| samiZiciPompier a întrebat:

Ma intrebam daca exista adepti ai pastafarianismului printre noi, cei de pe TPU. Pastafarieni, aratati-va!

11 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| noktambul a răspuns:

Nu te mai intreba, mergi si te culca, mai pompier de doi lei! Si nu mai folosi gresit cuvinte al caror sens nu il intelegi!

| darrio2007 a răspuns:

Ce-i aia pastafarieni? Nici nu este in Dex.Mai lasa bautura mai pompierule.

| FărăCapsLock a răspuns (pentru darrio2007):

Nu te mai da deștept. Mai cercetează. :) http://en.wikipedia.org/wiki/Flying_Spaghetti_Monster

| darrio2007 a răspuns (pentru FărăCapsLock):

Ok.Dar macar schimbati avatarul.Nu ai credibilitate.

Spuse cel are la avatar o mâță.
Părerea mea este că acea „credibilitate" de care vorbești tu nu ți-o formezi prin avatarul pe care-l ai, ci prin modul în care vorbești, în care te exprimi, prin ce scrii.
Asta-i mentalitatea cu care mă confrunt aproape zi de zi: băieții cu cercel și cu pleată sunt „indecenți", după concepțiile încă nu moarte ale comuniștilor. Iar societatea își face automat o părere proastă despre tine.
Să încercăm să trecem peste această „primă impresie".

Ok.Si? Ai cercel si pleata?

Cercel da, de pleată m-am lăsat. M-am tuns 1 pentru că mi se pare mai simplu, dar nu din cauza faptului că mă simt constrâns de societate.
Mi se rupe de ce impresie își fac toți acei nimeni-pe-lume (pentru mine, cel puțin) care mă critică.
Dar nu despre asta era vorba în comment-ul meu.

Ok.Imi place cum gandesti.Ti-am dat folositor si hai sa lasam aceste discutii fara rost.Un An Nou cu bine iti doresc.

Mulțumesc la fel. happy

| MidnightLady a răspuns:

Mai, aici nu stiu daca exista. Da' am intalnit eu unul in realitate. Omu' ii dus unpic, crede cu toata fiinta in monstru' ala zburator. In plus, are garderoba formata doar din haine de pirat, ii o delectare a privirii sa-l intalnesti pe strada.