spui, dar îți garantez că nu e homosexualitate, sau mă rog... doar în măsura în care i-au preferat pe ei in locul fetelor lui Lot.
Alegi să fi homosexual? Asta s-o crezi tu, prietene. Da... poți alege să întreți relații sexuale cu cine vrei, dar homosexualitatea vine cu mult mai mult. Vine cu tot ce simți tu pentru o fată și nu numai, vine cu o viață de rahat datorată înduhovnicitei comunități presupuse creștine care îi privează de drepturi datorită, cum am mai spus, condiției cu care s-au născut, necomforme cu normele voastre "creștine" absente în Scriptură.
Uite un articol interesant.
http://www.voxdeibaptist.org/Scriptura_Homosexualitatea.htm
Uite un articol jalnic. Nu pot să cred că l-am citit...
http://www.voxdeibaptist.org/Scriptura_Homosexualitatea.htm
Dismally serios frate? chiar asa scrie in biblie? au pus-o **** daca ajunge biserica la conducere